söylemiştin cnm....
senin bebiş isteyerek mi oldu yoksa kaza derler ya öyle mi?
yaşın küçük ya ondan dedim.valla karışıyor kim kaç yaşında vs:)
yok çalışmıyorum canım.çocuk büyütüyorum
giresunda yaşıyorum.sen?
benm de bi tane ama yetio vlla. evi toparlıorum güya arkama bi bakıorum çoraplar lavabonun içinde, oyuncaklar kanepe dolap altlarında, elinde meyve suyu ya da sütü sanki içmeye değil halıları sulamaya vermişim gibi heryeri suluyo... size sölemiş miydim bilmiorum en son büyük vukaatımız da dış kapıyı surtım kapaması oldu. bana saatlerce ağlamama, korkudan 10 yaş yaşlanmama ve 40 liralık çilingir servisine mal olmuştu.. zor vala çok zor....
hiç sorma cnm ya bayıldımmmm o diziye....evet komedi olarak yasemince ve olacak o kadar bayılıyodum...
bu akşam ^^adını feriha koydum ^^başladı baktınız mı??
tatlı cadı ikinci bahar başka neler var hatırlıyamadım
ben biliyoruuuummm
tamam sende bendensin yaş kesin 30 larda yada bir iki üstü.
ben pek yanaşmamaıltım ama eşim çok istidiği için oldu cnm
ben de istiodum ama bira daha ilerleyen zamanlarda olsun diodum ama nasip işte böyleymiş. memnunum tabii iyiki olmuş. 23de evlendim ben 24de bebişim oldu. şimdi de 25im
hiç sorma cnm ya bayıldımmmm o diziye....
eski türk filmlerine benziyor tıpkısı aynısı konusu
ama kız rolünü güzel yapıyor valla
ikinci baharda güzeldi evet....
birde kenan doğulunun bi klibi vardı...
şarkısı..
engelli mesafeler aşk yoluna meşk yoluna falan
çok daha masumdu o zaman tvler ya
aynen bizimki de öyle canım.hep dertliyiz çocukların yaramazlından :))
dünyanın en zor mesleği annelik kesinlikle...
kapıda mı kaldın??
ben istanbuldayım.kayseriden gelin geldim.buralara alışmaya çalışıyorum bende:44:
iyi geceler kızlar
bende geldim :92::92::92::92:
iyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
ay ay ay tatlışkomm hg cnm
akşam ben çıkmışım sen gelmişsin
neler yaptın bakim??
hoşbulduk yavru kuşum
canım napim bende evde pinekliyom beyaza bakıyom kaç saattir burdan 1,5 yıldır tanıdığım bi dostumla msn den baya derinlere dalmışız sohbetin anca kapattık
evet cnm kapıda kaldım. allahtan tel yanımdaydı. çilingir aradım. daha yarmzları da var biliorum. bi arkadaşın vardı anlatıodu... bikeresinde telefonu alıp fırının rezistansının arasına sıkıştırmış. fırın patlamış. aynı kız balkondan aşaa bişiler atmış aşaadaki arabanın camını kırmış vs. hergün bi vukaat anlatırdı arkadaşım
evet cnm kapıda kaldım. allahtan tel yanımdaydı. çilingir aradım. daha yarmzları da var biliorum. bi arkadaşın vardı anlatıodu... bikeresinde telefonu alıp fırının rezistansının arasına sıkıştırmış. fırın patlamış. aynı kız balkondan aşaa bişiler atmış aşaadaki arabanın camını kırmış vs. hergün bi vukaat anlatırdı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?