sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım kaşınada boya vursaydın biraz...
bende esmerim şuan saçım soğankabuğu gibi..
kaşımada vuruyorum boyadan aynı olsun diye...
millet çok beğeniyo valla...
bana soğan kabuğu kumral renkleri yakıştırıyorlar genelde...

:)
cnm kızıl oldum olası sevmiyorum ben...kırmızı gibi böyle..
ama yakışana yakışır tabi....ne güzel....tenle yüzle uyum içinde olması gerek saç renginin..
cnm 21 yaşımda evlendim şu an dolu dolu 23 üm ama altı ay geçmeden 24 diyemiyorum ben bir iki ay sonra tam 24 olcam inşallah

tabi sılacım
platn bana hiç yakışmaz ama sende harika durur bilinmez tabi...
öğretmensin sanırım sılacım ne bölümü?

ben bütün renkleri denedim diyebilirim canımm..bu siyahlaa birlikteesüslüydümm benn cokkk öncelerii..evlendim birazz azaldı tabi süs müs...
fen bilgisi canım

kaş boyamadm çünkü göze çok zararı var dediler. kuaförüm ben boyamam kaşını dedi bende boyatmadım valla korktum

valla bilmiyorum cnm bu mu budur herhalde...
birde kaynına aşık olan konu vardı böğğğğğ

ayy allah korusunn okudukca kötü oldum arkadaslarr..o zamn boşan git onunlaa evlen neden böylee bi iğrenclik oldugun sölediii anlamadımm
off off dünyaa değişiyor..insanlar değişiyorr...

ayy allah korusunn okudukca kötü oldum arkadaslarr..o zamn boşan git onunlaa evlen neden böylee bi iğrenclik oldugun sölediii anlamadımm
off off dünyaa değişiyor..insanlar değişiyorr...

valla öyle tatlım pc başında değildim geldim şimdi...
bi bakayım şu konulara...

kaş boyamadm çünkü göze çok zararı var dediler. kuaförüm ben boyamam kaşını dedi bende boyatmadım valla korktum

ben boyamıştm bikere hatta boyamakta değil rengini açmıştımgüzel oluyo ama dikkat etmek lazım taşırmadan resim yapar gib

kızlar alakasız bi konu olucak ama...
kızlar biz ev almıştık inşaat firmasından. yrn müteahide gidicez para vermeye. evde istediğim değişiklikleri de çizdim göstericem yrn bari size de danışıyım. mutfağı amerikan yapıp cam önünde evye isticem. resme bakıp yorum yaparsanız sevinirim eksikleri ya da değişik ne olabilir?

valla öyle tatlım pc başında değildim geldim şimdi...
bi bakayım şu konulara...

koydum canım fotoğraf yeni kapandığım için çok fotoğrafım yok.eskileride koyamıyorm malum biri girer o arada denk gelir diye yoksa kahve kızıl siyah kestane kahve çikolata kahve bütün renklerde saçlarımı görürdün ama maselef.neyse eşimle olanıda biraz gül diye koydm tarlanın önünde kürklü kontesler gibi bakıp bakıp güldüğüm bi fotoğraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…