ay güzelimmm dilekçim nasılsın bu arada...?üzgünsün ama ya...kızlar moralim çok bozuk oğlumun sırtında ciltte bayazlamalar var demiştim ya.doktora gittik cilde renk veren pigmentler azalmış olabilir dedi bunun sonucunda o bölge beyazlıyormuş.cildiyeciye götürün dedi. pzt cildiyeciye götürcem şimdi netten baktım hakkaten belirtileri öyle tedaviside yokmuş. ama inşallan öyle değildir yani iki gözüm iki çeşme oldu keşke benim olsaydı ya evlat çok başka
tmm ben açıyım aklıma geldi.biriyle tanıştığııda yada gördünüzde ilk neyine bakarsnz ?
geçmiş olsun canım,dur bakalım hele bir cildiyeciye git ondan sonra,şimdiden panik yapma diycem ama evlat başka dimi,Allah şifasını versin.
kadın içinmi erkek içinmi soruyorsun canım,yoksa hepsi içinmi?
slm kızlarrr kurdelam bende kimse yok diye topiklerde geziniyodum valla ii oldu haber verdiğinnn
kadın içinde erkek içinde ? mesela benim burnu dikkatimi çeker insanların her nedense:86:
oyy cnm üzülme nolur peki bi çözümü yok mu?sadece beyazlamalar mı var?üzülme nolur
ay güzelimmm dilekçim nasılsın bu arada...?üzgünsün ama ya...
cnm bnm çok geçmiş olsun...
yani o beyazlamalar önemli bir şey mi yoksa alerji gibi basit birşey mi tam biiyor musun?
belki önemsizdir üzme kendini cnm
valla cnm bu gune kadar bütün arkadaşlarımda ilk sırnaşık mı yılışık mı mütevazi mi ona bakmışımdır.
hayattA Srnaşıklığa gelemem..
her zaman sınırlarımı bilirim karşımdakide öyle olsun isterim....
harika bi konu bu tebrik ederim tatlımmmm
tlım hoşgeldinn
valla arkadaş listemte kimse online değil..bir seni gördüm çağırayım dedim:)
nöbette misin?cnm
kadın içinde erkek içinde ? mesela benim burnu dikkatimi çeker insanların her nedense:86:
ay güzelimmm dilekçim nasılsın bu arada...?üzgünsün ama ya...
cnm bnm çok geçmiş olsun...
yani o beyazlamalar önemli bir şey mi yoksa alerji gibi basit birşey mi tam biiyor musun?
belki önemsizdir üzme kendini cnm
valla cnm bu gune kadar bütün arkadaşlarımda ilk sırnaşık mı yılışık mı mütevazi mi ona bakmışımdır.
hayattA Srnaşıklığa gelemem..
her zaman sınırlarımı bilirim karşımdakide öyle olsun isterim....
harika bi konu bu tebrik ederim tatlımmmm
şu an cidiyecinin görmesi lazım ama normal çocuk doktoru öyle dedi pzrt götürcem. netten baktım öyle gözüküyo işte ilaçlar kremler varmış, vitigolo diye cilt hastalığı. yani vucuttaki hastalanınca savaşırlar ya hücreler derideki yararlı hücreleride öldürüyorlarmış tanımıyorlarmış ama yinede umudum var inşallah öyle değildir
sanırım ilk saçlarına bakıyorum.
herr kelimene katılıyorum cnm bnm...gerçekten ikinci tebriğim bu sana....çok haklısın..bende öle kendini çok ortaya atan tanışır tanışmaz can ciğer olan insanlara hep bi adım uzak dururum.çok muhabbet tez ayrılık getirir gerçekten.annem hep derdi ne kimseye çok özelini aç nede kimseylle onun özelini konuş diye bi bildiği varmış yaşadıkça daha iyi anlıyo insan
aa anladım cnm ne güzel seni evde yakalayabildik ya...ii yaptın canım ya çok memnun oldum vallaa.
yok tatlım evdeyim ama insan bu saatte ayakta kalmaya alışınca kolay kolay uyuyamıyorrr.geç yat geç kalk
şu an cidiyecinin görmesi lazım ama normal çocuk doktoru öyle dedi pzrt götürcem. netten baktım öyle gözüküyo işte ilaçlar kremler varmış, vitigolo diye cilt hastalığı. yani vucuttaki hastalanınca savaşırlar ya hücreler derideki yararlı hücreleride öldürüyorlarmış tanımıyorlarmış ama yinede umudum var inşallah öyle değildir
sadece ciddi bir hastalık değilmiş ama ilaçlarla tedavi uzun yani kafam durdu pazartesi öğrenecem artık
valla eşime ilk baktığımda sornaşık değildi...
iğğ hiç sevmem sırnaşık insanları..
ağırdı...güler yüzlüydü...kibardı......
ne biliyim ilk bunlar dikkatimi çekmişti...
ayyy o zaman 19 yaşımdaydım
18dede tanımıştım kocamı
arkadaşlar aranızdamı muhabbet ediyorsunuz anlamadım,tamam iyigeceler herkese.
çok geçmiş olsu tatlım üzülme geçer çocuk o daha neler neler atlatır...
ya kızlar çocukken kabakulak geçirdiniz mi?
Allah düşmanıma vermesin çok kötü ve ağır geçirdim ben ya
yüzüm iki misli olmuştu ateşşşş
ağzımı açamıyordum acıyordu amannnnn
canım hemen moralini bozma bence bi çok şey olabilir inşallah geçici bişiydir.şu saçı kaşı beyazlananların hastalığı galiba ama inşallah değildir.
çok geçmiş olsu tatlım üzülme geçer çocuk o daha neler neler atlatır...
ya kızlar çocukken kabakulak geçirdiniz mi?
Allah düşmanıma vermesin çok kötü ve ağır geçirdim ben ya
yüzüm iki misli olmuştu ateşşşş
ağzımı açamıyordum acıyordu amannnnn
ne güzel vallahi.....maşallah diyim cnm size...tüm kalbimle söylüyorum aynı şeydi eşimi bende etkileyen ağır başlı hep o mesafesini korurdu insanlara karşı.kimseyle vıcık vıcık olduğunu görmedim halada öledir.ailede bile herkese olması gerektiği kadar kimseyi sokmaz özelimize.kimseyle pat diye çok yakın olmaz.
ay kuşum senin yüzünde iki misli olmuşmuydu?ben geçirdimmm..
ay neler çekmiştim o zaman ya..
çok kötü hastalık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?