sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bizde bilmeden kırdık diye üzüldük nasıl yapıyosun makyajını neler sürüyosun mesela ben ne renk ruj sürersem süriyim yakışmıyo bi ereti duruyo yüzümde abartılı kaçıyo

aynen canım,bende biraz önce makyaj topiğinde bir arkadaşın anlatımıyla yapayım dedim,yakışmadı,deniyodum,ben far sürmemeliyim anladım,o gölgeli far şekilleri bana yakışmıyor,çok abartı duruyor bende.

hoşgeldinizzzz...

kurdelam bi tane kankam var atandığımızdan beri aynı kaderi paylaşıyoruz.ilk önce 4b li atandık acilde çalıştık sonra kadrolu atandık gene aynı hastane bu sefer yoğun bakım gene beraberiz falan ailecekte görüşüyoruzz...bazen uyuma zamanımız oluyo ama onunla nöbetlerde konuşmaktan uyuyamıyoz vallaa...ama en zoru bence ev hanımlığı kızlar yaa iş işte kalıyo ama ev hep aaklında sizler ne düşünüyorsunuz bu onuda

evet cnm bekliorz güzel haberlerini.

hadi bi soru daha patlatıyım bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?

bu nası bi cümledir ben kendi yazdığımdan bişi anlamadım
bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?hiç olmıcak bişide olabilir mesela ben gamze yaptırmak isterdim yanaklarıma

slm kızlar estetik yaptrcak olsam burun göüs dudak valla baştan yaratrdım kendimi ama dr güvenilmiyo yawww doğallık iyidir

valla ben her zaman kalem rimel allık parlak sade bi ruj tercih ederimm kendime en çok onu yakıştırıyomm...

ya biliyormusun ben en çok burnumu seviyorum küç şekli düzgün oğluşumunda bana çekmiş zira babasının iki metre önden gidiyo

valla bende eşimin burnunu çok beyeniyorum hem dik hem kemersiz bebişimiz olursa ona benzer inş burnu

hoşbulduk ya bugun erkenden uyuim dedım 10da yattım sımdı kaktım uykum kactı yıne sabahcıyım
aynen cnm bende b,r, geçiyordu geldim yatmıştım
baktım eşim uyudu gıcık oldum ben uyuyamadım diye buraya geldim
evet cnm bekliorz güzel haberlerini.

hadi bi soru daha patlatıyım bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?

bak buda güzel yaaaa
aklımdaki soru
şimdi cnm mesela ben düşük tedavileri için kan hapı falan çok kullandım ve sonucunda beni biraz tombul yaptı bu ilaçlar neyse
düşünüyorum kilo verdikten sonra haliyle göğüslerde zayıflıyor..bende acaba günün birinde bir kaç kilo verip göğüs estetiği yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çok korkarım o ayrı...
eşimede söyledim bunu ama o istemiyor

evet ben farıda hiç yakıştırmıyorum kendime o gölgeli farlar iyi yapınca çok anlam katıyor göze ama bazısı köykü gibi yapıyo hiç güzel durmuyo berbat ediolar güzelim yüzlerini.

bu nası bi cümledir ben kendi yazdığımdan bişi anlamadım
bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?hiç olmıcak bişide olabilir mesela ben gamze yaptırmak isterdim yanaklarıma

gamzemi dedin,bayılırım,gamze delisiyimdir ben,kocişimde gamzeli,sırf o yüzden evlendim kocamla...
ben kesin silikon yaptırırdım benim ikizlere...
bide mzy bişey sorucam,sen de zayıflama yarışmasındamısın canım,eğer öyleyse kaçıncı takımdasın?

ben yağlarımı aldırırdım başkada bişeye gerek yok zaten

valla ben ilk başta yağlarımı aldırırdım...
sonrada boyumu uzattırırdım...
bunlar yeter bana..diğerlerinden memnunum...

slm kızlar estetik yaptrcak olsam burun göüs dudak valla baştan yaratrdım kendimi ama dr güvenilmiyo yawww doğallık iyidir

resimdeki sen misin ?
valla eğer sensen görende çok çirkin bişi sanar ne güzel kızsın valla bencede doğal halin çok güzel

bende göğüslere tam tersi yaptırırım küçültme ama eşim için kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…