sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hepinize teşekkür ederim kızlar sağolun :))

kurdelam cnm benim seve seve zaman ayırdım size :)

dilek_34 benim asıl mesleğim güzellik uzmanı ama alış veriş sektöründe çalışıyorum yanlış anlaşılma olmasın diye söylim istedim profilimde öyle yazıyorda :)

tekrar iyi geceler hepinize

hayatım ciddimisin bilgi kesin mi o zaten hamile kalmak istiyo

valla canım doktora bu aşı için sormuştum,doktorda bana bu iğne süreci içinde hamile kalmamam gerektiğini söylemişti,iğne süreci 6 aymı ne kadar sürüyordu unuttum,sen bir doktora sorsana bu durumu,ben geçmiş zaman unuttum ama hamile kalmayı düşünüyorsan bu süre içinde iğneye başlama dediğine eminim.

hayatım bitane var ama şu an ikinciyi düşünmüyorum iğneyi araştirim sağol

canım zaten 3 asamalı ya..
ilk asıdan sonra 2ay beklıyosun..ikinci asıdan sonrada 4ay beklıyosun ve bundan sonramı 6ay koruncaz hee??
bide bu aşı,,rahım agzı yaralarına da iyi gelıyor demi?engel oluyor yani? yoksa olmuyormu?? bunuda doktora sormayı unutmusum yaaaa..

yok aşıdan sonra 6 ay beklemiyorsun,aşılama zamanında hamile kalmıyorsun dedim,yani başlangıçtan sonra 2 aşı daha oluyorsun ya toplam 6 ay,işte o süre içerisinde,sen sor yinede doktora.ayrıca bu aşının rahimağzı yarasıyla alakası yok sanırım,yarayı engellemez diye biliyorum.

kızlarrrr altta nicki olan herkeze iyi geceler
hepinize
ben yatayım artık kusura bakmayın şekerler...
Allaha emanet olsun

himm anladım sımdı canım sağol son asımı temmuzun 12sinde olcam ,zaten ben değil eşim korunuodu ..takvim yont.göre korunma olayını rafa kaldırırız artık napalımmm
rahimağzı yarasını gecırmıyorsa ozaman insallah o illetten olmayız..bugun jınekolojıde bıraz okudumda forumu üzüldüm yani...Allahım insallah onların dertlerınede derman bulmalarını sağlasın..
cunku rahım ağzı yarası eger hamılelık varsa onu bile sonlandırıyomus ve tekrar hamıle kalma olasılıgını azaltıyomus..onunda bı yakma bide dondurma durumun varmıs ,dondurursan tekrarlama yapıyormus yakarsan tekrarlamıyormus ama yakmayı genc yastakılere onermıyorlar yada 2-3 senelık evlılere ..böyleymıs işte oyuzden aklıma takıldı benımde acaba aşı bu acıdanda etkılımıkı dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…