- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
canım 3 gün geçince sen onay vermesende zaten paran otomatikmen 3.gün karşı tarafa yatıyor ve sonra hiçbir hak iddia edemiyorsun,keşke 3 gün içerisinde itiraz hakkını kullansaydın,bu durumda bişey yapamazsın.ya kızlar sınır oldum ya ggden bı urun aldım adam 3gunu gectı ıade suresı dıye ıptal etmıyor napcam bılmıyorum sınır oldum
iyiyim bebısımmm sen nasılsın...dunkı olayı halen daha koceme uzatmakta kararlıyımalttan alıo garibim ihihihihi bide aşı vurundum -rahim kanseri aşısı- acayıp nazlıyım ..eşim olsada yanımda naz yapsammm delirtsem adamı eger biyereıme bısey olduysa hep soyler dururum , ilgilenmezsede dürterım bak benım suram acıo derım
kasvetımden kasvetlendımacıların kadını oldugum için sectım bu nıkı şaka biyanada nik değiştirme mi yapıyorlarmıs haberım yok yawss cunku buraya uye olurken tuhh keske sunu yazsaydım dedım ama bıkere yazıldıya değiştirme ımkanım yok sanıyorum , ozaman şimdiden karamsar olmayan bi nık dusunmeye basliiimm ,,, soyle seksüüüüü ossun demii orta halli bi nik dusunem ozaman ama kıme dıyecem modlar değiştiriyomu?
CEEeeeben geldim
ayy send ebendensın kızzz... kıyamam yaaaa...özlem guzel olsada insanın içi hep buruk oluo demii..
yok cnm estafurullah ne demek o.
kilo almışsın çok normal bi can getirmişsin dünyaya..
herkezin bünyesi bir değil ki hemen veremeyebilrsin cnm kilolarını...
diyet yapıyor musun?
canım 3 gün geçince sen onay vermesende zaten paran otomatikmen 3.gün karşı tarafa yatıyor ve sonra hiçbir hak iddia edemiyorsun,keşke 3 gün içerisinde itiraz hakkını kullansaydın,bu durumda bişey yapamazsın.
canım bu aşıyı 3 aşamada yaptırıyorsun dimi,bende yaptırmayı düşünüyorum ama bebek düşünen kişiler yaptırmamalı bunuda biliyorsun değilmi bebeğim?ben o nedenle bekletiyorum.
nasıl cnm işe yarıyor mu ya diyetin.hayatım ben oresimlerdeki halimden 8 kilo verdim araştırma hastaneine diyete gidiyorum baya fark etti yağlardan gittiği için. ama son günlerde biraz bozdum valla acil toparlanmam lazım
ben geldimmmmmmmm
nasıl cnm işe yarıyor mu ya diyetin.
bende diyet yapmak istiyorum..
düşüklerden sonra kilo aldım ilaç kullanmaktan ve abur cubur yemekten..
bende istiyorum aslına biraz kilo vermeyi...
hoşgeldin cnmm
kendine bi avatar koysana:97:
hayatım senin albümlerde resimlerin varmı bakıcam ama arkadaş olalım ilk önce
koyuyım cnm nerden aklına geldinasıl cnm işe yarıyor mu ya diyetin.
hoşgeldin cnmm
hoş geldinnnnnn
hayatım senin albümlerde resimlerin varmı bakıcam ama arkadaş olalım ilk önce
nasıl cnm işe yarıyor mu ya diyetin.
hoşgeldin cnmm
canım çok işe yarıyo herkese özel diyet ilk önce bi sürü tahlil yaptılar sonra çorba bile yasak ama hemen fark etti bende biraz verince işte saldım
koyuyım cnm nerden aklına geldi
hoş buldummmmm
ben albüm yapmadım cnm yapıyımmıki:97:
dilekcim bende bakabilirmiyim fotolarına benide eklermisin.
bi tane resim koy sonra kaldırırsın merak ediyorum ya sende istersen ama arkadaş olucaz bakabilmem için zaten olalımda
koyuyım cnm nerden aklına geldi
valla şekerim baktım küçük kız kaybolmuş ordan rahatsız oldum
ben albüm yapmadım cnm yapıyımmıki:97:
kurdelam ben seni merak ediyorum resim var mı senin
evet canım 3 aşamalı.. benımkıde hatta konu açtım bakmak istersen benden daha bılgılıler var ordacanım bu aşıyı 3 aşamada yaptırıyorsun dimi,bende yaptırmayı düşünüyorum ama bebek düşünen kişiler yaptırmamalı bunuda biliyorsun değilmi bebeğim?ben o nedenle bekletiyorum.
hoşgedınnn,,,,ben geldimmmmmmmm
artık baska bahara kaldı canım o bebıs işi baksana..bilmiodum cunkuhayatım ciddimisin bilgi kesin mi o zaten hamile kalmak istiyo
evet canım 3 aşamalı.. benımkıde hatta konu açtım bakmak istersen benden daha bılgılıler var orda
link atıyım buraya kurdelam geri silerim olurmu=?
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ptiranlar-kac-sorum-olacak-bakar-misiniz.html
himmm peki ne kadar sure korunmamız gerekıyor?? demek bende sımdı mecburıyetten beklıcem
hoşgedınnn,,,,
artık baska bahara kaldı canım o bebıs işi baksana..bilmiodum cunku(( kocemınde ekmeğine farkında olmadan yag surmus oldum pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?