- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
yamukprensessssss nedn konuşmuyorsun cnm neden espiritüelliğini bizden esirgiyorsun ki
seni espirili gördümde biraz
sende öyle miniğimmm
aaaa ben senin resmlerine bakacaktım
dur bidaha bakayım uzun bi ara geçti
üzledim
temmuz hg cnm selam yok mu?
tatlım kaplerimiz bir miş bu bir
ikinciside çokkk teşekkür ederim şekerim..
bu akşam tenha biraz ama bizim topic her türlü götürür
üzülme cnm bakarsınız bir hal ve çaresine.
fazla uzatmayın ama bu işler uzamaya gelmez diye bi laf vardır ya
geldim geldiiiiimmm,diğer yazdığım yerlere baktimda,görevi tamamladım geldim,nerde kalmıştık....
:)) pasif durumumda yanii ,uyumus kabul edıyorum onuiyiyim kuşum ya eşimi yatırdım şimdi
gerçe hemen yanımdada işte öptüm ona yatırmak diyorum
bakayım kızlar neler yapıyor diye duramadım geldim:)
:)) pasif durumumda yanii ,uyumus kabul edıyorum onu
bende aslında bı mutfaga gidip bıtkı cayı yapmam lazım kendıme ..hala daha kalkıcam kknıın basındansonra aşk ve cezaya bakacaktım güyaa onuda ektim bu seferlık bakarım bi ara
yamukprenses , NaNcYcE , su-peri nasılsınız kızlar
bu arada su peri memurlugun olur insallah.. bide bölümünü merak ettim ,söylermisin acaba
bencede cnm gelmezlersede bende kaçarım valla dinlenmiş olurumbelki birazdan gelir hatunlar daha erkennn
evet cnm biliyorsun sevdiceğim yurtdışına çalışmaya gitme ihtimali var onu bekliyoruz işte gidip gelmiş olsaydi şimdi evleniyor olurduk vallah...
bende aslında bı mutfaga gidip bıtkı cayı yapmam lazım kendıme ..hala daha kalkıcam kknıın basındansonra aşk ve cezaya bakacaktım güyaa onuda ektim bu seferlık bakarım bi ara
aşk ve ceza dündü şekerim..
tekrarı mı var hımmm.
vallahi bi kahve yapayım diyorum bir saat geçiyor kendimde o cesareti bulmam için:)
kkdan dikkatimi alamadığım zamanlar oldu topic açılınca:)
sen bana artık yüz vermiyorsun
bu arada su peri memurlugun olur insallah.. bide bölümünü merak ettim ,söylermisin acaba
bencede cnm gelmezlersede bende kaçarım valla dinlenmiş olurum
ne güzel tatlım bekle biraz daha bak senin için harika günler kapıda
aaa olurmu tatlım sen benim bu topikteki ilk gözağrımsın,ya aklıma gelmişken sen bana geçen gün bişeyler yazmıştın hatırlıyorsan mesajla ilgili,yine yazsana,anladın sen onu....
tamam ballı lokmam yarın yazarım
şu anda düşünmek istemiyorum birşeyler:)
bu arada sen seksenliymişsin abimle yaşıtsın
benim ablam olur musun???
bnm ablam kardeşim hiç birşeyim yok
inşallah tatlım haber bekliyoruz bakalım ne olucak eğer hayırlıysa olur inşallah
aaa olurmu tatlım sen benim bu topikteki ilk gözağrımsın,ya aklıma gelmişken sen bana geçen gün bişeyler yazmıştın hatırlıyorsan mesajla ilgili,yine yazsana,anladın sen onu....
tamam ballı lokmam yarın yazarım
şu anda düşünmek istemiyorum birşeyler:)
bu arada sen seksenliymişsin abimle yaşıtsın
benim ablam olur musun???
bnm ablam kardeşim hiç birşeyim yok
dün arkadaşa dediğim gibi ablan kurban olsun sana,olurum tabii,benimde ne kız kardeşim var nede bir ablam,2 tane abim var,tamam bundan sonra ablanım senin,hertürlü sıkıntı,üzüntü,dert,sevinç paylaşılır....
amin kuşum.
gelinlik modellerine bakmaya başla ama artık
:78::78::78::78:sağol bebişimdün arkadaşa dediğim gibi ablan kurban olsun sana,olurum tabii,benimde ne kız kardeşim var nede bir ablam,2 tane abim var,tamam bundan sonra ablanım senin,hertürlü sıkıntı,üzüntü,dert,sevinç paylaşılır....
ayy cnm benim heyecanlandırdın beni
aklımda modell var kuşum hoşuma giden
ne güzel cnmAllah en güzel en harika şekilde giydirmek nasip etsin.dertsiz tasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?