sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

inanmıyorum 6 milyon mu nasıl yani benim ucuzladığı dediğim parfüm 25 tl oluyo

adı ne kekın bıde dedgın metro market su esnaf kartı olan yermı

sadece sunta takılırken içim bi tuhaf oldu bide o halde çatala yatmak varya vinç çarcaklardı nerdeyse

ayy bende çok mersk ediyorum o hissi gelene gidene takıyoruz ama:))))bu arada bizim yaşlı hastaların çok kıymetlidir sonda takarsın sabaha kadar südüğüm de südüğüm derler:)))amcalar da hade onların prostatdan kamışım da kamışımmm:)))))

ben taktırmam ayy çok korkuyorum o sondadan Allah uzak tutsunçok korktm ben bu doğum işinden

yok kuzu korkma bir anlık oluyo bitiyo.
sonra çişini yapıyosun ama hissetmıyosun yaptığını..
bi bakmışsın poşetmi diyim adı herneyse ağzına kadar dolmuş...

aynen bebişim ama ben bütün tatlıları seviyorum ama baklavanın harika olanını yerim önüme geleni yemem iğğ
böyle dürüm şam fıstıklı ohhh

valla merak ettimmmmm alacam

hayatım şu an avon kataloğu elimde ama bu ay satışa sunmamışlar senin dediğn parfüm turuncu dimi
bilmiyorum canım şu an şişesini ama eçook eskiden altıgen bir şişesi vardı ama şimdi düz uzun bir şişesi var sanırım,ama turuncumu hatırlamıyorum,ama müthişşşşşşşş,tam benlik.

tatlınn her çeşitini mi sevmiyorsun kuzu?

öyle cnm diyet yapıyorum ama malesef tatlısız içim bayılıyor
şeker hapı kullanıyorum zaten pko için:86:

diyet diyince aklıma geldi ben diyete başladım neyse çok güzel 7 kilo verdim sonra bıraktım diyeti üç hafta oldu ama ben hala kilo veriyorum üç haftada iki kilo verdim maşallah ama nası yiyyorm anlatamam herşeyi yiyorm kıtlıktan çıkmış gibi nedir bu anormal durum anlamadım

yok ya en iyisi normal doğum...
insan wcye girdiğini anlar valla
ayyy sondayı çok merak ediyorum nasıl tuttruyorsuunuz teyzelere cnm onu valla merak etmişimdir hep
cidden mi ayyy şimdi şöle pi koskocaman pasta olsa mis gibi oturup yesek hep beraber aaahh aahhhh

nasıl veriyon peki...
bizede söle sırrın nedir...

cnm bak bi hastlık falan vardır belki
one öyle hem yiyip hem kilo vermek bi dra git Allah korusun aman aman

hayatım bana taktılar 5 kişilik odadaydık benim şansıma ilk beni aldılar. suntayı taktılar ebeye dedim ki çişim geldi yapabilirmiyim kadın yüzüme bi baktı bana diyoki niye paytak paytak yürüyorsun
şimdi ilkler korkulu oluyo ama ikinciye olsa hiç korkmam şimdi gülüyorum....

ayyy peki odaya ziyarete gelenler görüo mu onu kimşe çişimi görsün istemem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…