sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selammmmm datlulalarımmmm.. yawruuuu kuşlarımmmm

ben geldımde

nasılsınız bakam ben yokken neler kaynattınız sizi gidiler siizi

selam kızlar napıyosunuz bakemm kimsecikler yok yine anlaşılan gece giremedim yine giremicem sanırım çok hastayım yaa.boğazlarım çok şişmiş.hastalık üsteliyo resmen.öpüldünüz kızlarr

dilecimmmm yawrum nasılsın?? oğlusun nasıl oldu okudum biraz gecmısı ..çok gecmıs olsunnnn .. doktora gıttınmı tekrar??

hangınız soruodu unuttum rahım ağzı kanserı asısını ?? ben oldum kıızlar 2gun önce şimdi gerıye kaldı 2 asama.. be 26 yasındayım.. son olarakk cocuk dusunenler yapmasın.. zaten doktorunuza danısın..

3 asamalı ve ger asamada 250 tlyı gozden cıkarmanız gerekıo..biraz pahalı yani..

4 onemli kanser riskini engelliyormus.. onlar nbeler bılmıyorum ama..

selam kızlar napıyosunuz bakemm kimsecikler yok yine anlaşılan gece giremedim yine giremicem sanırım çok hastayım yaa.boğazlarım çok şişmiş.hastalık üsteliyo resmen.öpüldünüz kızlarr

hayatım çok geçmiş olsun herkes çok hasta kendine dikkat et kuşum

hayatım pazartesi cildiyeciye götürcem düşüncelerimi pozitif tutmaya çalışıyorum inş.Allahın izniyle öyle olur.

gecmıs olsun canım bu arada hoşgeldınn
önce sağlık şekerim iyileş ölee gel yoksa kapıda ben durur almam seni doktora gıttın mı bu arada?? yoksa evde kendın bişiler mi yapıyorsun??
kasveti hayatım napıyorsun iyimisin
iyiyim iyi olalım demi şekerrr
ayy gece keske gelseymısım yaa 10 kere uyandım üffff.. sabahta 11de uyandım..gunu bıtrdım nerdeyse..
aksama kociş gelcek evı temızlıodum ..adam demesın eve geldıgınde evi pok goruruo
biraz aklıp cıkıcam canım.. saat 2.30 olmus bilem..

hayatım pazartesi cildiyeciye götürcem düşüncelerimi pozitif tutmaya çalışıyorum inş.Allahın izniyle öyle olur.

canım benım teyzemın cocuklarındada vardı hemde 2sısındede cıktı.. cildiyeye goturdu oda krem tarzı bişey vermıstı ama gunese cıkmasın demıs
neyse yaa sen bi git doktora bakalım içini ferah tut olurmu

canım doktora gittim emzirdiğim için zaten fazla ilaç kullanamadım tam geçti dedim ilaçları bıraktım yeniden üsteledim.üff yaaa çok acıyo boğazlarım

selammmmm datlulalarımmmm.. yawruuuu kuşlarımmmm

ben geldımde

nasılsınız bakam ben yokken neler kaynattınız sizi gidiler siizi
tatlım iki gündür seninle kaynatıyorduk dün sensiz geçirdik valla:78:
hoşgeldin kasvetli kuşum
hani yeni nick yapacaktım kendine
kızlar selam naber
aa tatlışşş hoşgeldin şekerim

ay cnm bnm çok geçmiş olsun...
iyi olduğunda uğra tatlım iki lafın belini kırarız.
keşke topicin adını değiştirme imkanı olsaydı
gece kuşu güzelleri diye başlık atardım:89:

kasvetli cnm sen çalışmıyorsun şu an..
çalışmayı düşünüyor musun bebem?
bu arada 1 80 boyun var dı dimi senin kuşum

canım doktora gittim emzirdiğim için zaten fazla ilaç kullanamadım tam geçti dedim ilaçları bıraktım yeniden üsteledim.üff yaaa çok acıyo boğazlarım
hımm anladım cnmm ( ıhlamurun içine defne yapragı çok az kır,kabuk tarcın atıp kaynat canım içersen iyi gelecektır

unutuyorum canım yaaa.. bu aralar mesgul insanım kocem gelcek taaa uzak denızasırı yerleden
1hafta sonra gidecek ozaman dusunurum bolbol
hımm topişin adınıda modlara soyleyesek yaparlarmı acaba??

unutuyorum canım yaaa.. bu aralar mesgul insanım kocem gelcek taaa uzak denızasırı yerleden
1hafta sonra gidecek ozaman dusunurum bolbol
hımm topişin adınıda modlara soyleyesek yaparlarmı acaba??

aa olabilr mi ki acep
ama o zamanda çok özellemiş oluruz topici...gece gelenler dışında gündüz muhabbet etmek isteyen biri geldiğini düşün valla geri kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…