sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

su perimmmmm küçüğüm miniğim merhaba tatlımmmm
nler yaptn dicem ama yazarak yorulma diye demiyorum kuşumm:)

bu zamana kadar sebretmişsin.görümcelerin bekar mı? sen eşinle iyi olmaya bak.onları düşünme.eşine onun ailesi yüzünden kötü birşey deme.oda onların sana tavrı ile senin onlara karşı tavrını fark etsin.doğrusu yaranılmadı mı yaranılmaz ama eşinle aranı bozmalarına iizn verme.eşin sana kötü davrandımı hakaret ettmi eğer bunloar yoksa sadece kızdıysa birde onun açıısndan bak adam arada kalıyor.Rabbim seni ve eşini şerri insanlardan korusun.şimdi pek konuşma sakinleşmeyi bekle.unutma öfkeyle kalkan zararla oturur.Allah'a sığın onun bilmediği görmediği yoktur kardeşim.yuva kurmak zordur.yuva yıkmak ağızdan çıkan bir kelimedir.sakın ufacık birşey yüzünden dağıtma yuvanı.madem eşinle sorunun yok onlarla mesafeni koru eşinide zorlama.

ya benim eşimle aramda hiç bir problem yok kadında bunu kıskanıyo elinden gelen herşeyi yapıyo vallahi bıktım ni ye ölmüyo bu.

valla cnm kaynanayı bu kadar kafaya takıp kendini heba edersen sadece kendini yıpratmış olursun...
boşuna aağlıyorsun tatlım..
kaynanann umrunda olduğunu sanmıyorum..
senin canına acımayan kadın için neden ağlıyorsun ki..tamam sinirden stresten ağlamakta buluyorsun gücü ama öyle değil işte..daha çok zafer veriyorsun...onların eline..
valla ben erol taş gibi hatunum galiba

ya benim eşimle aramda hiç bir problem yok kadında bunu kıskanıyo elinden gelen herşeyi yapıyo vallahi bıktım ni ye ölmüyo bu.

yani ne diye seni suçluyoki kayınvaliden ve eşin.durduk yere senin hakkında hakaretmi ediyor cnm

hayatım çok teşekkür ederim. sorun şu kendi kızları evli ve onlarda kaynanlarından çekiyorlar acısını benden çıkarıyo eltimin arkasından demediğini bırakmıyo ama ondan hepsi korkuyo cadı biraz kendisi

ayy canımın içi.yorulmam yorulmam neden yorulayım .

kuşum ben birşey merak ediyorum sorayım mı?
sor der gibi geldi kulağıma ok soruyorum:)
sen şimdi çalışıyorsun ya kısa mesai saatleride olsa..
evde yemek düzenn nasıl tatlım?
sabah tan mı yaparsın akşamdan mı?

çok zor işin canım Allah sabır versin bu kadınlar neden oğullarının mutlu olmasını istemezler hiç anlamıyorum.boşansan ne geçicek eline birde onu düşün.annesinin dolduruşuna geldigini anladıgı zaman sakin olmaya çalış beni sevmiyorlar ama bende senin karınım.yuvalar kolay kurulmuyor kırmayalım birbimizi falan de eşine.huyuna git biraz ama çok zor yaa.ne diye onu savunuyor ki...

neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım sonuçta eşimle aramda bir problem yok.ama şaşırdığım sadece bunların hepsi mevki sahibi insanlar.
neyseki ailem tarafından çok şanslıyım.ya bu tarz sorunlar herkestemi var acaba anlamadım.

yaaa DİLEKKKK BENDE YORUM YAPMIŞTIM SANA NEDEN CEVAP VERMİYORSUN:84::84:

hayatım eşim kuzu gibi ben ona bağırıp çağrıyorum.ağzını açmıyo bana sen haklısın diyo acaba bende mi sorun çok mu takıyorum ya yada rahatlık mı batıyo

oooo aşk özlemi çeken hatunumuz gelmiş hoşgeldin kuşum....
nasıl gidiyor aşk hayatın maşallahı var dimi tahmin ettm

hehehe hoşbuldum canım benim

Allahıma çok şükür iyi gidiyor aşk hayatım herşeyim o benim

evet güzelim iyi tahmin ettin :) senin evliliğin nasıl gidiyor canım 40 bin kere maşallah herşey iyidir inşallah? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…