cnm senin yaşın kaçtı?
bnde mi yaptırsam erken mi daha?
ben birde göğüs knsrnden korkuyorum
cnm sende yazsana birşeyler sustun bu gece:97:burdayım canım sizi dinliyordum
aynı yaştayız cnm.valla doktor her ilerleyen yaşta etkisini dahada azaltır dedi mümkünse 17 yaşından itibaren yaptırın dedi.bizde aldık yaptırıcam bakalım.
ay ben her şeklinden korkuyorum Allah hiçbirimizin başına vermesin düşmanımın bile çok zor
burdayım canım sizi dinliyordum
tatlım senin hemşirelik nasıl gidiyor.?
hiç başından ilginç bir olay geçti mi meslek hayatında:)
cnm sende yazsana birşeyler sustun bu gece:97:
vallahi iyce korktum mzy......
aklım çıkıyor birde kasılıyorum bu konularda ben offff nnyese
çok zor yaa kurdelam yoruluyorum valla.her gece ilginç olaylar geçiyo başımdan var ya her nöbet ayrı bi paradi ironi komedi hepsi içiçe...
aaaa noldu beben kötü niyetli yazmadımki,sizlere niye kızayım yavrukuşlarım,mimik olmayınca yanlış anlaşılıyor yazıda ama baktımda sert yazmışım galiba,ben aradınzda konuşuyorsunuz diye makyajımı silmeye gidecektim,yatmaya niyetlenip çıkmıştım,vazgeçtim geri geldim,millet yanlış anlamış,
aaaa noldu beben kötü niyetli yazmadımki,sizlere niye kızayım yavrukuşlarım,mimik olmayınca yanlış anlaşılıyor yazıda ama baktımda sert yazmışım galiba,ben aradınzda konuşuyorsunuz diye makyajımı silmeye gidecektim,yatmaya niyetlenip çıkmıştım,vazgeçtim geri geldim,millet yanlış anlamış,
tatlım bugün burda bi arkadaş söylemişti...
rahim agzı kanseri aşısı olacaksan.
çocuk yapmayacakmışsın bi süre.
yaptıracaksan iyice araitır öyle yap kuzu...
Allah evlerden uzak çok kötü çok.....Allah vermesin rabbimmmmmevet cnm o insanların sınavı çok büyük oluyor.inşallah sağlıklı ömürler yaşıycaz hepimiz ve ailelerimiz.evlerden ırak.bi kaç seneye kanser hapları çıkcakmış zaten şu an labaratuar aşamasında.nasıl eskinin kanseride cüzzammış bu hastalıkta öyle eskide kalıck inş
tatlım denizccim hg şekerimslm herkese..........
soğlun kızlar ya çok ciddi bir hastalık değil ama insan telaşlanıyo bide erken götürüyorum o iyi inş size pazartesi güzel haberler veririm neyse sohbet edelim kafamı datim
slm herkese..........
ben ruj sürdüm mü silikonlu gibi olmasada ona yakın oluyor çok güzel duruyorbizde bilmeden kırdık diye üzüldüknasıl yapıyosun makyajını neler sürüyosun mesela ben ne renk ruj sürersem süriyim yakışmıyo bi ereti duruyo yüzümde abartılı kaçıyo
tatlım bugün burda bi arkadaş söylemişti...
rahim agzı kanseri aşısı olacaksan.
çocuk yapmayacakmışsın bi süre.
yaptıracaksan iyice araitır öyle yap kuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?