hayatım çok teşekkür ederim. sorun şu kendi kızları evli ve onlarda kaynanlarından çekiyorlar acısını benden çıkarıyo eltimin arkasından demediğini bırakmıyo ama ondan hepsi korkuyo cadı biraz kendisi
kuşum ben birşey merak ediyorum sorayım mı?
sor der gibi geldi kulağıma ok soruyorum:)
sen şimdi çalışıyorsun ya kısa mesai saatleride olsa..
evde yemek düzenn nasıl tatlım?
sabah tan mı yaparsın akşamdan mı?
hayatım hoşgeldi çok pardon
erkekler ailelrine karşı özlleikle annelere karşı farklı bir tutumda.eşinin üstüne gitme erkeklerde enpati yeteneği yoktur.onun için seni anlaması için zorlama.huzurun için eğer şiddet yoksa ve sadece ender olarak tartışıyorsanız sabret.sen olgunluğunu göster.sabırlı ol.Rabbim günahsız insanlara yapılan eziyeti hoş görmez.Allah'a havale et bırak ne halleri varsa görsünler.sen eşinle aranı iyi tut cilveli ol eşine gözü senden başka birşey göremez olsun ki.sana laf ettirmesin.ama sen ona karşı gelirsen ters konuşursan olmaz.bütün erkekler çocuktur.şımart eşini kendine bağla ve dişiliğini sonuna kadar kullan derim.inş en yakın zamanda herşey yoluna girer.kalbini ferah tut.hayırlısı olsun de.
selam kızlar bence kaynanalarınızı gözünüzde bu kadar büyütmeyin umursamaz davranın sinirlendiğinizi ona belli etmeyin o zaman çıldırıyorlar
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın ?slm kk'nın güzelleri..
benim pcde sorun vardı...
sabahtan beri girmeye çalışıyorum.
girmiyodu kkya...sonunda başardım
nasılsınız bakalım...
slm kk'nın güzelleri..
benim pcde sorun vardı...
sabahtan beri girmeye çalışıyorum.
girmiyodu kkya...sonunda başardım
nasılsınız bakalım...
hayatım gerçekten çok sağol ben biraz bencillik yapıp seni sormadım.sen nasılsın
iyi çok şükür tatlım zaten bnm melek gibi bi kocam var maşallahhehehe hoşbuldum canım benim
Allahıma çok şükür iyi gidiyor aşk hayatım herşeyim o benim
evet güzelim iyi tahmin ettin :) senin evliliğin nasıl gidiyor canım 40 bin kere maşallah herşey iyidir inşallah? :)
sor tabi tatlım.ben pazartesi çarşamba ve cuma akşam 6-9 arası derse gidiyorum.pazaretsi gittiğim dersteki kızın annesi çok iyi bi abla.o gün ne pişirdiyse bize de koyuyo bu saatten sonra yemek yapma diyo.pazartesiyi öyle atlatıoruz.diğer günler sabah okul okuldan çıkınca özel derslere gidiyorum.salı günü hiç evde olmuyordum kayınvaldemlere
ay çok güzel tatlım.pazartesileri kurtarıyorsn demek oh.
sen hertürlü halledersin zaten ben güveniyorum sana.
yemeğide ev işinide kendi işlerinide
slm canım bende geldimmmmmmmmmm
kurdelammmmmm nasılsın canım sohbeti buraya sakladım
iyi çok şükür tatlım zaten bnm melek gibi bi kocam var maşallah
nerde nasıl davranacağını bilir...:)
beni hiç bir konuda sıkmaz kibardır.nyse sen evliliğimi sordun ben eşimin karekterini anlatıyorum.:)ama sorunun asıl cevabı bu çok şükür böyle bir eşle evlilikte harika oluyor
bugun biraz doluyum ya geniş içeikli anlattım:)
ay çok güzel tatlım.pazartesileri kurtarıyorsn demek oh.
sen hertürlü halledersin zaten ben güveniyorum sana.
yemeğide ev işinide kendi işlerinide
sağol canım benim.eh idare ediyoruz işte napalım.herşeyi sömestre ye bırakıyorum.
slm canım bende geldimmmmmmmmmm
kurdelammmmmm nasılsın canım sohbeti buraya sakladım
yeni gelenler hoş geldiniz.ben iyiyim çok şükür.İzmir'e geldim ailemin yanına.1 ay kalıcam yaşasınn modundayım.
yeni gelenler hoş geldiniz.ben iyiyim çok şükür.İzmir'e geldim ailemin yanına.1 ay kalıcam yaşasınn modundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?