nasılsınız?????????
anladım bebeğim ne güzel aman korkma zaten.
hadi bi konu açalım
benim aklıma geldi...
geçmiş olsun cnm inşallah barışırsınız:)
konu açalım mı?:82:
slm arkadaşlar ben bu gece yeni katıldım aranıza sosyalleşiyim dedim biraz.
izlediğimi hatırladığım tek dizi bir istanbul masalı. bi de dadı vardı onu da izlerdim arada... klip de serdr ortaç hastasıydım :))))kızlar şimdi biz küçükken diye konuya girmek geldi içimden
hani küçükken en sevdiğiniz dizi program klip şarkı ne biliyim aklınızda kalanlar...
merak etttim valla...
bende yazacam aklımda kalanları...
tamam açalım bebeğim,ben çok acıktım,mesela konu serap ne yesin olsun
ay yetişemiorum kızlar. birden bastırdınız yaa. benm kociş de uyudu bebişim de... oğluma kızdım, kocamla kavga ettim. uyuttum ikisini de bölece
slm arkadaşlar ben bu gece yeni katıldım aranıza sosyalleşiyim dedim biraz.
kızlar şimdi biz küçükken diye konuya girmek geldi içimden
hani küçükken en sevdiğiniz dizi program klip şarkı ne biliyim aklınızda kalanlar...
merak etttim valla...
valla cnm kendimi koyuyorum sen ve senin gibi çocuklu bayanların yerine...aman git yaaa... gece gece ellerim titredi valla sinirden. sanki oğlum uyumk istio da ben uyutmuomuşum gibi eşim kızıo git uyut dio. götürdüm kızdım uyumadı. aman hep aynı şeyler. sonra diom ikinciyi yapmayız herlde bak zor oluo diom. olmaz öle tek çocuk dioaman valla biriyle kafayı yiorum. iki olsa nabarım :S
tamam açalım bebeğim,ben çok acıktım,mesela konu serap ne yesin olsun
iyim canım sen nasılsın?
ilk kez görüyorum bu topikde seni.evli miisn yaş kaç?
ayyy 1 dk,pot kırdım galiba ben şaka olarak yazdın sanmıştım,ondan dedim seni kendime örnek alıcam dedim,özürdilerim.
bende iyiyim teşekkürler.bu topiğe 2. girişim ama agün başkaları vardı.su_peri falan.evliyim.21 yaşındayım
hoşgeldin tatlımslm arkadaşlar ben bu gece yeni katıldım aranıza sosyalleşiyim dedim biraz.
kızlar şimdi biz küçükken diye konuya girmek geldi içimden
merak etttim valla...
özür dileme canım. farkındayım espiri yaptığının. ama zor valla gene de belirtmek istedim. bugün topiklerden birinde yazmışlar. 2,5 yaşında çocuunu kaybetmiş bir üye. fotolar baktım çok üzülmüştüm. o ara çok sarıldım oğluma. oyunlar oynadım felan ama gece olup da uyumayınca intla gene sinirlendim işte. ne onunla ne onsuz. allah acılarını göstermesin....
su perim gelemiyor cnm ders çalışıyor bitsin gelir gene miniğim benim onsuz devam ediyoruzbende iyiyim teşekkürler.bu topiğe 2. girişim ama agün başkaları vardı.su_peri falan.evliyim.21 yaşındayım
kız nerden geldi aklına şimdi
valla ben pek hatırlamıyom ama aklımda kalan süper baba vardı yaonu çok izlerdim...tek bu geldi aklıma ha bi de küçük emrah filmleri hem izlerdim hem ağlardım
bu saatte en güzel kahve içilir hadi kahve ısmarlayım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?