valla ben ilk başta yağlarımı aldırırdım...
sonrada boyumu uzattırırdım...
bunlar yeter bana..diğerlerinden memnunum...
valla cnm ev işi ölene kadar devam...hiç bitmeyecek bir iş....nasıl bi yorum yapsam valla kelime dağarcığım tıkandı ev işi deyince:)))hoşgeldinizzzz...
kurdelam bi tane kankam var atandığımızdan beri aynı kaderi paylaşıyoruz.ilk önce 4b li atandık acilde çalıştık sonra kadrolu atandık gene aynı hastane bu sefer yoğun bakım gene beraberiz falan ailecekte görüşüyoruzz...bazen uyuma zamanımız oluyo ama onunla nöbetlerde konuşmaktan uyuyamıyoz vallaa...ama en zoru bence ev hanımlığı kızlar yaa iş işte kalıyo ama ev hep aaklında sizler ne düşünüyorsunuz bu onuda
bu nası bi cümledir ben kendi yazdığımdan bişi anlamadım
bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?hiç olmıcak bişide olabilir mesela ben gamze yaptırmak isterdim yanaklarıma
selam cnm hg....slm kızlar estetik yaptrcak olsam burun göüs dudak valla baştan yaratrdım kendimiama dr güvenilmiyo yawww doğallık iyidir
slmmmm tatlışlarrr nasılsınız bakalım görüşmeyeliiii
ayyy size ne anlatcam ozaman bi tanıdığımız yağlarını aldırmış.o iğneyi soktukları yerler varya oralardan su gibi şeyler akıomuş ameliyattan sonra ıııyyy iğrenç ağ aldırcaz die eşleri soğutmamak lazım valla
gamzemi dedin,bayılırım,gamze delisiyimdir ben,kocişimde gamzeli,sırf o yüzden evlendim kocamla...
ben kesin silikon yaptırırdım benim ikizlere...
bide mzy bişey sorucam,sen de zayıflama yarışmasındamısın canım,eğer öyleyse kaçıncı takımdasın?
hg balımmhg gülüm....
valla cnm ev işi ölene kadar devam...hiç bitmeyecek bir iş....nasıl bi yorum yapsam valla kelime dağarcığım tıkandı ev işi deyince:)))
bu arada bende gamze delisiyim buda iyi fikir
selam cnm hg....
benim burnum estetikli gibi zaten
dudaklarımda güzel....
yüzümle ilgili bi estetik hiç düşünmedim taki gamze fikrini duyana kadar:)
ben sana küstüm
hiç uğramaz oldun buraya
ama hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
yok tatlım ya yarışmada fln diilim öle moral olsun diye koymuştum kaldı öleoff ben diyet yapınca kafamda iskenderler uçuşuyo her yer mantı iskender pideli köfte sarma olarak görüorum valla
hehhe valla kadınların derdi hiç mi bitmez offffbende göbek ve yan yağlarımı aldırırdım çok değil ama rahatsız oluyom yaaa ikizlerimi severimmm
sen minikte güzelsin cnm aaavalla ben ilk başta yağlarımı aldırırdım...
sonrada boyumu uzattırırdım...
bunlar yeter bana..diğerlerinden memnunum...
ayyy size ne anlatcam ozaman bi tanıdığımız yağlarını aldırmış.o iğneyi soktukları yerler varya oralardan su gibi şeyler akıomuş ameliyattan sonra ıııyyy iğrenç ağ aldırcaz die eşleri soğutmamak lazım valla
ayyyyyyy olurmu oyle seyy canım benimmm ben bu aralar nete pek giremiyorum girsemde bakıp çıkıyorum canım bugun müsaitim tam bak geldimvalla cnm ev işi ölene kadar devam...hiç bitmeyecek bir iş....nasıl bi yorum yapsam valla kelime dağarcığım tıkandı ev işi deyince:)))
bu arada bende gamze delisiyim buda iyi fikir
selam cnm hg....
benim burnum estetikli gibi zaten
dudaklarımda güzel....
yüzümle ilgili bi estetik hiç düşünmedim taki gamze fikrini duyana kadar:)
ben sana küstüm
hiç uğramaz oldun buraya
ama hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bol bol ayva yedim hamileyken oğlişimde çıktı küçük gamzesi var yerim o gamzeyi ben
valla bence en ilkel yöntem spora devam ne o öle delik şişe gibi üstten su içicez yanlardan çıkcak böööayyy inanmıyorum...hahaha
yağ aldırmayla ilgili okuduğumdan sonra hala eminmisin.sen taktın iki gündür kilo vermeye okadarda bişi yok cnm sporla bütün fazlalıklar gider.ben yağlarımı aldırırdım başkada bişeye gerek yok zaten
bende göbek ve yan yağlarımı aldırırdım çok değil ama rahatsız oluyom yaaa ikizlerimi severimmm
aaa ayva yiyince olurmuş dimiiiii
benim olsa bende çuvalla yerim gamze delisi bennnn
aynen yaa bi tek düğünden önce çok ciddiye almıştım bu işi..eşim dalga geçiyo sana gelinlik alıcammm diee:))))))
dikkat et kurdelam boğazında kalmasın benim hep boğazımda kalır ayva yaaa....
aaa ayva yiyince olurmuş dimiiiii
benim olsa bende çuvalla yerim gamze delisi bennnn
ayyyyyyy olurmu oyle seyy canım benimmm ben bu aralar nete pek giremiyorum girsemde bakıp çıkıyorum canım bugun müsaitim tam bak geldim
hayatım sen ank mısın orayamı çıktı tayin bende kazanmıştım hemşireliği iğneden korkuyorum yapamam diye gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?