yok ya en iyisi normal doğum...
insan wcye girdiğini anlar valla
ayyy sondayı çok merak ediyorum nasıl tuttruyorsuunuz teyzelere cnm onu valla merak etmişimdir hep
inanmıyorum 6 milyon mu nasıl yani benim ucuzladığı dediğim parfüm 25 tl oluyo
canım zaten bayanlarda iki de delik var((tabir komik oldu ama nediyim şimdi:)))))neyse üstte ki çiş alttaki rahim için üsttekine takıyosun bazen anormal olanlar oluyo ama onu da deneme yöntemiyle buluyosunnn:))))
valla bende anlamaddımki niye ama güzel bişi ye ye tartıya çık kilo vermişsinnasıl veriyon peki...
bizede söle sırrın nedir...
cnm bak bi hastlık falan vardır belki
one öyle hem yiyip hem kilo vermek bi dra git Allah korusun aman aman
bilmiyorum canım şu an şişesini ama eçook eskiden altıgen bir şişesi vardı ama şimdi düz uzun bir şişesi var sanırım,ama turuncumu hatırlamıyorum,ama müthişşşşşşşş,tam benlik.
evet canım o esnaf kartı isteyen yer,kekin ismi aro marka ismi lebkuchenherzen gefülltadı ne kekın bıde dedgın metro market su esnaf kartı olan yermı
banane ben böğürtlenli,krokantlı yada çilekli isterimcidden mi ayyy şimdi şöle pi koskocaman pasta olsa mis gibi oturup yesek hep beraber aaahh aahhhh
esas sır bende kızlar haftada 3 kilo verdim.nasıl veriyon peki...
bizede söle sırrın nedir...
yok be bebeğim normal,vücut diyetteyken su ve şeker kaybediyor,sonra yedikçe vücut ihtiyacı olanı tamamlamak için yediriyor,normal yani.cnm bak bi hastlık falan vardır belki
one öyle hem yiyip hem kilo vermek bi dra git Allah korusun aman aman
canım zaten bayanlarda iki de delik var((tabir komik oldu ama nediyim şimdi:)))))neyse üstte ki çiş alttaki rahim için üsttekine takıyosun bazen anormal olanlar oluyo ama onu da deneme yöntemiyle buluyosunnn:))))
tabi canım görüyolar...
serum gibi bişey...
şeyine takıyolar işte...
benım dedıgım parfum deıl canım deodart
anormal nasıl oluyo kısss...
cnm sen gene peşini bırakma bak ummadığın taş baş yarar Allah korusun.....diyetisyen ölçmüştü kan değerlerimi fln tahlille herşey normal acaba miğdem küçüldüde ondan mı eskiden bi buçuk porsiyon yerken şimdi bir de tıka basa doyuyorum ben ondan diye düşündüm
yok be bebeğim normal,vücut diyetteyken su ve şeker kaybediyor,sonra yedikçe vücut ihtiyacı olanı tamamlamak için yediriyor,normal yani.
evet canım o esnaf kartı isteyen yer,kekin ismi aro marka ismi lebkuchenherzen gefüllt
banane ben böğürtlenli,krokantlı yada çilekli isterim
esas sır bende kızlar haftada 3 kilo verdim.
yok be bebeğim normal,vücut diyetteyken su ve şeker kaybediyor,sonra yedikçe vücut ihtiyacı olanı tamamlamak için yediriyor,normal yani.
evet canım o esnaf kartı isteyen yer,kekin ismi aro marka ismi lebkuchenherzen gefüllt
ayy su perisi mesanesi sarkmış olanlar oluyooo rahmi sarkmış olanlar daha anlayamadığım değişik şeyler tabi inceleyemiyosun da bilinçli hasta zaten çekiniyo..allah korusun yaa insan başına herşey gelebiliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?