dediğiniz parfüm bu değilmi...
ay kuşum ne güzel yaptın resimini atarak
böyle at ara ara birşeyler içimiz açılsın
canım ismi womwn of earth,süper süper süper.kataloktan baktım göremedim bazı parfümleri çıkartıp koyyolar senin dediğin wish of love nin kardeşi turuncu değil mi
valla bebeğim olsunda acıyıdas çekerim,milletin içindede işerim,yeterki bebeğim kollarımda olsun,ben düşüğümü normal doğum yaparak yaptım yani aslında düşük değilde erken doğum yaptım,o acıyı birebir yaşadım ama sonuç olarak ellerim boş kaldı,ellerim dolsunda yine aynı acıları çekmeye razıyım,insan dayanabiliyor her acıya,geldi geçti işte ama bebişim yanımda değil,neyse kapatalım konuyu arkadaşlar desem ayıp olurmuayyyy çok utanırım ben :78:
korkumdan gidip spiralde taktırmadım...
anladım hayatım bende şaşırdım zaten onuda denerim
cecillenin irisi biliyormusun dene vazgeçemezsin
canım ismi womwn of earth,süper süper süper.
valla bebeğim olsunda acıyıdas çekerim,milletin içindede işerim,yeterki bebeğim kollarımda olsun,ben düşüğümü normal doğum yaparak yaptım yani aslında düşük değilde erken doğum yaptım,o acıyı birebir yaşadım ama sonuç olarak ellerim boş kaldı,ellerim dolsunda yine aynı acıları çekmeye razıyım,insan dayanabiliyor her acıya,geldi geçti işte ama bebişim yanımda değil,neyse kapatalım konuyu arkadaşlar desem ayıp olurmu
valla bebeğim olsunda acıyıdas çekerim,milletin içindede işerim,yeterki bebeğim kollarımda olsun,ben düşüğümü normal doğum yaparak yaptım yani aslında düşük değilde erken doğum yaptım,o acıyı birebir yaşadım ama sonuç olarak ellerim boş kaldı,ellerim dolsunda yine aynı acıları çekmeye razıyım,insan dayanabiliyor her acıya,geldi geçti işte ama bebişim yanımda değil,neyse kapatalım konuyu arkadaşlar desem ayıp olurmu
cecilli bıtane kullanmıstım galıba sekerlı bı kokusu vardı yanılmıyosm sonra almadım ondan caldıon beyaz sıse bıraz daha enerjık bı koku ama degısık bı kokusu var yanı sıktıgım zman kım olsa soruyo
çok üzüldüm canım ...
bilmıyodum valla özür dilerim...
Allahım inşallah sanada bi daha evlat nasip ederde.
sağ salim kucağına alırsın inş...
ilk satırlarına güldüm:)
son satırlarına çok üzüldüm bebişm
o gülen yüzün hep gülsün üzülme lütfen...
konuuyu kapattık ayıpta olmadı bize
olur mu hiç tabi kapatalım ama son bişi sölücem sana doğru yada yanlış gelir bilemem ama ben hep böle düşünüyorum.çok acı birşeydir eminim yaşamadım ama düşüncesi bile zor.hepimizin farklı sınavları varmış hayatta seninkide buymuş.çektiğin sıkıntını üzüntünü hediyesizmi bırakır sanıyorsun.herşeyin en adaletlesidir o eminmki bir gün kolların çok hayırlı çok güzel çok sağlıklı bir bebekle dolucak inancını sakın kaybetme.alanda o verende sen duanı eksik etme o gün geldiğinde yaşadıın mutluluk herşeyi unutturcak eminim.herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım.inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine
nasıl verdin kısss.
anam söyleyinde bizde verelim...
çok basit arkadaşlar,aç aç dolaşacaksınıznasıl verdinnnn
bence öyle ahım şahım bişey değil,ezilmiş kestanenin şekerlisi iştekestane şekeri yiyen var mı_?
ben hiç yemedim çok merak ediyorum pastanede hiç görmedim ben
yok canım yanlış anladın sen,çok eskiden şişesi altıgendi dedim yani eskiden,şimdi şişesi değişti,evet aynı şişeden başka parfümlerde var ama bu parfüme nasıl o muameleyi yaparlar,kendi balına asil bi parfüm bu,keşke eski şişesinde olsa yine,yakışırrrr...tamam hatırladım uzun şişe bende var ama sen başka şişede dedin ano aklım karıştı.. onlar 3 tane zate kardeş parfümler.
amin canım,yok sorun değil,asıl ben özürdilerim.çok üzüldüm canım ...
bilmıyodum valla özür dilerim...
Allahım inşallah sanada bi daha evlat nasip ederde.
sağ salim kucağına alırsın inş...
ayy kızlar avon yarışmasından bu parfümü kazandım kokusu çok iğrenç ya...
bide hiç indirime girmiyomuş bu parfüm.fiyatı 70 felanmış.
kim buna para verir ya...
iğğğ renginide hiç beğenmedim
yamukprensesimmm sen beğenmediysen bende beğenmem kuşum o zaman
dilek sen adapazarından mıısınn???
ayy kızlar avon yarışmasından bu parfümü kazandım kokusu çok iğrenç ya...
bide hiç indirime girmiyomuş bu parfüm.fiyatı 70 felanmış.
kim buna para verir ya...
iğğğ renginide hiç beğenmedim
yamukprensesimmm sen beğenmediysen bende beğenmem kuşum o zaman
he bacım renginde meymenet yokki kendinde olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?