sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ewet canım ya düğünden önce çok problem yaşadık hiç yanımızda olmadıkları gibi herşeye karışmaya kalktılar.ve beni düğüne kadar aramayan ailenin şu anda baş tacı gelini olmaya çalışıyorummm neden onları aramıyormuşum da neden gitmiyomuşummm falan filan bende siz beni daha önce neden aramıyordunuz dedim.tabi kendi sorumlulukları olan hiç bişiy yapmadılar şimdi de benden bekliyorlar...sinir oluyorummm tabi bu saatten sonra işleri bana düşecek

eşinin ailesi adapazarındamı canım

ne mesleğin cnm:44:

1 dk şu diyet topiğinin yerini vereyimde unutmadan,anasayfadan diyet yerini bulun,sonra aoradan diyet deneyimlerimiz gibi yazan yere tıklayın,oradanda karbonhidrat diyetiye zayıflama yeri var işte tam orası,hem başka diyetlerde var bakabilirsiniz

ben antalyalıyım canım,aslında işletme mezunuyum ama eşimle turizm işi yapıyoruz,hediyelik eşya dükkanımız var,malum işler yazın yoğun oluyor,kışın eşim gidiyor ben evdeyim

ne kadar güzel Allah bol kazanç versin cnm
ben çıkıorum kızlar öpüldünüz hepiniz

hayatım yaşın kaç ben 27

amaaannn hepsi aynı be tatlım boşver,benim kaynanam düğünümün olacağı gün,erkek tarafı olarak beni evden almaları gerekirken,otobüse atla gel,oğlumun işi var dedi,buna ne dersin şimdi

ne mesleğin cnm:44:

amaaannn hepsi aynı be tatlım boşver,benim kaynanam düğünümün olacağı gün,erkek tarafı olarak beni evden almaları gerekirken,otobüse atla gel,oğlumun işi var dedi,buna ne dersin şimdi
yuhhh bee yuhhhh.....
benmkide düğün sabahı oğlumu benden alıyorlar diye ağlamışş.ne trajikomk oğlum nasılsın demesi bile bir ay arayladır:)))

yuhhh bee yuhhhh.....
benmkide düğün sabahı oğlumu benden alıyorlar diye ağlamışş.ne trajikomk oğlum nasılsın demesi bile bir ay arayladır:)))

bu na ne diyorsun:
düğünümün ikinci günü kaynanamlara tatile gittik bize aynı odada iki ayrı yatak açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…