hoşbulduk canımhoşgeldiiiiiinnnnnnnn
aysen çabuk sömyle küçükken en sevdiğin dizi program vs
biz ondan konuşuyordukta
hoşgeldin nasılsın
keremceee gelinlikli fotoların var mı diye sormuştum kuşum???
ne güzel cnm msn muhabbetide uzadıkça uzar bilirim...
ben genelde hayat hikayemi anlatırım dermişim
yalnızsın değil mi?
bende kaldım ama çocuğumun hiç suçu yokdu :))
sıkıntıya girdimki o anda adet oldum stresten düşün :) hiç unutamıyom o anımı
yazık ya kıyamam oğluşunda öylee bakıyordur melek gibi..
çok kötü bi durum...aman aman.
ya cnm valla üçüncü soruşum gelinlikli fotoların yok mu?pcde
bende kaldım ama çocuğumun hiç suçu yokdu :))
5 aylıkdı o zaman.kapıyı yanlışlıkla ben çektim.bi de şarkı söylüyorum.ay sonra kafama dank ettiki çocuğum içerdeydi.ne yapıcağımı şaşırdım.binadakilerde hep çalışıyo.üstelik üzerimde pijama var.ben kapalıyım öyle sokağa da çıkıp yardım isteyemem.sonra alt katımdakinin kızı evdeymiş.annesinin kıyafetini giydim alt katımızdaki marketten çilingir çağırmasını istedim.neyse kapı açıldı çocuğum şaşakın bakıyo bana.hiç ağlamamış da ama o kadar sıkıntıya girdimki o anda adet oldum stresten düşün :) hiç unutamıyom o anımı
hoşgeldin kuşumben geldimmm
valla sigara kahve birde dert anlatma muhabbet tam bnm kalemimay valla sevdiğin arkadaşın olursa harika oluyo karşılıklı sigaraları yakıyok kahveleri içiyok sanki yan yana gibi
yalnızım canım
yanızların kadınıyım
hoşgeldin kuşum
özlettin kendini
bak senin yerine ben konu açtım bugun ama onu tükettik:)
sıra sende
küçükken en sevdiğim dizi program vs...?
valla sigara kahve birde dert anlatma muhabbet tam bnm kalemim
radar gibi anlatırım hıp hızlı
ay bi de benimki ayakta. akıma bin türlü şey geldi. bişi yutarsa. düşer kafaını çarğarsa. çok tehlikeli şeyler yapıo bu aralar. bi de sesleniorum dışarıdan. oyun yapıo. gelio kapıy agaaa dio kaçıo ses ok sonra. gelio gene bi ara abaaa dio kaçıo gene ses yok. allam deli olucaktım. ağlasa kapının dibinde hehe bişi yok dicem ama yook anacım.. kazımadı hiç.
sen nerdensin canım istblmu isblsa neresi
dur msn yollim sana
hoşgeldin kuşum
özlettin kendini
bak senin yerine ben konu açtım bugun ama onu tükettik:)
sıra sende
küçükken en sevdiğim dizi program vs...?
valla sigara kahve birde dert anlatma muhabbet tam bnm kalemim
radar gibi anlatırım hıp hızlı
kalplerimiz o kadar birmiş kiiii
inanmıyorum cnm pcden kalktım aklımda bu soru vardı geldiğimde sana soracaktım:)
ben ist cnm
ibramm abide ne sölüyo bee yaaaaa
efkar bastı gece gece
güle güle cnm iyi gecelerkıslar bana musade hepinize iyi geceler
hoşbulduk cnmmmgüzel konuymuş valla tüh kaçırdım küçükken en sevdiğim program bilmem hatırlarmısınz beş maymun çetesi diye bi diziydi çarli diye bi maymun fln vardı bitti diye kendimi bi gün odaya kapatıp ağlamıştım ama kime sölesem şimdi hatırlamıo o diziyi galba bi tek ben izlemişim
hoşbulduk cnmmmgüzel konuymuş valla tüh kaçırdım küçükken en sevdiğim program bilmem hatırlarmısınz beş maymun çetesi diye bi diziydi çarli diye bi maymun fln vardı bitti diye kendimi bi gün odaya kapatıp ağlamıştım ama kime sölesem şimdi hatırlamıo o diziyi galba bi tek ben izlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?