ikizcim neden sordun merak ettim:26:
nedeni yok seni sadece konuşmalarından tanımak istiyorum vede sorun bahane sohbet şahane.........................
homm anladım cnm hayır düşüklerin ve pkonun üstüne hemen sorunca tavsiye edebileciğin bir dr önerin var falan sandım ilk etapta...
kıslar neden bu kadar umutsuzsunuz pko sendromu çözümsüz değilki tedavisi biraz uzun sürüyor ama mutlaka sonuç verecektir sabredin ve kesinlikle relax olmalısınız
kıslar neden bu kadar umutsuzsunuz pko sendromu çözümsüz değilki tedavisi biraz uzun sürüyor ama mutlaka sonuç verecektir sabredin ve kesinlikle relax olmalısınız
kızlar selam:79::79::79:
ağzından bal damlıyor ikizcim...evt bende öyle düşünüyorum.kurdelam bak benim 3 tane oldu.bir bakarsın seninde 1-2-3 unutursun sıkıntılarını bu günleri.
ağzından bal damlıyor ikizcim...
ilerde tüp bebek falan yaparsak ki Allahın izniyle deneyeceğiz..
ozaman bakmışsın ikizlerim olmuş:)
sonra bir tanede doğal yoldan Allah tarafından hediye....
evet arkadaşım inşaallahhhhhhhhh
hoşgeldin cnm :)
hoşgeldin cnm :)
eşim aradı canım onunla konustuk..özlem giderdik birazcıkta olsaaakasvetlii tatlımmm hg kaçma konuşalım yaa
konu bulamadık zatenn:78:
nasılsın canım?kasvetli hoşgeldin..............
canım neden bu kadar umıtsız konusyorsun ,,, bi arkadasım var oda oyleydı suan bebısı olcak.. sabret umitsiz olmaaa bakeeemmm...ikizcim benm yapım hep strsli sıkıntılı...
hem herşeyden mutlu olabilen yapım var hemde çok ince eleyip sık dokuyan bir yapım
üç kere hamile kldım.ikisi kimyasal...
o zamanda stresliydim ama olmuştu.
ne zaman pko çıktı
hamile kalma defteri o an kapandı...
hayatım yeminle yeni oturdum vermiyo laptopu uyududa anca aldım birazda evde işlerim vardı siz napıyorsunuz.
ben bugün oğlanı götürdüm doktora ciddi bişey yok ama bide cildiyeci görsün dedi doktorumuz şimdi ona götürcem onla uğraştım bügün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?