kızlar selam naber
selam kızlar napıyosunuz bakemm kimsecikler yok yine anlaşılan gece giremedim yine giremicem sanırım çok hastayım yaa.boğazlarım çok şişmiş.hastalık üsteliyo resmen.öpüldünüz kızlarr
dilecimmmm yawrum nasılsın?? oğlusun nasıl oldu okudum biraz gecmısı ..çok gecmıs olsunnnn .. doktora gıttınmı tekrar??
hangınız soruodu unuttum rahım ağzı kanserı asısını ?? ben oldum kıızlar 2gun önce şimdi gerıye kaldı 2 asama.. be 26 yasındayım.. son olarakk cocuk dusunenler yapmasın.. zaten doktorunuza danısın..
3 asamalı ve ger asamada 250 tlyı gozden cıkarmanız gerekıo..biraz pahalı yani..
4 onemli kanser riskini engelliyormus.. onlar nbeler bılmıyorum ama..
gecmıs olsun canım bu arada hoşgeldınnselam kızlar napıyosunuz bakemm kimsecikler yok yine anlaşılan gece giremedim yine giremicem sanırım çok hastayım yaa.boğazlarım çok şişmiş.hastalık üsteliyo resmen.öpüldünüz kızlarr
iyiyim iyi olalım demi şekerrrkasveti hayatım napıyorsun iyimisin
hayatım pazartesi cildiyeciye götürcem düşüncelerimi pozitif tutmaya çalışıyorum inş.Allahın izniyle öyle olur.
gecmıs olsun canım bu arada hoşgeldınn
önce sağlık şekerim iyileş ölee gel yoksa kapıda ben durur almam senidoktora gıttın mı bu arada?? yoksa evde kendın bişiler mi yapıyorsun??
iyiyim iyi olalım demi şekerrr
ayy gece keske gelseymısım yaa 10 kere uyandım üffff.. sabahta 11de uyandım..gunu bıtrdım nerdeyse..
aksama kociş gelcek evı temızlıodum ..adam demesın eve geldıgınde evi pok goruruo
biraz aklıp cıkıcam canım.. saat 2.30 olmus bilem..
tatlım iki gündür seninle kaynatıyorduk dün sensiz geçirdik valla:78:selammmmm datlulalarımmmm.. yawruuuu kuşlarımmmm
ben geldımde
nasılsınız bakam ben yokken neler kaynattınız sizi gidiler siizi
aa tatlışşş hoşgeldin şekerimkızlar selam naber
selam kızlar napıyosunuz bakemm kimsecikler yok yine anlaşılan gece giremedim yine giremicem sanırım çok hastayım yaa.boğazlarım çok şişmiş.hastalık üsteliyo resmen.öpüldünüz kızlarr
hımm anladım cnmmcanım doktora gittim emzirdiğim için zaten fazla ilaç kullanamadım tam geçti dedim ilaçları bıraktım yeniden üsteledim.üff yaaa çok acıyo boğazlarım
tatlım iki gündür seninle kaynatıyorduk dün sensiz geçirdik valla:78:
hoşgeldin kasvetli kuşum
hani yeni nick yapacaktım kendine
aa tatlışşş hoşgeldin şekerim
ay cnm bnm çok geçmiş olsun...
iyi olduğunda uğra tatlım iki lafın belini kırarız.
keşke topicin adını değiştirme imkanı olsaydı
gece kuşu güzelleri diye başlık atardım:89:
unutuyorum canım yaaa.. bu aralar mesgul insanım kocem gelcek taaa uzak denızasırı yerleden
1hafta sonra gidecek ozaman dusunurum bolbol
hımm topişin adınıda modlara soyleyesek yaparlarmı acaba??
ben cıkıyorum canlaarrrrr... kendınıze iyi bakınnn....
gorusmek üzere.... optummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?