sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bide kaş rengiyle alakalı sanırım bende beyazım ama kaşlarım gözlerim siyah hatta gözbebeklerm belli olmıcak kadar siyah ondan sap sarı saç nası durur düşünemiyorum bile

kss mzycim ben seni merak ediyorum tatlımmm
bi ara senle msnleşelim mi

işte herkesin tercihi bende ilk boyattıgımda siyahı begendim ama galibaa bu ara pek bakamadım hep bagladım..sarının da iştee baglasanda modern bi havası vardıı..bilmiyorum hep fön cekmek gerek gibi geliyorr siyahaa..
yeni evlisin galibaa sen canımm

sıla cnm sen kaç yaşındaydın?
mümküm mü paylaşman?
mesleğin öğretmenmiş...
braz tanıtır mısın kendini valla merak ettim

kss mzycim ben seni merak ediyorum tatlımmm
bi ara senle msnleşelim mi

evlendikten sonra eşim msnini kullanmasan olurmu dedi bende kapattım cnm hiç girmiyorm msn facebook tweeter fln hatta geçen gün bi arkadaşımız facebookta bi oyunmu ne varmış ondan bahsetti para kazanıomuşsun fln biz eşimle bön bön bakıyoruz nası bilmezsiniz cnm diyo arkadaşta nerde yaşıosunuz siz valla bilmiyoruzama koyarım senin için profile resmimi cnm

dediğin gibi sarı modern duruyor ama siyah daha çekici sanırım aslında çok kararsızım
gerçekten ikiside harika bir renk ama sarının tonlarını iyi tutturmak gerek...
platin sarısından nefret ederim mesela
cnm ben 3 senelik evliyim.....
çocuğum yok 23 yaşımdayım

ok canım eklerim..
oryelle açtıktan sonra boya yapmadım üstüne yanar diye...
boyayı 2-3 hafta sonra boyamayı düşünüyorum.
olur dimi..

bi hafta bile geçtikten snra bişi olmaz ama bu hafta çok yıkama saçlarını

evet evet tutturmak önemli..bu yaz ii platindi benim iştee..kaş rengi gööz ten rengide önemlii bidee..
bende 2 sene oldu evleenellii canımm

evet evet tutturmak önemli..bu yaz ii platindi benim iştee..kaş rengi gööz ten rengide önemlii bidee..
bende 2 sene oldu evleenellii canımm

tabi sılacım
platn bana hiç yakışmaz ama sende harika durur bilinmez tabi...
öğretmensin sanırım sılacım ne bölümü?

erken evlenmişsin. özenmiyorda değilim erken evlenmeye şimdi ne çok isterdim yanımda uyusun öff yaram depreşti
Saça rengi hakkında da kendimden yorum yapayım dedim ben 3 renk te kullandım sarı kızıl ve soğan kabuğu dedikleri. Ben esmerim ama çok değil tatlı bir esmerlik (o nasıl oluyorsa ) Sarı saçlarım röfleliydi ama inceydi sarıları esmer olduğum için çingene gibi olmak istemedim güzeldi beğenenler oldu seni sevimli yapmış dedi ama ben çok yakıştıramadım kaşlarım koyu kaldı birde büyük gösterdi.
Soğan kabuğu da ne çekicisin nede tatlısın orta yoldan oluyorsun tam üniv kızı işte onda da kaş problem oluyor
En güzeli çekicisi havalısı kızıldı oda balyajtı ama harikaydı zengin boyası felan ama kadını kadın yapan renk bence.. özellikle esmerlerde harika duruyor ateş gibi çakıyorsunuz. kocişleriniz de rahat bırakmaz sizi

teşekkür ederim cnm ama ben zorlamam istersen bi gün koyarsın.
yok cnm olurmu koyuyorm şimdi hemen
evet canım kızzz...
ama erkek gibi yerinde durmuyo anacım...
kız dediğin ağırbaşlı olur ama dimi...
ayy süper işte hep böle bi kızım olsun istiyorum

niye yıkayınca nolurki canım...

ilk hergün hergün yıkadığında ztn saçın işlemden geçtiği için kuruyo uçları çıt çıt kırılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…