sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ay güzelimmm dilekçim nasılsın bu arada...?üzgünsün ama ya...
cnm bnm çok geçmiş olsun...
yani o beyazlamalar önemli bir şey mi yoksa alerji gibi basit birşey mi tam biiyor musun?
belki önemsizdir üzme kendini cnm
tmm ben açıyım aklıma geldi.biriyle tanıştığııda yada gördünüzde ilk neyine bakarsnz ?

valla cnm bu gune kadar bütün arkadaşlarımda ilk sırnaşık mı yılışık mı mütevazi mi ona bakmışımdır.
hayattA Srnaşıklığa gelemem..
her zaman sınırlarımı bilirim karşımdakide öyle olsun isterim....
harika bi konu bu tebrik ederim tatlımmmm

kadın içinde erkek içinde ? mesela benim burnu dikkatimi çeker insanların her nedense:86:

oyy cnm üzülme nolur peki bi çözümü yok mu?sadece beyazlamalar mı var?üzülme nolur

şu an cidiyecinin görmesi lazım ama normal çocuk doktoru öyle dedi pzrt götürcem. netten baktım öyle gözüküyo işte ilaçlar kremler varmış, vitigolo diye cilt hastalığı. yani vucuttaki hastalanınca savaşırlar ya hücreler derideki yararlı hücreleride öldürüyorlarmış tanımıyorlarmış ama yinede umudum var inşallah öyle değildir

bende öle kendini çok ortaya atan tanışır tanışmaz can ciğer olan insanlara hep bi adım uzak dururum.çok muhabbet tez ayrılık getirir gerçekten.annem hep derdi ne kimseye çok özelini aç nede kimseylle onun özelini konuş diye bi bildiği varmış yaşadıkça daha iyi anlıyo insan

tlım hoşgeldinn
valla arkadaş listemte kimse online değil..bir seni gördüm çağırayım dedim:)
nöbette misin?cnm

ii yaptın canım ya çok memnun oldum vallaa.
yok tatlım evdeyim ama insan bu saatte ayakta kalmaya alışınca kolay kolay uyuyamıyorrr.geç yat geç kalk

kadın içinde erkek içinde ? mesela benim burnu dikkatimi çeker insanların her nedense:86:

valla eşime ilk baktığımda sornaşık değildi...
iğğ hiç sevmem sırnaşık insanları..
ağırdı...güler yüzlüydü...kibardı......
ne biliyim ilk bunlar dikkatimi çekmişti...
ayyy o zaman 19 yaşımdaydım
18dede tanımıştım kocamı

sadece ciddi bir hastalık değilmiş ama ilaçlarla tedavi uzun yani kafam durdu pazartesi öğrenecem artık

korkma cnm sen belki hiç öyle bişi değildir.önce bi göster bakalım sakın üzülme tatlım Allah kararlamıştır çaresiz dert vermez Allah insana mutlaka bi çözümü vardır.sen gönlünü ferah tut cnm.dua edicem bebeğine çok:26:

sanırım ilk saçlarına bakıyorum.

herr kelimene katılıyorum cnm bnm...gerçekten ikinci tebriğim bu sana....çok haklısın..
ya bi insan afedersinizde laçka ağızlı olmayacak.
ne biliyim böyle mert olacak dürüst olacak
ii yaptın canım ya çok memnun oldum vallaa.
yok tatlım evdeyim ama insan bu saatte ayakta kalmaya alışınca kolay kolay uyuyamıyorrr.geç yat geç kalk
aa anladım cnm ne güzel seni evde yakalayabildik ya...
valla rahatsız etmediğime sevindim:)
bi şansmı deneym dedim ne zamandırda muahbbet edememiştik

canım hemen moralini bozma bence bi çok şey olabilir inşallah geçici bişiydir.şu saçı kaşı beyazlananların hastalığı galiba ama inşallah değildir.

sadece ciddi bir hastalık değilmiş ama ilaçlarla tedavi uzun yani kafam durdu pazartesi öğrenecem artık

çok geçmiş olsu tatlım üzülme geçer çocuk o daha neler neler atlatır...

ya kızlar çocukken kabakulak geçirdiniz mi?
Allah düşmanıma vermesin çok kötü ve ağır geçirdim ben ya
yüzüm iki misli olmuştu ateşşşş
ağzımı açamıyordum acıyordu amannnnn

tüm kalbimle söylüyorum aynı şeydi eşimi bende etkileyen ağır başlı hep o mesafesini korurdu insanlara karşı.kimseyle vıcık vıcık olduğunu görmedim halada öledir.ailede bile herkese olması gerektiği kadar kimseyi sokmaz özelimize.kimseyle pat diye çok yakın olmaz.

ben geçirdimmm..
ay neler çekmiştim o zaman ya..
çok kötü hastalık...

canım hemen moralini bozma bence bi çok şey olabilir inşallah geçici bişiydir.şu saçı kaşı beyazlananların hastalığı galiba ama inşallah değildir.

evet canım ama oğlumun sırtında ama renk olarak çok açık bi renk değil netten çocukların foto. gördüm öyle olsa ölürüm heralde bakalım inş değildir Allah beterinden korusun.

ben geçirmedim aşısını oldum.doktor anneme şey demişti hiç unutmuyorum aşı olduğum gün.mümkünse bugün kabakulaklı bi çocuun yanına götürün onunla vakit geçirsin onun kaşığını çatalını kullansın bağışıklığı daha etkili olur demişti ııyyyk pis doktorannem yapmadı tabi öle bişi

ne güzel vallahi.....maşallah diyim cnm size...
bnm eşimde öyledir.milletin yanında vıcık değildir...
ben geçirdimmm..
ay neler çekmiştim o zaman ya..
çok kötü hastalık...
ay kuşum senin yüzünde iki misli olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…