günaydınlar kızlaarr ...
dün cok kötü bi gün yaşadım bebeğimi almaya geldiler akşam hiç bu kadar kötü olucagımı düşünmemiştim saatlerce susmadım yaa kıyamadım vermeye ama evdede olmuyodu dün en son eve gittiğimde montumu parçaladıgını gördüüm çok üzüldüm çok ağladım yaa gece gelicektim buraya ama ağlamaktan başım catlıyodu yattım bendee sizler nasılsınız canlarım
günaydınlar kızlaarr ...
dün cok kötü bi gün yaşadım bebeğimi almaya geldiler akşam hiç bu kadar kötü olucagımı düşünmemiştim saatlerce susmadım yaa kıyamadım vermeye ama evdede olmuyodu dün en son eve gittiğimde montumu parçaladıgını gördüüm çok üzüldüm çok ağladım yaa gece gelicektim buraya ama ağlamaktan başım catlıyodu yattım bendee sizler nasılsınız canlarım
günaydın bitanem canım ya kıyamam yine alırsınız daha sonra sen üzülme böylesi senin için daha iyi olacak sanırım zorlanıyodun çünkü
gnydın cnm. neden gitti bebeğin? nerye gitti((((((
diğer yazıları okuyunca anladım cnm. canın saolsun. aklıma neler geldi ama
hg balımgünaydınlar kızlaarr ...
günaydın hatunlar siz gece ben gündüz geliyorum bi denk gelemiyoruz sizlerle eşimi işe gönderdim çağanla uğrasıyorum yemek yapıcam ev işleri filan bakalım nasıl olacak
ah bebişim yine mi çaldı kapını yüzsüz misafirdimiii bende olsam bnmde aklıma başka birşey gelirdi o yüzden acıklamaya köpeğim diye başladııım
ay kurdelamımmm bideneeeem ben adet oluyorum sanırsam başladı pembiş akıntıım ve ağrılarııım
aaaaaaaa kimseler uğramamış
kuşum gece nasıl geleyim gündüz ayakta duramam yoksa çocuk olunca istediğin gibi hareket edemiyosun sen nasılsın?
öyle tatlım tabide ne bilim çocuklu bi kaç hatun geliyor gece ondan şey ettim:)
tabi herkezin düzeni farklı oluyor...
benmde olsa girmezdim belkide gece..uykusuz kalmamak için.
sen sadece kimseyi göremeyince şaşırma diye dedim:)
gece kuşu bu topic
öyle tabi canım herkesin düzeni farklı ama muahbbet güzel gece...eeee kuşum sen napıyosun nasıl gidiyo pek konusamıyoduk kaç gündür
sağol tatlım hatır soranların çok olsun..
iyiym bende.
eşimle dün dışarı çıktık gezdik bugunde evdeyim öyle işte.
takılıyorum evde mazlum mazlum
hoşgeldin cnmdiğer yazıları okuyunca anladım cnm. canın saolsun. aklıma neler geldi ama
esselam canlar
cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda onu versin inşlh
ne güzel canım gezmişsin ama hava çok soğuk yaz gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?