sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyi akşamlar gece kuşları :80::80::80:

kocişi gönderdim nöbete daldım buraya sabah kadar tek tabancayım yine :97:

selam ezgiilknur,sabah 6 dıda yattım 12 de kalktım,üstünede misafir ağırladım,iyiyim galiba
,y,s,n tabi bebişim maşallahın var...
iyi cnm aman bi düzene koy evini işine rahat git gel..
ama özletiyorsun kendiniiii:89:
kızlar iki gün yokum annemlere gitçem kalmaya orda yok net gelince görüşürüz artık benii özleyin:79::79::79:
tamam cnm bekleyeceğiz seni gözün arkada kalmasın
iyi akşamlar gece kuşları :80::80::80:

kocişi gönderdim nöbete daldım buraya sabah kadar tek tabancayım yine :97:
ay cnm ya senn eşin de mi polis?
kasvetli ile senin aynı durum galiba...

ay cnm ya senn eşin de mi polis?
kasvetli ile senin aynı durum galiba...

evet canım eşim polis
kasvetlimi eşi denizciydi galiba
onun kimi daha beter benimki bilemedim düşününce
benimki 2 günde bir evde yok onunki 1 ay felan galiba sonra bi kaç hafta evde sanırsam

slm kızlar
dün giremedim .temizlik yaptım gündüz.akşamda pat misafirim geldi.gece 11 de gittiler.sonra bulaşıkla uğraş evi toparla yoruldum yattım uyudum..
kurdelam canım saol beni merak ettiğin için.bugün girdim ama kimse yokdu topikde o yüzden baktım çıkdım msj yazmadım...geceleri de artık erekn yatmak zorundayım.3 e kadar oturduğum zamanlarda annem burdaydı.sabah keremle o ilgileniyodu şimdi gitti.geç yatınca sabah 8 de uyanamıyom.eşimden fırça yiyom bu defa
şimdide kerem çizgi film izliyo babası da uyuyo bende bakim dedim sizlere ama yine kimse yok.neyse fazla kalmicam zaten.gece uğrarım belki.öpüldünüz hepiniz.
ay ne çok yazmışım

gene kimse yok

doğru diyosun bacm bende o yüzden bugünden hllediym dedim zaten pzar günüde evde olmıycz kalmasın işim ama bittim bittim banyom kaldııı tabi bide ben artık banyomu beni yıkar ben mi banyoyu blemiceeem bittim yaaa belim ağrıyo zateen bide
biliyorum canım bende özlüyorum ... ama sizde hep gece geliyosunuz gündüzleri gene bakıyorumda kimsecikler olmuyo burdaa gecede ben kalamıyorum doğal olarak yoksa sabah kalkamam bu halde bile zor uyanıyorum
sabahları böyle oluyo aynen

keremce
sembas anladım kızlar sizlere kolay gelsin öptüm sizi çok.
bizim topic gece canlanıyor...
gene kimseeee yok demeyin yaaa topik atmış sayfa ilerlerdi iki günde:82:

ay cnm kıyamam ya tek başına kalıyorsun demek iki gün ne yapacaksın tabi polis eşi olmak kolay değil:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…