çok tşk ederim..bu sıcak karşılama için
kendımı tanıtayım sizlere..
26 yasında 15 aylık evlıyım.. eşim denızcı askeri personel ,şuan safak sayıyorum seyırde kendısı( bende gecelerı korktugum için uyuyamıyorum ..
dunden takıp edıyorum topiğinizi beyendım ve katıldığım içinde çok mutluym
aa ne güzel bak hem bizle muhabbet ettin morelin düzeldi azda olsa..hemde eşin barışmak istiyormuş..gerisini salla cnm
el kızı el gelin değil valla
ay cnm ne mutlu bize ne güzel sevdiysen topici..çok tşk ederim..bu sıcak karşılama için
kendımı tanıtayım sizlere..
26 yasında 15 aylık evlıyım.. eşim denızcı askeri personel ,şuan safak sayıyorum seyırde kendısı( bende gecelerı korktugum için uyuyamıyorum ..
dunden takıp edıyorum topiğinizi beyendım ve katıldığım içinde çok mutluym
bende bi ara taktım tavşana kuşum ya..hala mı canımbende tavşan besliyorum evde.evcil hayvan bakmak gerçekten çok güzel bişey ?
at bacım at...
adamlar ısrarına dayanamazlar belki...
yeter gönderekde sussun derler
o yüzden maile dewam...
öyle cnm terzi kendi söküğünü dikemez mişya kızlar ben hep demiyormuyum kocanızdan başkası önemli değildiye kendi kuyuma kendim düştüm
kızlarrrr sizi seviyorummm
gözlerim kapanıyo hep bu ilaçlardanhepinizie ii geceler tek tek öpüyorum sizi yarın görüşürüzzzz
ayy allah kavuştursun canım benim ya ne zordur.benim eşimde denizle ilgili bi işe girecek inşallah.ama öyle sefer falan değil. 3 gün devamlı çalıştıkları eve gelmedikleri olcakmış çok üzülüyorum.zor oluyormu?
çok tşk ederimmmtabikide ..hoşgeldin
hoşbuldum sağolunnn :92:hoş geldin canım
tşkler ederimmmhoşgeldin
evet ama iyide oluyor.. :) hoşbuldum bu aradahoşgeldin cnm...bu saatlerdede bu taraf kalabalaşıyor
ne ilginç dimi:)
ne demek aranıza alır mısınız hepimiz bir aradayız sende öyle..
adam yunan anlamıoki ingilizce tam olarak çığlık atmak istiyorum bazen adam cevap attığındailan vermiştim aranıyor diye bisürü kişi mail atmış onları incelemeye alıodumm:81:
kendi topikim gibi atladım amakurdelamın topiki bence bi sakıncası yok yani öyle demek istedim
köpekten mi bahsediyorsun şeker
ay cnm ne mutlu bize ne güzel sevdiysen topici..
her zaman buyur dilediğin zaman..
Allah yalnız hissettirmesin kendini üzülme..korkma sakın.
bende bi ara taktım tavşana kuşum ya..
tavşanda tavşan tavşanda tavşan
ama idrarı kokarmış almadık
nasıl bakıyorsun ona?kokmuyor mu?
hayatım bugün fırsat olmadı börek yaptım yarın yapçam ama senin dediğin şekilde akşam söylerim sana
çoook bak o cinsin resmini koyuyım hiç büyümüyo bunlar hap kadar kalıolar
Eki Görüntüle 125684
çok tatlı dimiii
kızlar bana yarım saat musade oğlişimi uyutçam bana saldırmaya başladı mausu alıp kaçırıyo.uyutim gelim
çişi kokmuyor ya.ama beklerse 2 gün kokar tabi.tavşanlar çok temiz hayvanlar çişini hep aynı yere yapıorlar.bende alıştırdım.hep aynı yere yapıyor.plastik bi kutusu var.oraya yapıyor onu da hergün temizliyorum.bişey olmuyor talaş koyuyosun biraz.talaşını günlük değiştirsen kokmuyor.çok güzel hayvan çok seviyorum incik i mi.adı incik benim meleğimin.o kdr akıllı ki maşallah maşallah nazar değmesin.odada geziyo geziyo.sonra çişi gelince kendi kafesinin oldugu yere gidio kapıda duruyor anlıyorumki çişi gelmiş.kafesine koyuyroum çişini yapıp geri çıkıyor.bide maydanoz veriyorum ona sonra.daha da mutlu oluyor.
kızlar bana yarım saat musade oğlişimi uyutçam bana saldırmaya başladı mausu alıp kaçırıyo.uyutim gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?