sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hayatım sana başarılar bende çıkıyorum yarın oğlanı sabah doktora götürcem uyuyayım

kasvetli suskunsun ?:44::44: eşinimi düşünüyosun yoksa
telde konusuyodum canım :) bi ara dusmusum zaten kkdan :)))

zaten sınırlerımı bozdu ağladım ama ona belli etmedim ((
biz suan k.validemlerin ustune kat cıkıyoruz canım ve bundan dolayıda bebek olayını erteledık..iyi hoş tamam(bankadan kredi çektık onu oduyoruz)..ama emeklı olunca tasıncagımız için demıstıkkı aramızda iç sıvasını mutfak dolaplarını ne bıleyım banyo wc olayını 20 yıl sonra yaparız demıstık.. kaynanam demıs evin surasını olsun burası olsun bılmem ne... bende esıme dedım ee hanı cocuk ne zaman yapacaz benım yasım gecıo ..esımde az daha dursun dedi yasın gec değil falan filan dedi.. bende ozaman senı bosayacagım cocuk isteyen bırıyle evlenecegım dedım (bunu yaparsam kaynanamın ekmegıne yag surerım o kesın)
daha bunun oncesı var canım yaaa (( 3aylık evlıyken kaynanam bana cocuk yapmayın masraf olur deyıp durdu(çalısmıyorum ev hanımıyım) hızını alamadı ailemi aradı kızınız yeterınce masraf bebek olursa masraf ikiye katlanır demiş..annemler kahrolmuslar..tabıı bişeyde diyememişler arada ben varım dıyee..
benım akıllı kocamda anasının sozunu dınlıo ben çok istedım ama o hiç yanasmadııı... bi ara esımden sogumustum (şayten işte) neysekı seyrı çıktıda gıtttı sımdıde özluyorum tabı oda ayrı..
allah o kadını bıldıgı gibi yapsınn insallahhh...
yaa okadar doluyumkııı ,Allahım aklıma mukayyet ol yarabbim... bu sadece biri bana yaptıgının benı uzüp ağlattıgının..
* hep kat cıkıyoruz ,hem catısı yapılcak + 3katın(k.validemlerin)dıs sıvası yok o yapılcak,dıs cephe boyası istemıyor hanfendı neymıs tas olacakmıs dekoratıf güzel duracakmısss ayyy cinlerim tepeme sıcradı resmen..
eşime sarmamak için zor tutuyorum kendımı.. (bu sarmamıs halim )

ayy ben yazana kadar millet gitmiş..

gidenlere iyi geceler ,tatlı ruyalarr

gelenler içinde hoşgeldınız sefalar getırdınız

hiç böyle saçma şey duymadım.ev yaptırıcam diye çocukdan vazgeçilir mi hiç.doğan rızkıyla geliyo gerçekten ben bunu anladım...

hiç böyle saçma şey duymadım.ev yaptırıcam diye çocukdan vazgeçilir mi hiç.doğan rızkıyla geliyo gerçekten ben bunu anladım...

ailemde dıyor bende dıyorum ama evlenmemize karsı çıkan k.valideme bunu bi turlu anlatamıyorum hadi o anlamıyor..eşim nasıl anlamaz!!! (( okadar üzülüyorumki... herahlde ben 35ime gelince anca yapıcaz ve tek çocukla kalıcam (( yada bi sorun olacak hiç cocugumuzda olmayabılır..

biz çıkarken gorumcem yenı evlenmıstı 2ayı doldu eşimin deyısıyle hanı torun demeye baslamıslar.. bize gelıncede yapmayın ne zamana kadar..

daha oğlunu tam yolamadı onun derdınde o.. benım saff kocamda anlayamadı henuz...

selam ii geceler kızlarr akşam gelemedim yatmadan bi bakıym dedm
kasvetlicim kusura bakmada senn kaynananda az değilmiş yani bu ne yaa böylee bu arada kaç yasındası canım? çok merak etmm

hayatım bu cadaloz kaynanaların hepsi böyle. al benimkini vur seninkine kendini üzme boşver

haklısın canım.. bişey demıyorum daha fazlaa yoksa ben kafayı yıcem artık zaten patık atagım oldu onların yuzunden..

boşverelımmmm eee nasılsınız..neler yaparsınız... evde gunlerınızı nasıl gecırırsınız.. ?

işte zaten ben hep diyorum ki olay eşte bitiyo.eşler mıymıy olunca kayınvalideninde hükmü ağır oluyo...
ben kayınvalidemle bi tartışma yaşasam eşime anlatsam beni karıştırmayın kendi aranızda çözün der.ama kayınvalidem anlatsa eşime niye anneme böyle dedin der hemen.
eşler karısının ve annesinin arasındaki dengeyi kurduğu zaman tüm sorunlar kalkıcak da bunu becerebilen adam nerdeeeee
keşke başka yere taşınabilme şansınız olsa ...
en azından daha az müdahale eder belki hayatınıza ...

hayatım senin eşin asker mi yaş kaç senin

ayy ben çok şanslıyım yaa o kocadan var bendee asla laf söyletmez kaynanama tak verir cevabınıı

selam ii geceler kızlarr akşam gelemedim yatmadan bi bakıym dedm
kasvetlicim kusura bakmada senn kaynananda az değilmiş yani bu ne yaa böylee bu arada kaç yasındası canım? çok merak etmm
hoşgeldın canım nasılsın?
benım kaynanam kendı felcli kaynatasına(aynı zamanda teyzesının kocasına) bakmayan vicdansız bırı canım,öz enıstesıne-teyzesıne merhamet etmeyen bana mı edecek... ??
ne ekersın onu bıcersın derler ama kaynanam kızına guvenio o bakarmıss..gorumcemde ıhhh bakar.. neyseee ben 26 yasındayım (tam 1ay oldu 26ya gırelı)

bi kayınvalide vakası daha....
Anam bitmez bunların laf sokmaları,iğnelemeleri...
Kaynar kazana atacan kurtulacan bunlardan...
Ben allaha havale ettim onları...
Kendininde kızlaarı var başka bişey demiyorum..
Herşey eşlerde bitiyor maalesef...
Allah yardımcın olsun canım...

dünya döndükçe bitmez bu vakalar

nerdesin kız sen bi görünüyon bi kayboluyon

hoşbulduuum iiim çok şükür uykum geldiiii kaçıcam birazdan .
tam yaşındasın bence anne olmanın onlar 14nde doğurur bize gelince yapmayın derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…