sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar şimdi biz küçükken diye konuya girmek geldi içimden
hani küçükken en sevdiğiniz dizi program klip şarkı ne biliyim aklınızda kalanlar...
merak etttim valla...
bende yazacam aklımda kalanları...

aman git yaaa... gece gece ellerim titredi valla sinirden. sanki oğlum uyumk istio da ben uyutmuomuşum gibi eşim kızıo git uyut dio. götürdüm kızdım uyumadı. aman hep aynı şeyler. sonra diom ikinciyi yapmayız herlde bak zor oluo diom. olmaz öle tek çocuk dio aman valla biriyle kafayı yiorum. iki olsa nabarım :S

izlediğimi hatırladığım tek dizi bir istanbul masalı. bi de dadı vardı onu da izlerdim arada... klip de serdr ortaç hastasıydım :))))
tamam açalım bebeğim,ben çok acıktım,mesela konu serap ne yesin olsun

valla varsa cips ya da çikolata ye bol kalorili ama çok lezzetli :))

ay yetişemiorum kızlar. birden bastırdınız yaa. benm kociş de uyudu bebişim de... oğluma kızdım, kocamla kavga ettim. uyuttum ikisini de bölece

ayyy 1 dk,pot kırdım galiba ben şaka olarak yazdın sanmıştım,ondan dedim seni kendime örnek alıcam dedim,özürdilerim.

kız nerden geldi aklına şimdi
valla ben pek hatırlamıyom ama aklımda kalan süper baba vardı yaonu çok izlerdim...tek bu geldi aklıma ha bi de küçük emrah filmleri hem izlerdim hem ağlardım

valla cnm kendimi koyuyorum sen ve senin gibi çocuklu bayanların yerine...
valla korkmaya başladım çocuktan...ikinciyi bende düşünemiyorrum birinci olsa bile
tamam açalım bebeğim,ben çok acıktım,mesela konu serap ne yesin olsun

valla cnm geçende söyledim bu sattte en iyi peynr domates gider

ayyy 1 dk,pot kırdım galiba ben şaka olarak yazdın sanmıştım,ondan dedim seni kendime örnek alıcam dedim,özürdilerim.

özür dileme canım. farkındayım espiri yaptığının. ama zor valla gene de belirtmek istedim. bugün topiklerden birinde yazmışlar. 2,5 yaşında çocuunu kaybetmiş bir üye. fotolar baktım çok üzülmüştüm. o ara çok sarıldım oğluma. oyunlar oynadım felan ama gece olup da uyumayınca intla gene sinirlendim işte. ne onunla ne onsuz. allah acılarını göstermesin....

slm arkadaşlar ben bu gece yeni katıldım aranıza sosyalleşiyim dedim biraz.
hoşgeldin tatlım

alf vardı onu izlerdim,mavi ay vardı,sonra kuzen lero mu ne o vardı birde bizimkiler.

vışşşş aneyyy kızlar ibonun dansözünün ikizlere bakın,patlıycak valla

kıss benim soruma niye cvp yazmadın (

bende iyiyim teşekkürler.bu topiğe 2. girişim ama agün başkaları vardı.su_peri falan.evliyim.21 yaşındayım
su perim gelemiyor cnm ders çalışıyor bitsin gelir gene miniğim benim onsuz devam ediyoruz
kız nerden geldi aklına şimdi
valla ben pek hatırlamıyom ama aklımda kalan süper baba vardı yaonu çok izlerdim...tek bu geldi aklıma ha bi de küçük emrah filmleri hem izlerdim hem ağlardım

ay emrahın filmlerini sorma cnm zaten...bazıları açık saçıktı:)
benm sevdiğim dizler...
mahallenin muhtarları.
çılgın bediş...
ruhsar....
ya bi sürü var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…