kızla uğraşıyom valla daha yatmadı...
arada bi gelip bakıyorum size...
kaç günden beri saat 5 te yatıyom beynim örümceklendi
kaç günden beri saat 5 te yatıyom beynim örümceklendi
neyse ben kaçtım canlar size ii sohbetler iyi gecelerrr
aynen canım önceden esım benı hiç savunmazdı ailesine karsı ..ben ona sıkayet edınce bana dıyordukı zaten benım annem babam senın gozunde hep seytan,niye soguk davranıyomusum..neden mesafe koyuyormusum vs.. patik atak olunca esımın gozu onundekı 3kere apar topar acıllık oldum.solunum cıhazına bagladılar benım herıf anca ozaman gözünü açıp bana sahip çıktı (güyaa çok severek evlendık,memleketlerımız farklı ,kulturler farklı..eşim taraf gurcu ben gocmen oylee)işte zaten ben hep diyorum ki olay eşte bitiyo.eşler mıymıy olunca kayınvalideninde hükmü ağır oluyo...
ben kayınvalidemle bi tartışma yaşasam eşime anlatsam beni karıştırmayın kendi aranızda çözün der.ama kayınvalidem anlatsa eşime niye anneme böyle dedin der hemen.
eşler karısının ve annesinin arasındaki dengeyi kurduğu zaman tüm sorunlar kalkıcak da bunu becerebilen adam nerdeeeee
keşke başka yere taşınabilme şansınız olsa ...
en azından daha az müdahale eder belki hayatınıza ...
evet askeri personel..yasım 26hayatım senin eşin asker mi yaş kaç senin
bugün sıra sende dedim ben sana.şaka şaka. ya ben sizleri çok merak ediyom nerden görcem albüm varmı sizin kızlar
neyse ben kaçtım canlar size ii sohbetler iyi gecelerrr
iyi geceler şeker....
iyi geceler şekerler bende çıkcam yarın 9 oğlanı doktora götürcem
aynen canım önceden esım benı hiç savunmazdı ailesine karsı ..ben ona sıkayet edınce bana dıyordukı zaten benım annem babam senın gozunde hep seytan,niye soguk davranıyomusum..neden mesafe koyuyormusum vs.. patik atak olunca esımın gozu onundekı 3kere apar topar acıllık oldum.solunum cıhazına bagladılar benım herıf anca ozaman gözünü açıp bana sahip çıktı (güyaa çok severek evlendık,memleketlerımız farklı ,kulturler farklı..eşim taraf gurcu ben gocmen oylee)
yok canım uzaktayız ama her telde masrafsın calıs artık demeleri nasılsının yerını almıstı yani..
kaynanama gidiyorum evlerınde bul mak var bana elımde yıkatırır hemde buz gibi suylaa..kızı gelsın makınaya koy elınde ugrasma der..
evet askeri personel..yasım 26
ooo süper koca bu olsa gerekkkayy ben çok şanslıyım yaa o kocadan var bendee asla laf söyletmez kaynanama tak verir cevabınıı
çok tşk ederim canımmbi kayınvalide vakası daha....
Anam bitmez bunların laf sokmaları,iğnelemeleri...
Kaynar kazana atacan kurtulacan bunlardan...
Ben allaha havale ettim onları...
Kendininde kızlaarı var başka bişey demiyorum..
Herşey eşlerde bitiyor maalesef...
Allah yardımcın olsun canım...
aynen canım yaaaahoşbulduuum iiim çok şükür uykum geldiiiikaçıcam birazdan .
tam yaşındasın bence anne olmanın onlar 14nde doğurur bize gelince yapmayın derler
iyi geceler tatlı ruyalarrrrneyse ben kaçtım canlar size ii sohbetler iyi gecelerrr
hayır canım Allahtan suan 13saatlık mesafe var esımın tayınınden dolayı :):) sadece emeklı olup oturmak için kat cıkıyoruz canım..bana bunların hepsını ya telde yada yıllık 30gunluk izinlerinde soyledi canımı yaktı ağlattı benı..kasvetli sen nasıl konuşuyon kaynananla bir oturmuyormuydun
iyi geceler canımmmiyi geceler şeker....
iyi geceler şekerler bende çıkcam yarın 9 oğlanı doktora götürcem
aynen canım önceden esım benı hiç savunmazdı ailesine karsı ..ben ona sıkayet edınce bana dıyordukı zaten benım annem babam senın gozunde hep seytan,niye soguk davranıyomusum..neden mesafe koyuyormusum vs.. patik atak olunca esımın gozu onundekı 3kere apar topar acıllık oldum.solunum cıhazına bagladılar benım herıf anca ozaman gözünü açıp bana sahip çıktı (güyaa çok severek evlendık,memleketlerımız farklı ,kulturler farklı..eşim taraf gurcu ben gocmen oylee)
yok canım uzaktayız ama her telde masrafsın calıs artık demeleri nasılsının yerını almıstı yani..
kaynanama gidiyorum evlerınde bul mak var bana elımde yıkatırır hemde buz gibi suylaa..kızı gelsın makınaya koy elınde ugrasma der..
evet askeri personel..yasım 26
ooo süper koca bu olsa gerekkk
çok tşk ederim canımm
aynen canım yaaaa
iyi geceler tatlı ruyalarrrr
hayır canım Allahtan suan 13saatlık mesafe var esımın tayınınden dolayı :):) sadece emeklı olup oturmak için kat cıkıyoruz canım..bana bunların hepsını ya telde yada yıllık 30gunluk izinlerinde soyledi canımı yaktı ağlattı benı..
iyi geceler canımmm
aaa bu gece çoğu kişi yokşaşırdım nbr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?