sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende çok kararsızım gitsem mii gitmesem mi uykum da yokkk ama kitap okuyayım bari bizden başka kimse kalmamış sitede:)))

yuhhh bee yuhhhh.....
benmkide düğün sabahı oğlumu benden alıyorlar diye ağlamışş.ne trajikomk oğlum nasılsın demesi bile bir ay arayladır:)))
ayyy buda komikmiş,ha birde belime kırmızı kurdelya bağlanınca herkesin içinde bunu sana niye taktılar dedişaşırdım kaldım valla,o an onu öldüresim geldi

arkadaşlar hep birlikte çıkalım yoksa ben çıkamicam

gitme o zaman,bana ne bana ne

yuhhh bee yuhhhh.....
benmkide düğün sabahı oğlumu benden alıyorlar diye ağlamışş.ne trajikomk oğlum nasılsın demesi bile bir ay arayladır:)))

arkadaşlar hep birlikte çıkalım yoksa ben çıkamicam

bu na ne diyorsun:
düğünümün ikinci günü kaynanamlara tatile gittik bize aynı odada iki ayrı yatak açtı
ayyy buna çok güldüm,2.gün kaynananlara tatile gitmek ve aynı odada iki ayrı yatak,aynı cümlede

bu na ne diyorsun:
düğünümün ikinci günü kaynanamlara tatile gittik bize aynı odada iki ayrı yatak açtı

ayyy allah ım yarebbimmm yaaa hakkaten nedir bu psikoloji yaa çok özenmiştim arkadaş gibi bi kayınvalideye ama rabbim annemin kıymetini daha ii anlayayım die yapmış diyorum anne kavramı ki farklı kişide bile ne kada değişiyooo

ayyy buda komikmiş,ha birde belime kırmızı kurdelya bağlanınca herkesin içinde bunu sana niye taktılar dedişaşırdım kaldım valla,o an onu öldüresim geldi

gitme o zaman,bana ne bana ne

ya ya bunlar masuz bizi sinir etmek için yapıyorlar yada gerçekten saftirikler
bu arada sen kaç yaşındasın canım

canım sende çıktın galiba,neyse bendeçıkıyorum,yarın hep birlikte kaynatırız,iyigeceler sanada canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…