sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

günaydınlar kızlaarr ...

dün cok kötü bi gün yaşadım bebeğimi almaya geldiler akşam hiç bu kadar kötü olucagımı düşünmemiştim saatlerce susmadım yaa kıyamadım vermeye ama evdede olmuyodu dün en son eve gittiğimde montumu parçaladıgını gördüüm çok üzüldüm çok ağladım yaa gece gelicektim buraya ama ağlamaktan başım catlıyodu yattım bendee sizler nasılsınız canlarım

günaydın bitanem canım ya kıyamam yine alırsınız daha sonra sen üzülme böylesi senin için daha iyi olacak sanırım zorlanıyodun çünkü

gnydın cnm. neden gitti bebeğin? nerye gitti ((((((

günaydın hatunlar siz gece ben gündüz geliyorum bi denk gelemiyoruz sizlerle eşimi işe gönderdim çağanla uğrasıyorum yemek yapıcam ev işleri filan bakalım nasıl olacak

günaydın bitanem canım ya kıyamam yine alırsınız daha sonra sen üzülme böylesi senin için daha iyi olacak sanırım zorlanıyodun çünkü

evet canım çok zorlanıyodum tatlım her akşam eve gittiğimde önce komple tolayıp temizleyip sonra yemek yapıyoduuum Allahtan görebilceem
gnydın cnm. neden gitti bebeğin? nerye gitti ((((((

günaydın canııım bebeğim dediğim köpeğim 20 günlükken gelmişti bana 4 aydır bendeydi nerdeysee ama çalışmaya başladığım için vermek zorunda kaldım evde tek basına kalınca heryeri birbirine katıyodu e bide tuvalet problemimiz vardıı kuzenimn evi bahçeli diye ona verdiim o bakıcazzz biraz uzak ama olsun genede gidip görebilirim diye avuuyoru işte...

diğer yazıları okuyunca anladım cnm. canın saolsun. aklıma neler geldi ama

dimiii bende olsam bnmde aklıma başka birşey gelirdi o yüzden acıklamaya köpeğim diye başladııım

ay kurdelamımmm bideneeeem ben adet oluyorum sanırsam başladı pembiş akıntıım ve ağrılarııım

tabii zor bi durum. bende zamanında köpeğimden ayrılırken çok üzülmüştüm. gerçekten çok zor bi rdurum anlıyorum çok iyi. ama Allah insanı kendi yavrusundan ayırmasın. hiçbişeye benzemez tabi. tüylerim diken diken oldu başta. görme şansınız da varmış köpeğinizi. bence çok üzülmeyin o yüzden. ben bidaha görememiştim tombişimi

ay kızlar ya albimlere bakıyodum çok kötü oldum yavrum 2.5 yaşındaymış ölmüş ankaradaymış ALLAH yavrularımızı bizlere bağışlasın tüylerim diken diken oldu

hg balım
günaydın hatunlar siz gece ben gündüz geliyorum bi denk gelemiyoruz sizlerle eşimi işe gönderdim çağanla uğrasıyorum yemek yapıcam ev işleri filan bakalım nasıl olacak

hg cnm kolay gelsin sana...
ah bebişim yine mi çaldı kapını yüzsüz misafir
ne yapalım alışmışsındır bu yüzsüzlüğe sen kuşum
aaaaaaaa kimseler uğramamış

cnm gündüzleri bu topic boş oluyor..
gece gel sende hepimizi görürsün

kuşum gece nasıl geleyim gündüz ayakta duramam yoksa çocuk olunca istediğin gibi hareket edemiyosun sen nasılsın?

kuşum gece nasıl geleyim gündüz ayakta duramam yoksa çocuk olunca istediğin gibi hareket edemiyosun sen nasılsın?

öyle tatlım tabide ne bilim çocuklu bi kaç hatun geliyor gece ondan şey ettim:)
tabi herkezin düzeni farklı oluyor...
benmde olsa girmezdim belkide gece..uykusuz kalmamak için.
sen sadece kimseyi göremeyince şaşırma diye dedim:)
gece kuşu bu topic

öyle tabi canım herkesin düzeni farklı ama muahbbet güzel gece...eeee kuşum sen napıyosun nasıl gidiyo pek konusamıyoduk kaç gündür

öyle tabi canım herkesin düzeni farklı ama muahbbet güzel gece...eeee kuşum sen napıyosun nasıl gidiyo pek konusamıyoduk kaç gündür

sağol tatlım hatır soranların çok olsun..
iyiym bende.
eşimle dün dışarı çıktık gezdik bugunde evdeyim öyle işte.
takılıyorum evde mazlum mazlum

diğer yazıları okuyunca anladım cnm. canın saolsun. aklıma neler geldi ama
hoşgeldin cnm
esselam canlar
cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda onu versin inşlh

güzelimmm sanada hayırlı uğurlu bol sağlıklı bereketli cumalar günler versin rabbim...
ne güzel dilekler bunlar sağol cnm

ne güzel canım gezmişsin ama hava çok soğuk yaz gelsin artık

ay cnm kış gelmediki daha yaz gelsin aaaa
çok şaşırıyorum ya yağmur yok kar yok havada süper...
gecen sene daha soğuktu yaaa
ocak yarıladık yağmur kesildi..ama yarın yağmurluymuş sonra gene güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…