sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

merhaba arkadaşlar benide alırmısınız topiciğinize ?
bende melikenin topcdenım aslında ama bu saatlerde pek kımse kalmıyor..o taraf gunduz daha yogun

bende gececı olarak sizlerle sohbet etmek isterım..

bende melikenin topcdenım aslında ama bu saatlerde pek kımse kalmıyor..o taraf gunduz daha yogun

hg canım....
meloşun arkadaşı bizimde arkadaşımızdır...
her zaman bekleriz...

hoşgeldin

hoşgeldin cnm...bu saatlerdede bu taraf kalabalaşıyor
ne ilginç dimi:)
ne demek aranıza alır mısınız hepimiz bir aradayız sende öyle..

ben yine ingilizce mail atıyorum köpek için ondan kopmuştm burdan bi geldim çıkmışsın bende çıktım snra.puding yaptımmm

at bacım at...
adamlar ısrarına dayanamazlar belki...
yeter gönderekde sussun derler
o yüzden maile dewam...

damat sahibi olan kaynanalar hiç böyle davranmıyor çok seviyorlar damatlarını ama gelinler sevilmiyor işte

ay arkadaşlar bügün gerçekten iyi geldi sohbet.
eşimde mi pişman oldu acaba geliyo gidiyo sırnaşıyo.yelkenleri indireyim mi ne dersiniz kızlar

hg canım....
meloşun arkadaşı bizimde arkadaşımızdır...
her zaman bekleriz...
çok tşk ederim..bu sıcak karşılama için

kendımı tanıtayım sizlere..

26 yasında 15 aylık evlıyım.. eşim denızcı askeri personel ,şuan safak sayıyorum seyırde kendısı ( bende gecelerı korktugum için uyuyamıyorum ..
dunden takıp edıyorum topiğinizi beyendım ve katıldığım içinde çok mutluym

ay arkadaşlar bügün gerçekten iyi geldi sohbet.
eşimde mi pişman oldu acaba geliyo gidiyo sırnaşıyo.yelkenleri indireyim mi ne dersiniz kızlar
aa ne güzel bak hem bizle muhabbet ettin morelin düzeldi azda olsa..hemde eşin barışmak istiyormuş..gerisini salla cnm
damat sahibi olan kaynanalar hiç böyle davranmıyor çok seviyorlar damatlarını ama gelinler sevilmiyor işte

el kızı el gelin değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…