sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ayy allah kavuştursun canım benim ya ne zordur.benim eşimde denizle ilgili bi işe girecek inşallah.ama öyle sefer falan değil. 3 gün devamlı çalıştıkları eve gelmedikleri olcakmış çok üzülüyorum.zor oluyormu?

kızlarrrr sizi seviyorummm
gözlerim kapanıyo hep bu ilaçlardan hepinizie ii geceler tek tek öpüyorum sizi yarın görüşürüzzzz

ay cnm ne mutlu bize ne güzel sevdiysen topici..
her zaman buyur dilediğin zaman..
Allah yalnız hissettirmesin kendini üzülme..korkma sakın.
hala mı canım bende tavşan besliyorum evde.evcil hayvan bakmak gerçekten çok güzel bişey ?
bende bi ara taktım tavşana kuşum ya..
tavşanda tavşan tavşanda tavşan
ama idrarı kokarmış almadık
nasıl bakıyorsun ona?kokmuyor mu?

at bacım at...
adamlar ısrarına dayanamazlar belki...
yeter gönderekde sussun derler
o yüzden maile dewam...

adam yunan anlamıoki ingilizce tam olarak çığlık atmak istiyorum bazen adam cevap attığında ilan vermiştim aranıyor diye bisürü kişi mail atmış onları incelemeye alıodumm:81:

ya kızlar ben hep demiyormuyum kocanızdan başkası önemli değildiye kendi kuyuma kendim düştüm
öyle cnm terzi kendi söküğünü dikemez miş
kızlarrrr sizi seviyorummm
gözlerim kapanıyo hep bu ilaçlardan hepinizie ii geceler tek tek öpüyorum sizi yarın görüşürüzzzz

güle güle cnm uğraman çok güzeldi..
şimdi iyi uykular sana
kib cnm

tabikide ..hoşgeldin
çok tşk ederimmm hoşbuldumm :)
hoş geldin canım
hoşbuldum sağolunnn :92:

tşkler ederimmm hoşbuldum :)
hoşgeldin cnm...bu saatlerdede bu taraf kalabalaşıyor
ne ilginç dimi:)
ne demek aranıza alır mısınız hepimiz bir aradayız sende öyle..
evet ama iyide oluyor.. :) hoşbuldum bu arada

çişi kokmuyor ya.ama beklerse 2 gün kokar tabi.tavşanlar çok temiz hayvanlar çişini hep aynı yere yapıorlar.bende alıştırdım.hep aynı yere yapıyor.plastik bi kutusu var.oraya yapıyor onu da hergün temizliyorum.bişey olmuyor talaş koyuyosun biraz.talaşını günlük değiştirsen kokmuyor.çok güzel hayvan çok seviyorum incik i mi.adı incik benim meleğimin.o kdr akıllı ki maşallah maşallah nazar değmesin.odada geziyo geziyo.sonra çişi gelince kendi kafesinin oldugu yere gidio kapıda duruyor anlıyorumki çişi gelmiş.kafesine koyuyroum çişini yapıp geri çıkıyor.bide maydanoz veriyorum ona sonra.daha da mutlu oluyor.

kızlar bana yarım saat musade oğlişimi uyutçam bana saldırmaya başladı mausu alıp kaçırıyo.uyutim gelim

ayyyy yerim onu ben yaaaaa
ne kadarlıktı aldığınızda tatlım?
bende mi alsam ne_?
demek incik kızımın adı burdan geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…