sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aynen canım önceden esım benı hiç savunmazdı ailesine karsı ..ben ona sıkayet edınce bana dıyordukı zaten benım annem babam senın gozunde hep seytan,niye soguk davranıyomusum..neden mesafe koyuyormusum vs.. patik atak olunca esımın gozu onundekı 3kere apar topar acıllık oldum.solunum cıhazına bagladılar benım herıf anca ozaman gözünü açıp bana sahip çıktı (güyaa çok severek evlendık,memleketlerımız farklı ,kulturler farklı..eşim taraf gurcu ben gocmen oylee)
yok canım uzaktayız ama her telde masrafsın calıs artık demeleri nasılsının yerını almıstı yani..
kaynanama gidiyorum evlerınde bul mak var bana elımde yıkatırır hemde buz gibi suylaa..kızı gelsın makınaya koy elınde ugrasma der..

hayatım senin eşin asker mi yaş kaç senin
evet askeri personel..yasım 26

ayyy bacım benim eşimde aynı....
annem babam senin gözünde hep kötü..
hep soğuk davranıyon suratın asık der bana..
aksine ben her zaman güleryüz göstermeye çalışırım.
kendilerinin bana surat beş karış.
giderim evlerine kimse hg demez gelirim hoşçakal diyen olmaz..
ben nasıl gülim artık bunların yüzlerine.
nefret ediyom hepsinden artık...

ayy ben çok şanslıyım yaa o kocadan var bendee asla laf söyletmez kaynanama tak verir cevabınıı
ooo süper koca bu olsa gerekkk
çok tşk ederim canımm
hoşbulduuum iiim çok şükür uykum geldiiii kaçıcam birazdan .
tam yaşındasın bence anne olmanın onlar 14nde doğurur bize gelince yapmayın derler
aynen canım yaaaa
neyse ben kaçtım canlar size ii sohbetler iyi gecelerrr
iyi geceler tatlı ruyalarrrr
kasvetli sen nasıl konuşuyon kaynananla bir oturmuyormuydun
hayır canım Allahtan suan 13saatlık mesafe var esımın tayınınden dolayı :):) sadece emeklı olup oturmak için kat cıkıyoruz canım..bana bunların hepsını ya telde yada yıllık 30gunluk izinlerinde soyledi canımı yaktı ağlattı benı..
iyi geceler şeker....
iyi geceler canımmm

ay iyi sabır var sende valla
ben o kadar sabredemezdim.gelinim diye köle de değilim ya

bu kadar uzak mesafeden mi yapıyo yapacağını
aman ne güzel uzaksın boşver o zaman yap çocuğunu da.olduktan sonra bişe diyecek hali yok ya
kaza oldu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…