- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
slm tatlım hg....
evet bugün nedense kimsecikler yok maalesef...
ben burdayım tatlım bu gece,hepinize yeterim,sizlerde burdamısınız,çıkacakmısınız?
ikimizmi varız şimdi burada,ya makyaj topiğine bakıyordumda kendimde değişim yapmak istiyorum ayrıca,nerden başlıyım sence,saç rengi,kesim falan?
yapıcamda hangi renk ve hangi model saç kesimi yaptıracağıma karar vermedim,acaba bana ne yakışır bilmiyorum,ayrıca ben hiç far kullanamıyorum ama artık kullanmak istiyorum yaaaa,beceremiyorum sürmesini,sürüncede sanki bana yakışmıyor gibi geliyorrrr,offf.
neyse canım teşekkürler,ama 2 kişiyle yürümüyor bu topic,sen arada kaçıyorsun başka topiğe aradada ben kaçıyorum,ben bir göz atayım bakayım makyaj bölümüne,öptüm iyigeceler
aaaa kurdelam uyumadınmı sen
hoşgeldiniz kızlar sizdeee
vallahi bi konu açalım ya
kızlar moralim çok bozuk oğlumun sırtında ciltte bayazlamalar var demiştim ya.doktora gittik cilde renk veren pigmentler azalmış olabilir dedi bunun sonucunda o bölge beyazlıyormuş.cildiyeciye götürün dedi. pzt cildiyeciye götürcem şimdi netten baktım hakkaten belirtileri öyle tedaviside yokmuş. ama inşallan öyle değildir yani iki gözüm iki çeşme oldu keşke benim olsaydı ya evlat çok başka
geçmiş olsun canım,dur bakalım hele bir cildiyeciye git ondan sonra,şimdiden panik yapma diycem ama evlat başka dimi,Allah şifasını versin.kızlar moralim çok bozuk oğlumun sırtında ciltte bayazlamalar var demiştim ya.doktora gittik cilde renk veren pigmentler azalmış olabilir dedi bunun sonucunda o bölge beyazlıyormuş.cildiyeciye götürün dedi. pzt cildiyeciye götürcem şimdi netten baktım hakkaten belirtileri öyle tedaviside yokmuş. ama inşallan öyle değildir yani iki gözüm iki çeşme oldu keşke benim olsaydı ya evlat çok başka
tmm ben açıyım aklıma geldi.biriyle tanıştığııda yada gördünüzde ilk neyine bakarsnz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?