- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
bizde bilmeden kırdık diye üzüldüknasıl yapıyosun makyajını neler sürüyosun mesela ben ne renk ruj sürersem süriyim yakışmıyo bi ereti duruyo yüzümde abartılı kaçıyo
evet cnm bekliorz güzel haberlerini.
hadi bi soru daha patlatıyım bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?
hadi bi soru daha patlatıyım bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?
aynen canım,bende biraz önce makyaj topiğinde bir arkadaşın anlatımıyla yapayım dedim,yakışmadı,deniyodum,ben far sürmemeliyim anladım,o gölgeli far şekilleri bana yakışmıyor,çok abartı duruyor bende.
aynen canım,bende biraz önce makyaj topiğinde bir arkadaşın anlatımıyla yapayım dedim,yakışmadı,deniyodum,ben far sürmemeliyim anladım,o gölgeli far şekilleri bana yakışmıyor,çok abartı duruyor bende.
ya biliyormusun ben en çok burnumu seviyorum küç şekli düzgün oğluşumunda bana çekmiş zira babasının iki metre önden gidiyo
aynen cnm bende b,r, geçiyordu geldim yatmıştımhoşbulduk ya bugun erkenden uyuim dedım 10da yattım sımdı kaktım uykum kactı yıne sabahcıyım
slmmmm tatlışlarrr nasılsınız bakalım görüşmeyeliiii
bu nası bi cümledir ben kendi yazdığımdan bişi anlamadım
bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?hiç olmıcak bişide olabilir mesela ben gamze yaptırmak isterdim yanaklarıma
aynen cnm bende b,r, geçiyordu geldim yatmıştım
baktım eşim uyudu gıcık oldum ben uyuyamadım diye buraya geldim
bak buda güzel yaaaa
aklımdaki soru
şimdi cnm mesela ben düşük tedavileri için kan hapı falan çok kullandım ve sonucunda beni biraz tombul yaptı bu ilaçlar neyse
düşünüyorum kilo verdikten sonra haliyle göğüslerde zayıflıyor..bende acaba günün birinde bir kaç kilo verip göğüs estetiği yaptırsam mı diye düşünüyorum ama çok korkarım o ayrı...
eşimede söyledim bunu ama o istemiyor
ben yağlarımı aldırırdım başkada bişeye gerek yok zaten
slm kızlar estetik yaptrcak olsam burun göüs dudak valla baştan yaratrdım kendimiama dr güvenilmiyo yawww doğallık iyidir
siz makyaj topiğine nasıl giriyorsunuz
gamzemi dedin,bayılırım,gamze delisiyimdir ben,kocişimde gamzeli,sırf o yüzden evlendim kocamla...
ben kesin silikon yaptırırdım benim ikizlere...
bide mzy bişey sorucam,sen de zayıflama yarışmasındamısın canım,eğer öyleyse kaçıncı takımdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?