hayatım moralim iyi beden yorgun koşuşturdum bugün. yaz gelsin hmen ehliyet alcam[/QUO al bacım ehliyet bayana şart yoksa araba kapıda yatıyor işe yaramıyor
ben iyim moral olarak da beden olarak çok yorgunum
sana demedi kuşum dilek
nerde çalışıyorsun canım söylemek istersen
adımın nesı kotu kız yuvrumla benım adım
çocuk alıstı ondandan hıc beklemedııgm bısı bu gayet mutluymus zaten benım ıcın onun mutlulgu onemlı de kotu tarafı ben saat 6da yatıyorum ve sabah saat 8de kalkmak zorundayım 2 saatlık uykuyla artık su uykusuzzluk ısıne bı care bulmak lazım gunduzler gece geceler gunduz oldu gunduz saat 3te kalkmıyorum gundende hıcbısı anlamıyorum ne olvcak bole bılmem walla
kasvtli seni merak ediyorum sen napıyosun hayatım adını değiştir pozitif bişey bul.
CEEeeeyok tatlım benim burdayım sevdiceğimlede konuşuyorum bi yandan
kasvetli nirdesin çık ortaya
orsı öyle inan bugün daha yeni oturdum.
alış veriş gıda sektöründe çalışıyorum :)
ya kızlar sınır oldum ya ggden bı urun aldım adam 3gunu gectı ıade suresı dıye ıptal etmıyor napcam bılmıyorum sınır oldum
kızlar ben çıkıyorum uyumam lazım geç kaldım
hepinize hayırlı geceler iyi muhabbetler güzel hanımlar görüşmek üzere öptüm hepinizi
dilekkkkk
albümlerini yeni gördüm cnm...
orda bi resim gördüm eşinle sen misin?
wc gibi biryer...
eğer sensen bebişten önce sanırım çok şaşırdım çok tatlısınnnnn
hepsinde tatlısın ama orda daha bi güzelsinnnnnn
hepinize hayırlı geceler iyi muhabbetler güzel hanımlar görüşmek üzere öptüm hepinizi
orda sözlüydük. orası görümcemin evi valla evlilik resimlerimi koyabilsem herkes çok şaşırıyo valla neydi ne oldum ya
orda sözlüydük. orası görümcemin evi valla evlilik resimlerimi koyabilsem herkes çok şaşırıyo valla neydi ne oldum ya
ay hadi inşallah darısı başıma çok şaşırdım tatlım
yaaa.. yanlıs yere silmişim iyyimi..hoşgeldınız kızlarrrr
dilekcim umarım ciddi bişey yoktur.. tekrar gecmıs olsun...
s
kurdelacımmm canımmm valla bak ınancını asla yitirme hatta sımdı kızı olacakoda sigara içiyodu sanırım hatırlayamadım tam ama olsun sen yınede içme oda en basta çok bunalıma gırdı evde gece gunduz ağlama nobetleri olmustu anne olamıycam dıye kendını paraladı yani..Allah oyle bi yerden yuzunu guldurdukı onada aslında hamıle olması müjdeli oldu..
ayy du bakem kız resımlerıne bendeya kızlar biey sorcam bu benim albümdeki resimler çirkin çıkmışım güzeller var ama site almıyo nasıl yüklice onlarıbend ebu arada album yada resım yukkleyemedım ugfrastım ufrastım olmadı bende vazgectım sonaa..
canım tuketici haklarını ara bence.. yine sen bılırsınde.ya kızlar sınır oldum ya ggden bı urun aldım adam 3gunu gectı ıade suresı dıye ıptal etmıyor napcam bılmıyorum sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?