sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

güle güle cnm iyi geceler

valla çarli vardı dizi onu biliyorum ben
ilk bölümünde ne heyecanla izlemiştim sorma
birde birşeye benzeseydi bari

eveet maymuna miras kalmıştı.bende köpüşümü alıyım mirasımı ona bırakcammm

size bişiy sorcam çok merak ediyorum para biriktirdiniz yıllarca eşinizle ve bi ev aldınız tam hayalinizdeki gibi içininde çok güzel olması hayalinizdeki gibi olması için iç mimarla çalışırmıydınız kendiniz mi yaparsınız?

kesinlikle kendim döşerdim kendi zevkim kendi rahatlığım için

bu soru tam benlik canım,dediğin gibi eşimle kendi evimizi aldık ve içini yaptırdık ama kendim yaptım,günlerce bir elimde fayans diğer elimde dolap tahtası mermerciye gidip geldim,millet soruyordu iç mimarmısınız diye,valla söylemesi ayıp evimde fıstık gibi oldu,herkes onu nerden aldın,bunu kime yaptırdın diye soruyor

cnm mimardan kesinlikle yardım alırdım ama benim fikirlerime yandaş olsun diye ne biliyim işte her zamanişin ehlisinden fikir almak güzeldir

Allah iyi günde oturmayı nasip ettiyse içine sindiyse ne güzel
cnm mimardan kesinlikle yardım alırdım ama benim fikirlerime yandaş olsun diye ne biliyim işte her zamanişin ehlisinden fikir almak güzeldir

çok doğru söledin.aslında hepimizin bildiği bi yanlış oluyo iç mimar kendi tasarımını yapar iç mimar pahalıdır.aslında iç mimar o evi en ucuz maliyetle en güzel şekilde döşer.yani siz laminant parkeyi 20milyara döşetirsiniz iç mimar 13 miyara halleder.bide kendi tasarımını yapar doğru ama sizin fikirleriniz onun tasarımından önce gelir ne istioasanız sizi yönlendirmekten başka bişi yapmaz herkes çok çekiniyo niyeyse iç mimara gösteriş meraklıları zenginler gider diye bi yargı var bizdediil aslında.ayy ne çok yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…