sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

günaydıın canlarr vay be benden erlkencilerde varmış ayy hayatımda okul harici ilk defa 7 de kalktım nasıl uykum var anlatamam siz naptınız bakiim neler kaynattınız ben yokkene

tünaydın hatunlar gerçi ben bu gecede uyumadım eşim hastalandı annem geldi çağana baktı bende eşimi acile götürdüm şu anda baba oğul uyuyolar bende pcyi açtım eşim bugün raporlu evde karacigerinde bilmem ne büyümesi varmış genel cerrahiye gitcez bugün bakalım gidersek

çok geçmiş olsun canım...
oğlun düzeldi.şimdide eşin hasta olmuş...
Allahım acil şifalar versin..

günaydınlar canlar :92::92:

ohh ohh gece kaynatmışsınız yine ben gece gelemedim eşim evdeydi erken yattık erken kalktık şimdi nöbete gönderdim bi bakayım dedim :82:
hoşgeldinnn aysencimm gece biraz kaynattık ama sen yoktun
günaydıın canlarr vay be benden erlkencilerde varmış ayy hayatımda okul harici ilk defa 7 de kalktım nasıl uykum var anlatamam siz naptınız bakiim neler kaynattınız ben yokkene
biraz öyle oldu kuşum hafiften açtık ocağın altını
nasıl gidiyor iş hayatın bebiş..?
günaydınlarrrr:80:
günaydın melikecim
nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaa
tatlım sabah biraz karanlıktan ürperdiyim için uğradım sonrada işlerimi hallettim...
şimdide kocamla gezmeye gidecez.
onu bekliyorum

çookkk geçmiş olsun tatlım.
hastalıktan kurtulamıyorsunuz ailecek...
çokkkk geçmiş olsun diyorum gene

kurdelam bacım napıyosun..
korkun geçtimi bebişim...

her sabah böyle kuşum
eşime diyorum ki ne olur bırakma aşkım ezan bitsin öyle çık evden.
ezanda gidiyor ya
eşim gidince yatak odasında kalmıyorum yaklaşık bir aydır hava kararrlı..
kalkıyorum bende.(
yazın çok rahattım ama kışın böyle oldum bu sene..
önceden böyle olmuyordu ama işte geçenlerde üç harflilerden anlattı bi tanıdık ondan sonra böyleyim

selam kızlar:79::79::79:

oooo dilekçimmmm seni ve su perisini görmek ne güzel yaaa
vallahi dün yoktunuz hiç biriniz
valla çok sevindim sevgi pıtırcıklarını görünce

bu arada kızlar alıntı yaptığım mesajlar sabahtan kalma ve günaydın demek durumunda kaldım...yoksa bana altı buçukta beri günaydın

hayatım öncelikle nasılsın. eşin erken gidiyormuş işe ve sende öyle şeyler aklına getirme sakın yanındada konuşulmasına izin verme insan bi süre çıkamıyo etkisinden hastalanırsın...

daha oğlamna öğlen yemeği yedircem işlerim var bi hizmetçi olsa ne güzel olurdu (uykuda gözümden akıyo)

hayatım öncelikle nasılsın. eşin erken gidiyormuş işe ve sende öyle şeyler aklına getirme sakın yanındada konuşulmasına izin verme insan bi süre çıkamıyo etkisinden hastalanırsın...

ay şekerim hayatımda ne in ne cin görmüş insanım Allah korusun...
ne biliyim izin verdim anlatılmasına..
ama bundan sonra aslaaaaa
kabus oldu bana.
tv açık uzanıyorum kanepede eşim gidince...ama uyuyamıyorum genede..
bazen dalıyorum işte.oda ses olacak odada...

Allah korusun bende öyle şeylerden çok korkarım.......
hiç aklıma getirmem.

yamukprenses hg balım
seni görmek ne güzel gündüz gündüz ohhh

su perisi neden yazmıyorsun kıss bacım.?

neyse kızlar eşim gelcek az sonra hazırlanmam gerek
çok öpüyorum siziiiiii
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…