sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ya kızlar sınır oldum ya ggden bı urun aldım adam 3gunu gectı ıade suresı dıye ıptal etmıyor napcam bılmıyorum sınır oldum
canım 3 gün geçince sen onay vermesende zaten paran otomatikmen 3.gün karşı tarafa yatıyor ve sonra hiçbir hak iddia edemiyorsun,keşke 3 gün içerisinde itiraz hakkını kullansaydın,bu durumda bişey yapamazsın.

canım bu aşıyı 3 aşamada yaptırıyorsun dimi,bende yaptırmayı düşünüyorum ama bebek düşünen kişiler yaptırmamalı bunuda biliyorsun değilmi bebeğim?ben o nedenle bekletiyorum.

yok cnm estafurullah ne demek o.
kilo almışsın çok normal bi can getirmişsin dünyaya..
herkezin bünyesi bir değil ki hemen veremeyebilrsin cnm kilolarını...
diyet yapıyor musun?

hayatım ben oresimlerdeki halimden 8 kilo verdim araştırma hastaneine diyete gidiyorum baya fark etti yağlardan gittiği için. ama son günlerde biraz bozdum valla acil toparlanmam lazım

hayatım ciddimisin bilgi kesin mi o zaten hamile kalmak istiyo

ben arkadasın olmadıgım için goremıyorum albumlerını sanırım.. sana arkadaslık teklıf gonderdım kabul buyurun efenımmm

hayatım ben oresimlerdeki halimden 8 kilo verdim araştırma hastaneine diyete gidiyorum baya fark etti yağlardan gittiği için. ama son günlerde biraz bozdum valla acil toparlanmam lazım
nasıl cnm işe yarıyor mu ya diyetin.
bende diyet yapmak istiyorum..
düşüklerden sonra kilo aldım ilaç kullanmaktan ve abur cubur yemekten..
bende istiyorum aslına biraz kilo vermeyi...
ben geldimmmmmmmm

hoşgeldin cnmm
kendine bi avatar koysana:97:

canım çok işe yarıyo herkese özel diyet ilk önce bi sürü tahlil yaptılar sonra çorba bile yasak ama hemen fark etti bende biraz verince işte saldım

koyuyım cnm nerden aklına geldi

hoş geldinnnnnn

hoş buldummmmm
hayatım senin albümlerde resimlerin varmı bakıcam ama arkadaş olalım ilk önce

ben albüm yapmadım cnm yapıyımmıki:97:

kurdelam ben seni merak ediyorum resim var mı senin

canım çok işe yarıyo herkese özel diyet ilk önce bi sürü tahlil yaptılar sonra çorba bile yasak ama hemen fark etti bende biraz verince işte saldım

ay arkadaşım verbiliyorsun bırakma ver kiloları insan doğum sonrası zayıflayınca kendini daha iyi hissediyor.......

canım bu aşıyı 3 aşamada yaptırıyorsun dimi,bende yaptırmayı düşünüyorum ama bebek düşünen kişiler yaptırmamalı bunuda biliyorsun değilmi bebeğim?ben o nedenle bekletiyorum.
evet canım 3 aşamalı.. benımkıde hatta konu açtım bakmak istersen benden daha bılgılıler var orda
link atıyım buraya kurdelam geri silerim olurmu=?
***sildim---
himmm peki ne kadar sure korunmamız gerekıyor?? demek bende sımdı mecburıyetten beklıcem

ben geldimmmmmmmm
hoşgedınnn,,,,
hayatım ciddimisin bilgi kesin mi o zaten hamile kalmak istiyo
artık baska bahara kaldı canım o bebıs işi baksana..bilmiodum cunku (( kocemınde ekmeğine farkında olmadan yag surmus oldum pofff

Son düzenleme:

hoşbulduk cnm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…