güle güle cnm iyi geceler
valla çarli vardı dizi onu biliyorum ben
ilk bölümünde ne heyecanla izlemiştim sorma
birde birşeye benzeseydi bari
bende izlemiştim canım onu hatta onuda bi ara gündüzleri veriyolardı
kızlar ben çıkıyom. size iyi muhabbetler
iyi geceler
size bişiy sorcamçok merak ediyorum para biriktirdiniz yıllarca eşinizle ve bi ev aldınız tam hayalinizdeki gibi içininde çok güzel olması hayalinizdeki gibi olması için iç mimarla çalışırmıydınız kendiniz mi yaparsınız?
kızlar ben çıkıyom. size iyi muhabbetler
iyi geceler
kesinlikle kendim döşerdim kendi zevkim kendi rahatlığım için
size bişiy sorcamçok merak ediyorum para biriktirdiniz yıllarca eşinizle ve bi ev aldınız tam hayalinizdeki gibi içininde çok güzel olması hayalinizdeki gibi olması için iç mimarla çalışırmıydınız kendiniz mi yaparsınız?
slm kızlar ben geldim nasılsınız....
oy oy oy topicin güllerinden bir tanesi daha gelmiş
hg kuzu
Allah iyi günde oturmayı nasip ettiyse içine sindiyse ne güzelbu soru tam benlik canım,dediğin gibi eşimle kendi evimizi aldık ve içini yaptırdık ama kendim yaptım,günlerce bir elimde fayans diğer elimde dolap tahtası mermerciye gidip geldim,millet soruyordu iç mimarmısınız diye,valla söylemesi ayıp evimde fıstık gibi oldu,herkes onu nerden aldın,bunu kime yaptırdın diye soruyor
cnm mimardan kesinlikle yardım alırdım ama benim fikirlerime yandaş olsun diye ne biliyim işte her zamanişin ehlisinden fikir almak güzeldir
slm kızlar ben geldim nasılsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?