:78::78::78::78:sağol bebişim
ne güzel cnmAllah en güzel en harika şekilde giydirmek nasip etsin.dertsiz tasız
amin inşallah güzelim benim hayır duaların için Allah razı olsun senden inşallah sende yakın zamanda halime kalırsın kuşum dualarım seninle
ayy canım kusura bakma bendende ancak boyle bi soru beklenırdi , sabahtan berı matematık dıyorsun bende sana bolumun ne dıe soruyorummatematik okuyorum tatlım
yok canım netten bakıcam bende zaten ,lcd tvmi bozmayı basardım için şuan tvden tamameeeen muafım:)) pasif durumumda yanii ,uyumus kabul edıyorum onu
bende aslında bı mutfaga gidip bıtkı cayı yapmam lazım kendıme ..hala daha kalkıcam kknıın basındansonra aşk ve cezaya bakacaktım güyaa onuda ektim bu seferlık bakarım bi ara
aşk ve ceza dündü şekerim..
tekrarı mı var hımmm.
vallahi bi kahve yapayım diyorum bir saat geçiyor kendimde o cesareti bulmam için:)
kkdan dikkatimi alamadığım zamanlar oldu topic açılınca:)
biliyorum prensesımhönkkkk,ben buradaydım zaten hatta sana hoşgeldin dedim canım ama teşekkürederim bebeeemmm hoşbulduk.demıssın bende hoşbulduk demısım ama sana nasılsın demek aklıma gelmemıs oyuzden bıdaha yazayım dedım
iyiyim bende sağollben iyiyim sağol cnm sen nasılsın? :)nişanlısın sanırım , dugun tarıhın belli oldumu? hazırlıkların ne durumunda? tecrubelerımıze dayanarak diye lafa baslarmısım sımdı :)))
eger sormak istedıgın yada danısmak istedıgın bişey olursa seve seve yardımcı olurum canım
amin inşallah güzelim benim hayır duaların için Allah razı olsun senden inşallah sende yakın zamanda halime kalırsın kuşum dualarım seninle
ayy canım kusura bakma bendende ancak boyle bi soru beklenırdi , sabahtan berı matematık dıyorsun bende sana bolumun ne dıe soruyorumcahillik,tembellik ne ararsan bende var :18:
QUOTE]
estagf. tatlım ne demek.o kadar çok kişi var ki burda.unutmak çok normal.
ayy canım kusura bakma bendende ancak boyle bi soru beklenırdi , sabahtan berı matematık dıyorsun bende sana bolumun ne dıe soruyorumcahillik,tembellik ne ararsan bende var :18:
yok canım netten bakıcam bende zaten ,lcd tvmi bozmayı basardım için şuan tvden tamameeeen muafım
biliyorum prensesımdemıssın bende hoşbulduk demısım ama sana nasılsın demek aklıma gelmemıs oyuzden bıdaha yazayım dedım
iyiyim bende sağollnişanlısın sanırım , dugun tarıhın belli oldumu? hazırlıkların ne durumunda? tecrubelerımıze dayanarak diye lafa baslarmısım sımdı :)))
eger sormak istedıgın yada danısmak istedıgın bişey olursa seve seve yardımcı olurum canım
yok tatlım henüz nişanlı değilim daha herşeyin başındayız ailelerimiz tanıştılar 2012 de isteme söz nişan ve düğünümüz olucak inşallah
çok teşekkür ederim cnm muhakkak sorularım olucaktır sana sizlere danışmayı çok isterim
bende unutuyorum diye bende mi bi sorun var acep diyordumQUOTE .!.:estagf. tatlım ne demek.o kadar çok kişi var ki burda.unutmak çok normal.
oysaki zehir gibi hatunumdur:86:
konu bulalım tamam,ne bulsak ne bulsakkk:44:
valla cnm düşünüyorum düşünüyorum yok
yok mu içimizde bi küheylan bi yiğitttt
ben konu buldummm deyip ortaya sunacak
selam kızlar....................
selam kızlar....................
benim canım çok sıkılmaya başladı düşündükçe deli olucam galiba.bu matematik beni öldürecek.ders te çalışmıyorum gidip yatıcam hepinizi öpüyorum canlarım
iiygecler kızlarrr nasılnızzz
hoşgeldin ikizcim sefalar getirdin
gündüz çok boş bu topic.
şimdi birr bir sizleri görünce içim açılıyo valla
iiygecler kızlarrr nasılnızzz
hoşbulduk canım.evt gündüz kimse yok.saat erken tek tek herkes gelir.benimde içim açılıyor sizlerle sohbet edince............
öyle ikizcim ama birde konu bulabilsek:97:
konu gelmiyor aklımıza ha deyince:)
üstelik kadınların konusu bitmez yani ama gelmiyor işte:)
sen yardım et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?