bu saatte kaynıyordu burası yaa denizcim hakkaten herkesler nerde yahu ? neden yok bugün kmse
anladım canım
albümünede baktım maaşallah çok yakışmışsınız eşinle.allah ayırmasın.seninde çok hoş yüzün var
sağol canım.amin Allah kimsecikleri ayırmasın hepimizin yuvasına mutluluk versin.teşekkür ederim güzel sözlerin için.
amin.rica ederim.herkesler gitti:)
kızlarr ben cıkar yarın erkenı kalkıcam 8de hepınze ıyı geceler
kızlarr ben cıkar yarın erkenı kalkıcam 8de hepınze ıyı geceler
candancım bende çıkayım yarın sınavım var biraz olsun uyuyayım bari.memnun oldum tanıştıgımıza.biz geceleri hep burdayız seni de bekleriz her zaman.iyi uykular
:82::82::82::82::82:
hoşgeldin cnm nasılsın?teşekkürler.nasılsınız.genelde sohbet topiklerine yazıyorum ama bana pek kimse cevap yazmıyo
walla burda herkes yazar bızım topık sohbetı sewer
burda öle bişi olmaz hiç merak etme herkese kapısı açık bu topiğin erkekler hariç
ayyy hiç çıkasım yok 2de uyandır dedi kalkıp uyandırmaya üşeniyorumm
geçmiiş olsun cnmiyi geceler kızlar moralim bozuldu eşim hastalandı mide bulantısı istifar üşüme tek başına hastaneye gitti çağanda uyumadı bu saate kadar yeni uyuttum
yaa iyice cnm çekti menemen yapacam bende.yok kız okadar hamart deılım domatesım kalmamıs bende peynırlı yumurta yaptım süperrrrrrrrrrr
tatlım daha bir ay olmadı ve çok bereketli gitti topic...şimdi dinleniyordur arkadaşlarbu saatte kaynıyordu burası yaa denizcim hakkaten herkesler nerde yahu ? neden yok bugün kmse
günaydın kuzu...
erkencisin bugün...
hoşgeldin cnm nasılsın?
burası çok yoğun olsada yazar valla:)
geçmiiş olsun cnm
yaa iyice cnm çekti menemen yapacam bende.
aklımdaydı
tatlım daha bir ay olmadı ve çok bereketli gitti topic...şimdi dinleniyordur arkadaşlar
valla en başta benim herhalde:)
tatlım düün ben yatıyorum deyip çıktın bende mesaj attım nerelerdeydin kuşum sabahtan beri kaçaksın diye..
nerdeydin kıss hakkaten?
bu arada eşimi uğurladım ve korkuyorum havaya bak yaa:84::84::84::84:
demin kötü rüyalar gördüm onun için uzanamıyorum bile..
artık öğlne kadarda uyumuyorum bu gece ne güzel bir uyku çekmişim ikide yattım ama yetti...çok dinç kafam
he iyi bende sandım cadı falan mı hastalandı ne nyse aman.canım gündüz çarşıdaydım..
akşamda meloşlara geçtik...
geldim uyudum valla..
çok yorulmuşum...
hayırdır canım inş. ne gördün..
valla erken yatmayı özlemişim..
ilk defa oldu bende şaşırdım kendime valla..
oyun oynuyodum tatlım..
yeni gördüm msjını
neyse kuzu ben kaçtım..
şimdi eşim kalkar..
beni pc başında görmesin...
görüşürüz bacım.korkma okiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?