hayatım ciddimisin bilgi kesin mi o zaten hamile kalmak istiyo
cnm var tabi ama kkya hiç koymadım msnde gördü arkadaşlar beni..
valla canım doktora bu aşı için sormuştum,doktorda bana bu iğne süreci içinde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti,iğne süreci 6 aymı ne kadar sürüyordu unuttum,sen bir doktora sorsana bu durumu,ben geçmiş zaman unuttum ama hamile kalmayı düşünüyorsan bu süre içinde iğneye başlama dediğine eminim.
hepinize teşekkür ederim kızlar sağolun :))
kurdelam cnm benim seve seve zaman ayırdım size :)
tekrar iyi geceler hepinize
bende msn yok:84::84:
valla canım doktora bu aşı için sormuştum,doktorda bana bu iğne süreci içinde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti,iğne süreci 6 aymı ne kadar sürüyordu unuttum,sen bir doktora sorsana bu durumu,ben geçmiş zaman unuttum ama hamile kalmayı düşünüyorsan bu süre içinde iğneye başlama dediğine eminim.
canım zaten 3 asamalı ya..
ilk asıdan sonra 2ay beklıyosun..ikinci asıdan sonrada 4ay beklıyosun ve bundan sonramı 6ay koruncaz hee??
bide bu aşı,,rahım agzı yaralarına da iyi gelıyor demi?engel oluyor yani? yoksa olmuyormu?? bunuda doktora sormayı unutmusum yaaaa..
dilekcim fotolar çok güzel.............
kurdelam msn adresini özelden atsana bana canım,ekliyim seni.
kızlarrrr altta nicki olan herkeze iyi geceler
hepinize
ben yatayım artık kusura bakmayın şekerler...
Allaha emanet olsun
[/QUOTAllah rahatlık versin canım inş. seni görürüm bir gün
[/B .!.:[/COLOR][/QUOTAllah rahatlık versin canım inş. seni görürüm bir gün
tatlım bi msn yap kendine şekerim...bi gün çok öptm
himm anladım sımdı canım sağolyok aşıdan sonra 6 ay beklemiyorsun,aşılama zamanında hamile kalmıyorsun dedim,yani başlangıçtan sonra 2 aşı daha oluyorsun ya toplam 6 ay,işte o süre içerisinde,sen sor yinede doktora.ayrıca bu aşının rahimağzı yarasıyla alakası yok sanırım,yarayı engellemez diye biliyorum.
kurdelam msn adresini özelden atsana bana canım,ekliyim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?