sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi teyzesi daha iyi biraz burnu akıyo o kadar sen nasılsın canım?

bende 3 gündür hastalanacak gibiyim boğazlarım ağrıyor.hasta olmadan atlatmaya çalışıyorum.kronik bronşit var bnde hasta olursam 1 ay kurtulamıyorum.işte hergün ıhlamur nane limon portakal suyu fln filan atlatmaya çalışıyorum

kızlar eşimi aradım muayne olmuş geliyomuş ben çıkayım yakalamasın fırça yemeyelim herkese iyi geceler

çok geçmiş olsun canım çağanada akut bronşit dediler işte sohbet çok güzel ama ben kaçtım

isteyenlere burdan hemen kargo yapabılırım degısık bısı yapsadım solemıcektım canınız cekmesın dıe ama peynırlı yumurta canı ısteyen herkesın yapabılıcegı bısı ondan soledım

walla guzelım uç muç kalmadı hepsını 1 dkkada sıldım supurdum ama ıstersen baska yapıyım sana fakslıyım burdan

bende yapayım yaaa uzun zamandır yemiyordum iyice acıkayım ondan sonra yapayım.benim kocam yumurtayı sadece sucukla yer.sağolsun içim dışım kaşar sucuk salam oldu.bunları ver başka bişey yemez.1 günde 1 kangal sucuk biter mi bizim evde biter.peynirli yumurtayı özlemişim bende yapıcam az sonra

yap canım yap azcıkta karabıber at bı kosesıne buarada 1 gunde 1 kangal sucuk bıtermı demıssın ewet canım bıter bızım ewdede bıtıyo daha dogrusu ben bıtırıyorum acayıp sevıyorum cıg yemegı bıde catala takıp ateste kızartmayı bayılıyorum bende geldıgı gıbı hemen bıtrıtrım sureklı aklıma gelır yarım saatte bı dolabı acıp yerım o yuzden fazla almam sucuk aradabı

ohhh afiyet olsun.bizde öyle aradabir alırız.o gün içinde tükenir.

ben çok acıktım peynirli yumurtayı yapayım bari.aç karna kafa da çalışmıyor.totom da ağrıdı oturmaktan.birazda kalkayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…