sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

arkadaş listemde bir burdaki fıstıklar online onlarda burdalar zaten
bizim kızlar iyice tatile çıktı valla

yok ya en iyisi normal doğum...
insan wcye girdiğini anlar valla

ayyy sondayı çok merak ediyorum nasıl tuttruyorsuunuz teyzelere cnm onu valla merak etmişimdir hep

canım zaten bayanlarda iki de delik var((tabir komik oldu ama nediyim şimdi:)))))neyse üstte ki çiş alttaki rahim için üsttekine takıyosun bazen anormal olanlar oluyo ama onu da deneme yöntemiyle buluyosunnn:))))

canım zaten bayanlarda iki de delik var((tabir komik oldu ama nediyim şimdi:)))))neyse üstte ki çiş alttaki rahim için üsttekine takıyosun bazen anormal olanlar oluyo ama onu da deneme yöntemiyle buluyosunnn:))))

anormal nasıl oluyo kısss...

nasıl veriyon peki...
bizede söle sırrın nedir...
valla bende anlamaddımki niye ama güzel bişi ye ye tartıya çık kilo vermişsin
cnm bak bi hastlık falan vardır belki
one öyle hem yiyip hem kilo vermek bi dra git Allah korusun aman aman

diyetisyen ölçmüştü kan değerlerimi fln tahlille herşey normal acaba miğdem küçüldüde ondan mı eskiden bi buçuk porsiyon yerken şimdi bir de tıka basa doyuyorum ben ondan diye düşündüm

kataloktan baktım göremedim bazı parfümleri çıkartıp koyyolar senin dediğin wish of love nin kardeşi turuncu değil mi

adı ne kekın bıde dedgın metro market su esnaf kartı olan yermı
evet canım o esnaf kartı isteyen yer,kekin ismi aro marka ismi lebkuchenherzen gefüllt
cidden mi ayyy şimdi şöle pi koskocaman pasta olsa mis gibi oturup yesek hep beraber aaahh aahhhh
banane ben böğürtlenli,krokantlı yada çilekli isterim

nasıl veriyon peki...
bizede söle sırrın nedir...
esas sır bende kızlar haftada 3 kilo verdim.
cnm bak bi hastlık falan vardır belki
one öyle hem yiyip hem kilo vermek bi dra git Allah korusun aman aman
yok be bebeğim normal,vücut diyetteyken su ve şeker kaybediyor,sonra yedikçe vücut ihtiyacı olanı tamamlamak için yediriyor,normal yani.

alla ellerin dert görmesin tatlım
emeğiniz çok tabi
ama görevini tam şekilde getirenler için söylüyorum.:)
bu arada sağlık için konuşuyoruz cnm valla çekinme o kadar doğal birşey yani:)

diyetisyen ölçmüştü kan değerlerimi fln tahlille herşey normal acaba miğdem küçüldüde ondan mı eskiden bi buçuk porsiyon yerken şimdi bir de tıka basa doyuyorum ben ondan diye düşündüm
cnm sen gene peşini bırakma bak ummadığın taş baş yarar Allah korusun.....
yok be bebeğim normal,vücut diyetteyken su ve şeker kaybediyor,sonra yedikçe vücut ihtiyacı olanı tamamlamak için yediriyor,normal yani.

hımm olabilir bebişim belki ama genede boşvermemek gerek tabi

nasıl verdin kısss.
anam söyleyinde bizde verelim...

bencede krokanlı olabilir kestane şekerli çikolatalı olabilir ayyyy cnm çekti valla

inanamıyorum yaaa
vallahi işiniz çok zor cnm Allah güç versin size....
neden mesane sarkar acaba.hadi rahimi anladımda..
yazık çekiniyorlar deemek

nasıl verdinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…