yok kız okadar hamart deılım domatesım kalmamıs bende peynırlı yumurta yaptım süperrrrrrrrrrr
iyi teyzesi daha iyi biraz burnu akıyo o kadar sen nasılsın canım?
yok kız okadar hamart deılım domatesım kalmamıs bende peynırlı yumurta yaptım süperrrrrrrrrrr
kızlar eşimi aradım muayne olmuş geliyomuş ben çıkayım yakalamasın fırça yemeyelim herkese iyi geceler
bende 3 gündür hastalanacak gibiyim boğazlarım ağrıyor.hasta olmadan atlatmaya çalışıyorum.kronik bronşit var bnde hasta olursam 1 ay kurtulamıyorum.işte hergün ıhlamur nane limon portakal suyu fln filan atlatmaya çalışıyorum
isteyenlere burdan hemen kargo yapabılırım degısık bısı yapsadım solemıcektım canınız cekmesın dıe ama peynırlı yumurta canı ısteyen herkesın yapabılıcegı bısı ondan soledım
bende istiyorum azcık ucundan
walla guzelım uç muç kalmadı hepsını 1 dkkada sıldım supurdum ama ıstersen baska yapıyım sana fakslıyım burdan
bende yapayım yaaa uzun zamandır yemiyordum iyice acıkayım ondan sonra yapayım.benim kocam yumurtayı sadece sucukla yer.sağolsun içim dışım kaşar sucuk salam oldu.bunları ver başka bişey yemez.1 günde 1 kangal sucuk biter mi bizim evde biter.peynirli yumurtayı özlemişim bende yapıcam az sonra
yap canım yap azcıkta karabıber at bı kosesıne buarada 1 gunde 1 kangal sucuk bıtermı demıssın ewet canım bıter bızım ewdede bıtıyo daha dogrusu ben bıtırıyorum acayıp sevıyorum cıg yemegı bıde catala takıp ateste kızartmayı bayılıyorum bende geldıgı gıbı hemen bıtrıtrım sureklı aklıma gelır yarım saatte bı dolabı acıp yerım o yuzden fazla almam sucuk aradabı
candan sessiz sin ?
aklıma bişey gelmedi..sizin yazdıklarınızı okuyorum....çok eğlencelisiniz..
bu saatte kaynıyordu burası yaa denizcim hakkaten herkesler nerde yahu ? neden yok bugün kmse
su peri yanılmıyosam senin önceki avatarında türbanlı bayan resmi vardı demi?
evet canım o benim kendi resmim albümümde var
evet genelde diğer konulardaki yorumlarından hatırlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?