ben sadece yazın çalışıyorum,ohhh yarın öğlene kadar yatarım.
ewet canım ya düğünden önce çok problem yaşadık hiç yanımızda olmadıkları gibi herşeye karışmaya kalktılar.ve beni düğüne kadar aramayan ailenin şu anda baş tacı gelini olmaya çalışıyorummm neden onları aramıyormuşum da neden gitmiyomuşummm falan filan bende siz beni daha önce neden aramıyordunuz dedim.tabi kendi sorumlulukları olan hiç bişiy yapmadılar şimdi de benden bekliyorlar...sinir oluyorummm tabi bu saatten sonra işleri bana düşecek
ewet canım ya düğünden önce çok problem yaşadık hiç yanımızda olmadıkları gibi herşeye karışmaya kalktılar.ve beni düğüne kadar aramayan ailenin şu anda baş tacı gelini olmaya çalışıyorummm neden onları aramıyormuşum da neden gitmiyomuşummm falan filan bende siz beni daha önce neden aramıyordunuz dedim.tabi kendi sorumlulukları olan hiç bişiy yapmadılar şimdi de benden bekliyorlar...sinir oluyorummm tabi bu saatten sonra işleri bana düşecek
ne mesleğin cnm:44:
1 dk şu diyet topiğinin yerini vereyimde unutmadan,anasayfadan diyet yerini bulun,sonra aoradan diyet deneyimlerimiz gibi yazan yere tıklayın,oradanda karbonhidrat diyetiye zayıflama yeri var işte tam orası,hem başka diyetlerde var bakabilirsiniz
ben antalyalıyım canım,aslında işletme mezunuyum ama eşimle turizm işi yapıyoruz,hediyelik eşya dükkanımız var,malum işler yazın yoğun oluyor,kışın eşim gidiyor ben evdeyim
1 dk şu diyet topiğinin yerini vereyimde unutmadan,anasayfadan diyet yerini bulun,sonra aoradan diyet deneyimlerimiz gibi yazan yere tıklayın,oradanda karbonhidrat diyetiye zayıflama yeri var işte tam orası,hem başka diyetlerde var bakabilirsiniz
ben antalyalıyım canım,aslında işletme mezunuyum ama eşimle turizm işi yapıyoruz,hediyelik eşya dükkanımız var,malum işler yazın yoğun oluyor,kışın eşim gidiyor ben evdeyim
amaaannn hepsi aynı be tatlım boşver,benim kaynanam düğünümün olacağı gün,erkek tarafı olarak beni evden almaları gerekirken,otobüse atla gel,oğlumun işi var dedi,buna ne dersin şimdiewet canım ya düğünden önce çok problem yaşadık hiç yanımızda olmadıkları gibi herşeye karışmaya kalktılar.ve beni düğüne kadar aramayan ailenin şu anda baş tacı gelini olmaya çalışıyorummm neden onları aramıyormuşum da neden gitmiyomuşummm falan filan bende siz beni daha önce neden aramıyordunuz dedim.tabi kendi sorumlulukları olan hiç bişiy yapmadılar şimdi de benden bekliyorlar...sinir oluyorummm tabi bu saatten sonra işleri bana düşecek
ne mesleğin cnm:44:
amaaannn hepsi aynı be tatlım boşver,benim kaynanam düğünümün olacağı gün,erkek tarafı olarak beni evden almaları gerekirken,otobüse atla gel,oğlumun işi var dedi,buna ne dersin şimdi
arkadaşlar bende çıkıyorum herkese iyi sabahlar
yamukprenses çıktımı arkadaşlar
evet canım millet birer birer kaçıyor,kimse kalmadıhayatım yaşın kaç ben 27
sanada canım ii uykularr....
yuhhh bee yuhhhh.....amaaannn hepsi aynı be tatlım boşver,benim kaynanam düğünümün olacağı gün,erkek tarafı olarak beni evden almaları gerekirken,otobüse atla gel,oğlumun işi var dedi,buna ne dersin şimdi
yuhhh bee yuhhhh.....
benmkide düğün sabahı oğlumu benden alıyorlar diye ağlamışş.ne trajikomk oğlum nasılsın demesi bile bir ay arayladır:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?