sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ikimizmi varız şimdi burada,ya makyaj topiğine bakıyordumda kendimde değişim yapmak istiyorum ayrıca,nerden başlıyım sence,saç rengi,kesim falan?

ikimizmi varız şimdi burada,ya makyaj topiğine bakıyordumda kendimde değişim yapmak istiyorum ayrıca,nerden başlıyım sence,saç rengi,kesim falan?

ayy bugün millet saç boyatma fikrinde hep...
hadi kızlar hepimiz değiştirelim kendimizi..
kuşum saç kesim boyama yap önce...

yapıcamda hangi renk ve hangi model saç kesimi yaptıracağıma karar vermedim,acaba bana ne yakışır bilmiyorum,ayrıca ben hiç far kullanamıyorum ama artık kullanmak istiyorum yaaaa,beceremiyorum sürmesini,sürüncede sanki bana yakışmıyor gibi geliyorrrr,offf.

valla bilmıyorum canım sana ne renk gider...
bende hiç kullanmam far...
eyeliner ve rimel yetiyo bana..
çok nadir sürerim far...
makyaj topiğinden bakarak yapmaya çalış canım...
başta biraz zor olur yapması ama sonra alışırsın...

neyse canım teşekkürler,ama 2 kişiyle yürümüyor bu topic,sen arada kaçıyorsun başka topiğe aradada ben kaçıyorum,ben bir göz atayım bakayım makyaj bölümüne,öptüm iyigeceler

igeçmiş olsun canım,o göz ağrısı 2 gün önce bendede 2 gün boyunca vardı ama şükür geçti.bende makyaj yapıyordum gece gece kendime,palyaçoya döndüm,kendi kendime eğleniyorum işte.bak sana msn de dudaklarımı göstereyim.

yamukprensescim...
arkadaş listemdede kimse online değil.yani tek tük...
kızlar yorgun sanırım....
keremce dünden beri gelmedi valla birşey mi oldu acaba...
su peri de ders çalışıyor....diğerlerini bilmiyorum kuşum

kızlar moralim çok bozuk oğlumun sırtında ciltte bayazlamalar var demiştim ya.doktora gittik cilde renk veren pigmentler azalmış olabilir dedi bunun sonucunda o bölge beyazlıyormuş.cildiyeciye götürün dedi. pzt cildiyeciye götürcem şimdi netten baktım hakkaten belirtileri öyle tedaviside yokmuş. ama inşallan öyle değildir yani iki gözüm iki çeşme oldu keşke benim olsaydı ya evlat çok başka

oyy cnm üzülme nolur peki bi çözümü yok mu?sadece beyazlamalar mı var?üzülme nolur

geçmiş olsun canım,dur bakalım hele bir cildiyeciye git ondan sonra,şimdiden panik yapma diycem ama evlat başka dimi,Allah şifasını versin.

tmm ben açıyım aklıma geldi.biriyle tanıştığııda yada gördünüzde ilk neyine bakarsnz ?

kadın içinmi erkek içinmi soruyorsun canım,yoksa hepsi içinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…