sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çocuk alıstı ondandan hıc beklemedııgm bısı bu gayet mutluymus zaten benım ıcın onun mutlulgu onemlı de kotu tarafı ben saat 6da yatıyorum ve sabah saat 8de kalkmak zorundayım 2 saatlık uykuyla artık su uykusuzzluk ısıne bı care bulmak lazım gunduzler gece geceler gunduz oldu gunduz saat 3te kalkmıyorum gundende hıcbısı anlamıyorum ne olvcak bole bılmem walla

ya kızlar biey sorcam bu benim albümdeki resimler çirkin çıkmışım güzeller var ama site almıyo nasıl yüklice onları

ya kızlar sınır oldum ya ggden bı urun aldım adam 3gunu gectı ıade suresı dıye ıptal etmıyor napcam bılmıyorum sınır oldum

adımın nesı kotu kız yuvrumla benım adım

ay cnm çok kolay gibi görünüyor uyku düzenini kurmak..
ama aslında çok zor..
dünn bu saatte yataktaydım ben...
çok srahat uyudum çünkü evelki gün bir saatlik uykuylaa akşamı ettim.çok kötü birşey...
umarım bi an önce bebekler gibi uyuruz erkenden..
ne güzel çocğuna sevindim maşallah

kasvtli seni merak ediyorum sen napıyosun hayatım adını değiştir pozitif bişey bul.

iyiyim bebısımmm sen nasılsın...dunkı olayı halen daha koceme uzatmakta kararlıyım alttan alıo garibim ihihihihi bide aşı vurundum -rahim kanseri aşısı- acayıp nazlıyım ..eşim olsada yanımda naz yapsammm delirtsem adamı eger biyereıme bısey olduysa hep soyler dururum , ilgilenmezsede dürterım bak benım suram acıo derım
kasvetımden kasvetlendım acıların kadını oldugum için sectım bu nıkı şaka biyanada nik değiştirme mi yapıyorlarmıs haberım yok yawss cunku buraya uye olurken tuhh keske sunu yazsaydım dedım ama bıkere yazıldıya değiştirme ımkanım yok sanıyorum , ozaman şimdiden karamsar olmayan bi nık dusunmeye basliiimm ,,, soyle seksüüüüü ossun demii orta halli bi nik dusunem ozaman ama kıme dıyecem modlar değiştiriyomu?

yok tatlım benim burdayım sevdiceğimlede konuşuyorum bi yandan

kasvetli nirdesin çık ortaya
CEEeee ben geldim
ayy send ebendensın kızzz... kıyamam yaaaa... özlem guzel olsada insanın içi hep buruk oluo demii..

orsı öyle inan bugün daha yeni oturdum.

alış veriş gıda sektöründe çalışıyorum :)

ben de bir ara gıda sektöründe çalıştım evlenmeden önce aslında evlendikten sonrada çocuk olana kadar devam ettim ama patronlar sağolsun orda yatsam niye yatıyon demezlerdi.pazar bile 8 e kadar çalışıyorduk bekarken iyide evlenince olmadı

dilekkkkk
albümlerini yeni gördüm cnm...
orda bi resim gördüm eşinle sen misin?
wc gibi biryer...
eğer sensen bebişten önce sanırım çok şaşırdım çok tatlısınnnnn
hepsinde tatlısın ama orda daha bi güzelsinnnnnn

kızlar ben çıkıyorum uyumam lazım geç kaldım

hepinize hayırlı geceler iyi muhabbetler güzel hanımlar görüşmek üzere öptüm hepinizi

orda sözlüydük. orası görümcemin evi valla evlilik resimlerimi koyabilsem herkes çok şaşırıyo valla neydi ne oldum ya

orda sözlüydük. orası görümcemin evi valla evlilik resimlerimi koyabilsem herkes çok şaşırıyo valla neydi ne oldum ya

yok cnm estafurullah ne demek o.
kilo almışsın çok normal bi can getirmişsin dünyaya..
herkezin bünyesi bir değil ki hemen veremeyebilrsin cnm kilolarını...
diyet yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…