tünaydın hatunlar gerçi ben bu gecede uyumadım eşim hastalandı annem geldi çağana baktı bende eşimi acile götürdüm şu anda baba oğul uyuyolar bende pcyi açtım eşim bugün raporlu evde karacigerinde bilmem ne büyümesi varmış genel cerrahiye gitcez bugün bakalım gidersek
hoşgeldinnn aysencimm gece biraz kaynattık ama sen yoktungünaydınlar canlar :92::92:
ohh ohh gece kaynatmışsınız yine ben gece gelemedim eşim evdeydi erken yattık erken kalktık şimdi nöbete gönderdim bi bakayım dedim :82:
biraz öyle oldu kuşum hafiften açtık ocağın altınıgünaydıın canlarr vay be benden erlkencilerde varmışayy hayatımda okul harici ilk defa 7 de kalktım nasıl uykum var anlatamam siz naptınız bakiim neler kaynattınız ben yokkene
günaydın melikecimgünaydınlarrrr:80:
tatlım sabah biraz karanlıktan ürperdiyim için uğradım sonrada işlerimi hallettim...nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaa
tünaydın hatunlar gerçi ben bu gecede uyumadım eşim hastalandı annem geldi çağana baktı bende eşimi acile götürdüm şu anda baba oğul uyuyolar bende pcyi açtım eşim bugün raporlu evde karacigerinde bilmem ne büyümesi varmış genel cerrahiye gitcez bugün bakalım gidersek
kurdelam bacım napıyosun..
korkun geçtimi bebişim...
selam kızlar:79::79::79:
her sabah böyle kuşum
eşime diyorum ki ne olur bırakma aşkım ezan bitsin öyle çık evden.
ezanda gidiyor ya
eşim gidince yatak odasında kalmıyorum yaklaşık bir aydır hava kararrlı..
kalkıyorum bende.(
yazın çok rahattım ama kışın böyle oldum bu sene..
önceden böyle olmuyordu ama işte geçenlerde üç harflilerden anlattı bi tanıdık ondan sonra böyleyim
hayatım öncelikle nasılsın. eşin erken gidiyormuş işe ve sende öyle şeyler aklına getirme sakın yanındada konuşulmasına izin verme insan bi süre çıkamıyo etkisinden hastalanırsın...
ay şekerim hayatımda ne in ne cin görmüş insanım Allah korusun...
ne biliyim izin verdim anlatılmasına..
ama bundan sonra aslaaaaa
kabus oldu bana.
tv açık uzanıyorum kanepede eşim gidince...ama uyuyamıyorum genede..
bazen dalıyorum işte.oda ses olacak odada...
slm canım hg............
slm canım hg............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?