erken evlenmişsin. özenmiyorda değilim erken evlenmeye şimdi ne çok isterdim yanımda uyusun öff yaram depreşti
Saça rengi hakkında da kendimden yorum yapayım dedim ben 3 renk te kullandım sarı kızıl ve soğan kabuğu dedikleri. Ben esmerim ama çok değil tatlı bir esmerlik (o nasıl oluyorsa) Sarı saçlarım röfleliydi ama inceydi sarıları esmer olduğum için çingene gibi olmak istemedim güzeldi beğenenler oldu seni sevimli yapmış dedi ama ben çok yakıştıramadım kaşlarım koyu kaldı birde büyük gösterdi.
Soğan kabuğu da ne çekicisin nede tatlısın orta yoldan oluyorsun tam üniv kızı işte onda da kaş problem oluyor
En güzeli çekicisi havalısı kızıldı oda balyajtı ama harikaydı zengin boyası felan ama kadını kadın yapan renk bence..özellikle esmerlerde harika duruyor ateş gibi çakıyorsunuz. kocişleriniz de rahat bırakmaz sizi
kızlar o dediğiniz konu hangi bölümdeydi başlık neydi ya?
derdim varda bulamadım
erken evlenmişsin. özenmiyorda değilim erken evlenmeye şimdi ne çok isterdim yanımda uyusun öff yaram depreşti
Saça rengi hakkında da kendimden yorum yapayım dedim ben 3 renk te kullandım sarı kızıl ve soğan kabuğu dedikleri. Ben esmerim ama çok değil tatlı bir esmerlik (o nasıl oluyorsa) Sarı saçlarım röfleliydi ama inceydi sarıları esmer olduğum için çingene gibi olmak istemedim güzeldi beğenenler oldu seni sevimli yapmış dedi ama ben çok yakıştıramadım kaşlarım koyu kaldı birde büyük gösterdi.
Soğan kabuğu da ne çekicisin nede tatlısın orta yoldan oluyorsun tam üniv kızı işte onda da kaş problem oluyor
En güzeli çekicisi havalısı kızıldı oda balyajtı ama harikaydı zengin boyası felan ama kadını kadın yapan renk bence..özellikle esmerlerde harika duruyor ateş gibi çakıyorsunuz. kocişleriniz de rahat bırakmaz sizi
kızlar o dediğiniz konu hangi bölümdeydi başlık neydi ya?
derdim varda bulamadım
tabi sılacım
platn bana hiç yakışmaz ama sende harika durur bilinmez tabi...
öğretmensin sanırım sılacım ne bölümü?
valla bilmiyorum cnm bu mu budur herhalde...
birde kaynına aşık olan konu vardı böğğğğğ
ben bütün renkleri denedim diyebilirim canımm..bu siyahlaa birlikteesüslüydümm benn cokkk öncelerii..evlendim birazz azaldı tabi süs müs...
fen bilgisi canım
kaş boyamadm çünkü göze çok zararı var dediler. kuaförüm ben boyamam kaşını dedi bende boyatmadım valla korktum
valla bilmiyorum cnm bu mu budur herhalde...
birde kaynına aşık olan konu vardı böğğğğğ
ayy allah korusunn okudukca kötü oldum arkadaslarr..o zamn boşan git onunlaa evlen neden böylee bi iğrenclik oldugun sölediii anlamadımm
off off dünyaa değişiyor..insanlar değişiyorr...
kaş boyamadm çünkü göze çok zararı var dediler. kuaförüm ben boyamam kaşını dedi bende boyatmadım valla korktum
valla öyle tatlım pc başında değildim geldim şimdi...
bi bakayım şu konulara...
kızlar alakasız bi konu olucak ama...
kızlar biz ev almıştık inşaat firmasından. yrn müteahide gidicez para vermeye. evde istediğim değişiklikleri de çizdim göstericem yrn bari size de danışıyım. mutfağı amerikan yapıp cam önünde evye isticem. resme bakıp yorum yaparsanız sevinirim eksikleri ya da değişik ne olabilir?
tatlım amerikan mutfak yaptırma bence...
çok koku olur evin içinde....:97:
anladım cnm.ne güzel...öğretmenim:)
valla sarıdan çok uzağım şu ara ben
kızlar alakasız bi konu olucak ama...
kızlar biz ev almıştık inşaat firmasından. yrn müteahide gidicez para vermeye. evde istediğim değişiklikleri de çizdim göstericem yrn bari size de danışıyım. mutfağı amerikan yapıp cam önünde evye isticem. resme bakıp yorum yaparsanız sevinirim eksikleri ya da değişik ne olabilir?
tatlım amerikan mutfak yaptırma bence...
çok koku olur evin içinde....:97:
salona direk kapı açılmıycak. araya da açılıp kapanabilen hazır koydurucam. yemek pişirirken felan kapatabilicem yani. bi arkadaşımın evinde öle koku geçmiyo hasırdan. mutfak çok küçük olduğu için böle bi çözüm düşündüm. bi de hayalimdeki ev amerikan mutfaklıydı hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?