hoşbuldum canım siz beni dinleyin benim takdiğim uygulanmış ve çok güzel sonuç alınmıştır
merhaba arkadaşlarbenide alırmısınız topiciğinize ?
bende melikenin topcdenım aslında ama bu saatlerde pek kımse kalmıyor..o taraf gunduz daha yogun
bende gececı olarak sizlerle sohbet etmek isterım..
daha öncede sordum ama cevap gelmedi.emine neden kapsama alanı dışında?????
bende melikenin topcdenım aslında ama bu saatlerde pek kımse kalmıyor..o taraf gunduz daha yogun
sen naptın bugün azcık dışarı çıktım bişey yazdın mı
tabikide ..hoşgeldin
hoşgeldin cnm...bu saatlerdede bu taraf kalabalaşıyormerhaba arkadaşlarbenide alırmısınız topiciğinize ?
hangi minik olay cnm? haberim yokta :26:
hehehe ne güzel işte konuşkansın bence bağlan sen muhabbete
ah tatlım nyse işte geçmişlerde var öyle boşver sonra anlatırım sana ben tatlım
ben yine ingilizce mail atıyorum köpek içinondan kopmuştm burdan bi geldim çıkmışsın bende çıktım snra.puding yaptımmm
ben yine ingilizce mail atıyorum köpek içinondan kopmuştm burdan bi geldim çıkmışsın bende çıktım snra.puding yaptımmm
çok tşk ederim..bu sıcak karşılama içinhg canım....
meloşun arkadaşı bizimde arkadaşımızdır...
her zaman bekleriz...
aa ne güzel bak hem bizle muhabbet ettin morelin düzeldi azda olsa..hemde eşin barışmak istiyormuş..gerisini salla cnmay arkadaşlar bügün gerçekten iyi geldi sohbet.
eşimde mi pişman oldu acaba geliyo gidiyo sırnaşıyo.yelkenleri indireyim mi ne dersiniz kızlar
damat sahibi olan kaynanalar hiç böyle davranmıyor çok seviyorlar damatlarını ama gelinler sevilmiyor işte
ay arkadaşlar bügün gerçekten iyi geldi sohbet.
eşimde mi pişman oldu acaba geliyo gidiyo sırnaşıyo.yelkenleri indireyim mi ne dersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?