sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla ben ilk başta yağlarımı aldırırdım...
sonrada boyumu uzattırırdım...
bunlar yeter bana..diğerlerinden memnunum...

ayyy size ne anlatcam ozaman bi tanıdığımız yağlarını aldırmış.o iğneyi soktukları yerler varya oralardan su gibi şeyler akıomuş ameliyattan sonra ıııyyy iğrenç ağ aldırcaz die eşleri soğutmamak lazım valla

valla cnm ev işi ölene kadar devam...hiç bitmeyecek bir iş....nasıl bi yorum yapsam valla kelime dağarcığım tıkandı ev işi deyince:)))
bu nası bi cümledir ben kendi yazdığımdan bişi anlamadım
bi estetik operasyonu yaptırcak hayali yani olsanız neler olurdu ?hiç olmıcak bişide olabilir mesela ben gamze yaptırmak isterdim yanaklarıma

bu arada bende gamze delisiyim buda iyi fikir
slm kızlar estetik yaptrcak olsam burun göüs dudak valla baştan yaratrdım kendimi ama dr güvenilmiyo yawww doğallık iyidir
selam cnm hg....
benim burnum estetikli gibi zaten
dudaklarımda güzel....
yüzümle ilgili bi estetik hiç düşünmedim taki gamze fikrini duyana kadar:)
slmmmm tatlışlarrr nasılsınız bakalım görüşmeyeliiii

ben sana küstüm
hiç uğramaz oldun buraya
ama hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy inanmıyorum...hahaha

yok tatlım ya yarışmada fln diilim öle moral olsun diye koymuştum kaldı öleoff ben diyet yapınca kafamda iskenderler uçuşuyo her yer mantı iskender pideli köfte sarma olarak görüorum valla

ben bol bol ayva yedim hamileyken oğlişimde çıktı küçük gamzesi var yerim o gamzeyi ben

yok tatlım ya yarışmada fln diilim öle moral olsun diye koymuştum kaldı öleoff ben diyet yapınca kafamda iskenderler uçuşuyo her yer mantı iskender pideli köfte sarma olarak görüorum valla

aynen yaa bi tek düğünden önce çok ciddiye almıştım bu işi..eşim dalga geçiyo sana gelinlik alıcammm diee:))))))

bende göbek ve yan yağlarımı aldırırdım çok değil ama rahatsız oluyom yaaa ikizlerimi severimmm
hehhe valla kadınların derdi hiç mi bitmez offff
valla ben ilk başta yağlarımı aldırırdım...
sonrada boyumu uzattırırdım...
bunlar yeter bana..diğerlerinden memnunum...
sen minikte güzelsin cnm aaa
fındık kurdu...

iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

ayyyyyyy olurmu oyle seyy canım benimmm ben bu aralar nete pek giremiyorum girsemde bakıp çıkıyorum canım bugun müsaitim tam bak geldim

ayyy inanmıyorum...hahaha
valla bence en ilkel yöntem spora devam ne o öle delik şişe gibi üstten su içicez yanlardan çıkcak bööö
ben yağlarımı aldırırdım başkada bişeye gerek yok zaten
yağ aldırmayla ilgili okuduğumdan sonra hala eminmisin.sen taktın iki gündür kilo vermeye okadarda bişi yok cnm sporla bütün fazlalıklar gider.
bende göbek ve yan yağlarımı aldırırdım çok değil ama rahatsız oluyom yaaa ikizlerimi severimmm

ayyy kızlar bugün benim cadıya avatarımı gösteriyorum..
kızım bu ne diyıorum.bana ehhh ehhh diyo..
çocukda anlamış onun totoş olduğunu...

hayatım sen ank mısın orayamı çıktı tayin bende kazanmıştım hemşireliği iğneden korkuyorum yapamam diye gitmedim

yok canım eşim dolayısıyla burayı tercih ettim.uşaklıyım ben..sorma canım ya üniversiteye hazırlanırken aklımdan bile geçmezdi ama şimdi iyi ki diyorummm...insan nelere alışıyo iğne hiç bişiyyy dilekcimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…