sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi geceler şekerler bende çıkcam yarın 9 oğlanı doktora götürcem
iyi geceler canımmm oğlun içinde gecmıs olsun
varyaa sırf esımın hatrına gdiyorum baska bişey değil..son zamanlar kitap aldım yanıma 500 sayfalık sırff bana deıklerını duymamak için.. onu bile kadına masallahhyaa..kitabı elıme alıp okuyorumyaa hemen yanıma gelır oncee hımmm suu sehpaların tozauna bak tvnın tozuna bak ne bılım evi süpürmek gerek demi kasvetli der..sonra olmadı benım oğlum poca sever hadı bı yapta aksama yesın der.. Resmen sabır edıyorum yanı..
Diyorum buda benım ımtıhamım ,isyan etmıyım Allaha falan ama yok yanııı bıgun bırımız hapse bırımızde mezara gırecek o olacak..

ay iyi sabır var sende valla
ben o kadar sabredemezdim.gelinim diye köle de değilim ya
buda benım imtihamım Allah tarafından dıyıp sabredıyorum canım yoksa bende çok sıvrı dıllıyımdır.bana hergun ama istisnasız hergun oğluna alacakları doktor kızdan bahsedıyor trenı kacırmıs oğlu bılmem nee ... sonra yılımız dolmus bızım bana dıyokı ee esyaları neden erken aldınız ya nısandan atılma olsaydı ya bosanma durumuz olsaydı oğluma aldırdıgın o esyalar ne olacaktı(esım askerp personel oldugu için mecbur nıkahı erken yaptık) dugunde erken olacaktı ama seyırlerden fırsat olmadıkı.. 10ay sonra oldu ancak..

evet maalesef kimse kalmadı..
ben şuan ayağımda kızı sallıyorum..
bi yandan size yazıyorum..
yatmadı daha sinirlerimi zıplattı yine...

ooo baya geç olmuş uyumadımı hala yerim onu ben benimde eşimin aateşi çıktı durduk yere Allah Allah.

kızlar ben çıkıyorum sabah çok işim var..herkese iyi geceler
myz geçmiş olsun canım
kasvetli üzülme dediğin gibi herkesin bir imtihanı var hayatta.hiç kimse için üzülmeye değmez.kimse insanın kendisinden daha değerli değil ....kendine iyi bak canım

saol cnm bende bi yine çıkıp eşime bakcam geldiğimde burda olmayan olursa öptm hepinizi.gelcm inş brazdan

Allah yardımcın olsun canım...
valla seninkiler baya fenaymış..
kuzum cvp vermezzsen devamlı ezerler seni ama...
koca totoşunu kaldırsında kendi yapsın.
herşeyi senden beklıyor..
valla kaynanamlara gidince elimi hiçbişeye vurmam.sadece bulaşık yıkarım..
kendileri bana geldiğinde öyle yapıyorlar..
kızları-kendi oturur herşeyi ben yaparım.
birde çocukda var bende..
onlara yemekmi yapim bulaşıkmı yikim ev işlerinimi yapim vs vs çocuğamı bakim...
çok zor oluyo yaniii.
o yüzden hiçbişeye elimi sürmem...
hadi kaynana yaşlı ellemıyo ...yardım etmeye kalksa bile ben yaptırmam zaten.
kızlarıda elini bişeye sürmüyo...
herşey karşılıklı valla.ne ekerlerse onu biçerler...

kahve sigara molası vermiştim

kasvetli canım ayy allah sana sabır versin
eşin sana hep destek olsa bu kadar takmaz üzülmezsin zaten
allahtan uzakta yakın olsa ne yapardı allah bilir

sen boşver yap çocuğunu onamı sorcan yaaaa

kkdan dustum gene kusura bakma ben değil eşim korounuyor maalesef.. (
ilgilendigğin için çok tşk ederimmmm ,çok sağolll..

ay canım sen avatarı değiştirmişsin ben seni tanaımadım

naber canım miinik hala uyumadı o da anasına çekmiş desene

en iyisini yapıyosun valla

ben kaynanamlara gidince mutfakdan çıkamıyorum gelen giden hiç bitmiyo

kızı yok ama diğer eltileirmde öle herkes mutfakda gelince :97:

evet kuzum değiştirdim avatarı...
nasıl ama avatarım
yok valla elimi bişeye sürmüyom...
zaten kaynanaya bi allahın kulu gelmez...
3 yıllık evliyim.bi kere misafiri komşusu geldiğini görmedim..
kendileride ölüm olur düğün olur öyle evden çıkarlar...
hapishane gibi evleri.gittiğimde kafayı yicek gibi oluyorum valla.
hep suratı asık insanlar.bi güleryüz gösteren yok ..
1 hafta sonra memlkeete gidecem.onlarda kalsammı diye düşünüyorum..
eşim gelmicek tek gidecem.bayramda olaylar oldu.
hiç gitmek istemıyorum.gitsem yüzüme bakmıcaklar.
gitmesem bi ton konuşacaklar.valla şaştım kaldım..

şimdilik sabırlıyım canım.. ama sabrımda tasmak üzere ozaman kım ölür kim kalır bilemem..elimden kurtulabilene aşk olsun
bu kurbanda evı temızledım (ailem 4saatlık mesafedelr ben 13 saatlık tola gıttım 9 gun ordaydım !! okadar buyuk değil 110 m2 ama gorumcem hiç iş yapmadı canım cıktı benım ..gorumcem sınıf oğretmenıde..neymıs anasına tatıle gelmıs ben calısmadıgım için hizmetci gibi çalısabilirmisim.. ben istedıgım kadar paralıyım kendımı boşaaa..eşim bişey demese dıyorum esımde dıyor ama (çalışmasını istemıyorumieve geldıgımde kapımı açsın demıs buna ragmen hala daha çalışş..ihtiyac olsa calısırım gercekten yookkk bunlar oğullarını tam yolamadıkları için esımın tum maasını sıtıyorlar )dinlemıyorlar maksat bızım aramızı bozmak canım

yakınımda olsa ben hapse oda mezara gırerdiii kıss tek basıma nası yapem cocuk ..eşim korunuo ben diil

avatarın enfes olmuş seksü karu seni :94::94:

ayyyy bizde gidince gittiğimizi anlamıyoz gelen giden curcuna gibi oluyo bide biz gidince millet görmeye geliyo sağolsunlar
ama yemekdi çaydı bulaşıltı biz bize kalıp muhabbet edemiyoz
allahtan benim kaynanam iyidir öle surat felan asla asmaz karışmaz yaptığım şeylere hoşuna gider aksine..bende bi eltimle görüşmüyorum o yüzdne hiç gidesim gelmiyo onunla yüz yüze görüşmek hiççç istemiyorum hayatımda nefret ettiğim bi kaç insandan biri

sende gidersin bi iki gün kalırsın sonra annenlere geçersin
sevmediğin insanlaral beraber olmak zorunda olmak çok sinir bozucu ama napcan itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var deyip katlancan :97:

canım sussam dedıgın gibi ezıyorlar .. susmasamda pabuc kadar dili var dıyorlar yanı bu işlerr çoooook zoooorrr...
sankı ben gorumcemın anasına babasına bısey yapıyormusum gibi bide tehdıt ettı benı;neymısss anası babası dunyada onun gozunde bıtaneymıss onlara zarar gelecek olursa karsısında benı bulurmusssssss falan filan..ayy bısey yapsaymısım keske kuru kuru laf yemek var bıde tam yerınde yemek var
dedıgın gibi canım 30gunluk ızınde ne dısarı çıkartırlar benı nede mısafır gelırr patlarımmm artık sıkıntıdannnn

Son düzenleme:

valla yapma canım...
ayy ben sinir oldum valla...
gerçi dinime küfreden müslüman olsa derler ya...
ben sana diyorum ya bende aynıyım aslında..
afedersin ama kaynanam ağzıma s.ç.r ağzımı açıp tek kelime etmem..
giderim diğer odada ağlarım..
kurban bayramının arefe günü büyük görümcemle kavga ettik.
bayramın ilk günü eltimle oturuyoruz odada...
gelmiş bana su perisi kalk çay koy diyo..
bende tamam dedim kalktım koydum.
4-5 kez yanıma gelip çay noldu çay noldu deyip durdu...
salak karı çay noldu dicene mutfak orda kalkta bak nolmuşsa..
eltime bişey diyen yok bana iş buyuruyolar..

kasvetli canım eşini sen güzellikle yola getir de bak korunmasak belkide olmuycak nerdne biliyosun belki sorunumuz var..geç kalmadan hal çaresina bakarız de

bak bizde 7 8 ay korunduk ama ne oldu bir sürü sorunlar çıktı şimdi hastane yollarını aşındırıyoruz
çok yıpratıcı olaylar allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

ayrıca kaynanan öle dediği zaman eşinde desin anne ben açlışmasını istemiyorum ihtiyacımızda yok
oğlu susturmazsa o hep konuşur
senin surat asman yakınman fayda etmez
allah onlarada azcık vizdan versin

ayyy maşallah diyim..
böyle kaynana gelini gördükçe imreniyorum valla...
eşime soruyorum kalimmi diye..
eşim kalma diyo..
yine seni üzerler diyor.
oda biliyo ailesinin nasıl olduğunu...
bilmıyorum kalırsam eşimin hatrı için 1-2 gün kalırım en fazla...
diğer eltimler gelir 1 gün kalıp giderler..
ben giderim 10 gün kalırım salağım ya ben...

* itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var deyip katlancan *

wooooowwww bu sözu tuttummmmm

bende çok severim
eşimede sıkça sölerim

bakma o abinin karısına tek kelime etmem yüüzne bakmam ama işte sahibinin hatrı var derim
aslında kaynanam için yoksa abisi umrumda bile değil
o üzülüyo diye yani...

ayyy ne gerii insanmısss bu gorumcenyaa ..olurmu sana ezıyet etmek varkennn..
+18 bişiii diyim miii kaynanamın haltııı ustu kapalı dıyım dur.. biz kocemle bayram bitti ertesı sabah,bayramlaşıyoduk anlayın sabahta erken yanııı kahvaltı faslına daha gecmemıstık.. kaynanam kapıyı bi açtı patt diyeee sonrasını yazmıcammm gerizekalı kadın sonra bizim bayramlaşmamızda yarım kaldı halıyleee bu zamana kadar acmadı acmadı odanın kapısını sımdımı aklına geldi..kesın kulak kabarttı kapıya davrandı.. pislikkkk yaaaa....
aminnn canım aminnnn.... banada bol sabırr versın....
zaten miyom bahanesıyle doktora gıdıcem yarın caktırma hehehehe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…