bende parfum manyagıyım bı tanesı bıtmedn dıgerını alırım ama vazgecemedıgım bı tane deotartm var oda caldıon beyaz sıse olanı coooook harıka bısuru parfumum varken ben yıne ondan vazgecemem o nu sıkarım kım duysa sorar okadar guzel kokuyokı sımdı gıdıp yıne sıkıcam bayılıyorum ona bence yarın herkes gıtsın 1 tane alsın pahalı deıl 5 yada 6 mılyon bısı emınım sızde sevıceksınn
tabi takıyolar kuzu....
ameliyathanedeyken,doğumdan sonra bırakıverirsen...
tatlınn her çeşitini mi sevmiyorsun kuzu?
öyle cnm diyet yapıyorum ama malesef tatlısız içim bayılıyor
şeker hapı kullanıyorum zaten pko için:86:
bende avon little black ona bayılıyorummmmm...
senmi benmi bebeğim,hele akşam olunca resmen tatlı krizi geliyor bana ama baklava tarzı şeyler sevmem,bana çikolata ve sütlü tatlı tarzı şeyler olacak,birde şimdi metro marketlerde satılan bir alman kekine taktıp,bitiyorum ona çok güzel,hatta şimdi yiyorum.
ben sevmiyom valla...
ağzıma sürmem...
sadece sunta takılırken içim bi tuhaf oldu bide o halde çatala yatmak varya vinç çarcaklardı nerdeyse
ben taktırmam ayy çok korkuyorum o sondadan Allah uzak tutsunçok korktm ben bu doğum işinden
aynen bebişim ama ben bütün tatlıları seviyorum ama baklavanın harika olanını yerim önüme geleni yemem iğğsenmi benmi bebeğim,hele akşam olunca resmen tatlı krizi geliyor bana ama baklava tarzı şeyler sevmem,bana çikolata ve sütlü tatlı tarzı şeyler olacak,birde şimdi metro marketlerde satılan bir alman kekine taktıp,bitiyorum ona çok güzel,hatta şimdi yiyorum.
bende parfum manyagıyım bı tanesı bıtmedn dıgerını alırım ama vazgecemedıgım bı tane deotartm var oda caldıon beyaz sıse olanı coooook harıka bısuru parfumum varken ben yıne ondan vazgecemem o nu sıkarım kım duysa sorar okadar guzel kokuyokı sımdı gıdıp yıne sıkıcam bayılıyorum ona bence yarın herkes gıtsın 1 tane alsın pahalı deıl 5 yada 6 mılyon bısı emınım sızde sevıceksınn
ben taktırmam ayy çok korkuyorum o sondadan Allah uzak tutsunçok korktm ben bu doğum işinden
bilmiyorum canım şu an şişesini ama eçook eskiden altıgen bir şişesi vardı ama şimdi düz uzun bir şişesi var sanırım,ama turuncumu hatırlamıyorum,ama müthişşşşşşşş,tam benlik.hayatım şu an avon kataloğu elimde ama bu ay satışa sunmamışlar senin dediğn parfüm turuncu dimi
ayy bende çok mersk ediyorum o hissi gelene gidene takıyoruz ama:))))bu arada bizim yaşlı hastaların çok kıymetlidir sonda takarsın sabaha kadar südüğüm de südüğüm derler:)))amcalar da hade onların prostatdan kamışım da kamışımmm:)))))
tatlınn her çeşitini mi sevmiyorsun kuzu?
öyle cnm diyet yapıyorum ama malesef tatlısız içim bayılıyor
şeker hapı kullanıyorum zaten pko için:86:
yok kuzu korkma bir anlık oluyo bitiyo.
sonra çişini yapıyosun ama hissetmıyosun yaptığını..
bi bakmışsın poşetmi diyim adı herneyse ağzına kadar dolmuş...
ayyy sondayı çok merak ediyorum nasıl tuttruyorsuunuz teyzelere cnm onu valla merak etmişimdir hepayy bende çok mersk ediyorum o hissi gelene gidene takıyoruz ama:))))bu arada bizim yaşlı hastaların çok kıymetlidir sonda takarsın sabaha kadar südüğüm de südüğüm derler:)))amcalar da hade onların prostatdan kamışım da kamışımmm:)))))
cidden mi ayyy şimdi şöle pi koskocaman pasta olsa mis gibi oturup yesek hep beraber aaahh aahhhh
diyet diyince aklıma geldi ben diyete başladım neyse çok güzel 7 kilo verdim sonra bıraktım diyeti üç hafta oldu ama ben hala kilo veriyorum üç haftada iki kilo verdim maşallah ama nası yiyyorm anlatamam herşeyi yiyorm kıtlıktan çıkmış gibi nedir bu anormal durum anlamadım
diyet diyince aklıma geldi ben diyete başladım neyse çok güzel 7 kilo verdim sonra bıraktım diyeti üç hafta oldu ama ben hala kilo veriyorum üç haftada iki kilo verdim maşallah ama nası yiyyorm anlatamam herşeyi yiyorm kıtlıktan çıkmış gibi nedir bu anormal durum anlamadım
ayy bende çok mersk ediyorum o hissi gelene gidene takıyoruz ama:))))bu arada bizim yaşlı hastaların çok kıymetlidir sonda takarsın sabaha kadar südüğüm de südüğüm derler:)))amcalar da hade onların prostatdan kamışım da kamışımmm:)))))
yok kuzu korkma bir anlık oluyo bitiyo.
sonra çişini yapıyosun ama hissetmıyosun yaptığını..
bi bakmışsın poşetmi diyim adı herneyse ağzına kadar dolmuş...
ayyy peki odaya ziyarete gelenler görüo mu onukimşe çişimi görsün istemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?