anladım esmer kızz:)
neysee biraz kullanayım yılbasında boyatmıştım..sonra bakarız..
salona direk kapı açılmıycak. araya da açılıp kapanabilen hazır koydurucam. yemek pişirirken felan kapatabilicem yani. bi arkadaşımın evinde öle koku geçmiyo hasırdan. mutfak çok küçük olduğu için böle bi çözüm düşündüm. bi de hayalimdeki ev amerikan mutfaklıydı hep.
anladım cnm fikrin çok güzel...Allah tatlı ballı oturmak nasip etsin inşallah.....
kızlar yok burda onlarda fikir verirlerdi ama konuları okumaya kaçtılar
cnm evinde güle güle otur bu arada
hayırlı olsun
kızlar alakasız bi konu olucak ama...
kızlar biz ev almıştık inşaat firmasından. yrn müteahide gidicez para vermeye. evde istediğim değişiklikleri de çizdim göstericem yrn bari size de danışıyım. mutfağı amerikan yapıp cam önünde evye isticem. resme bakıp yorum yaparsanız sevinirim eksikleri ya da değişik ne olabilir?
tatlım amerikan mutfak yaptırma bence...
çok koku olur evin içinde....:97:
bende olsam bende yaptırmazdım cok koku olur eşyalar eskiyebilir..onun yerinee odayı ikiye böldürüp mutfagı genişş kullanmak en mantıklısı bence..
anladım cnm fikrin çok güzel...Allah tatlı ballı oturmak nasip etsin inşallah.....
kızlar yok burda onlarda fikir verirlerdi ama konuları okumaya kaçtılar
evet yaa farkettim... o kaynıyla aldatanın konusu kapanmış heralde ama. bendeki msjlar gitmiş.
kızlar alakasız bi konu olucak ama...
kızlar biz ev almıştık inşaat firmasından. yrn müteahide gidicez para vermeye. evde istediğim değişiklikleri de çizdim göstericem yrn bari size de danışıyım. mutfağı amerikan yapıp cam önünde evye isticem. resme bakıp yorum yaparsanız sevinirim eksikleri ya da değişik ne olabilir?
Eki Görüntüle 126985
Eki Görüntüle 126983
Eki Görüntüle 126981
salona direk kapı açılmıycak. araya da açılıp kapanabilen hazır koydurucam. yemek pişirirken felan kapatabilicem yani. bi arkadaşımın evinde öle koku geçmiyo hasırdan. mutfak çok küçük olduğu için böle bi çözüm düşündüm. bi de hayalimdeki ev amerikan mutfaklıydı hep.
o zman olur arkadas..koku gecmiycekse züperr..hayalin neyse onu yapp..en güzeli buu
hayırlı olsunn bendendee canımm
cnm mutfakla salon arasındaki o dolap gibi şeyi ikili bar masasıdenilen şekilde yapabilrsin böylece mutfakla yemek odası arasında dolanmadan geçiş sağlayabilrsin.senin için daha kolay olur projeden gördüğüm kadarıyla çok küçük bi mutfağın yok amerikan mutfak biz türk aileleri için pek tavsiye etmediğimiz zahmetli bi tür çnkü koku olduu gibi salonu kaplıyor ve heryenere siniyor daha alanı ferahlatmak için amerikan mutfak öneriyorz yinede benm için sorun değil misafirin mutfakla içiçe olması dersen güzel olmuş.evyeyi cam önüne almanda güzel ama mutfak dizaynında bi nokta daha var onuda söliyim buzdolabı evye ocak üçlüsü buzdolabıyla ocak arasına evyeyi koyman işini kolaylaştırıcaktır.çnkü dolaptan yiyeceği alırsın evyede yıkarsın ve ocakta pişirirsin bu mutfakta iş yaparken kolaylığını sağlar cam önündede hamur yoğur açma vs işini geniş bi alanda yapabilirsin böylece ama yinede bölede çok güzel benimki sadece ufak işini kolaylaştırcak fikirler
mzy şekerm çok tatlısın maşallah
evye konusunda haklısın cnm. onu bi deniyim yrn nasıl durucak bakim bi. salonla mutfak arasındaki tezgah dediğine benzer olucak zaten. yani altı iki taraftan açılabilen raflı dolap olucak. konsol gibi kullanıcam salondan. mutfakta da masa olarak. çok sağol fikirlerin için.
o zman olur arkadas..koku gecmiycekse züperr..hayalin neyse onu yapp..en güzeli buu
hayırlı olsunn bendendee canımm
ben kaçar:18:herkese seker gecelerr
h.sonuna güç toplamam gerekk kuzularrr
alışırsın tatlım
kızlar ben kaçar. yorumları artık yrn okurum. öpüorum hepinizi. iyi geceler.
ben kaçar:18:herkese seker gecelerr
h.sonuna güç toplamam gerekk kuzularrr
güle güle kızlar
bende kaçıyorum izninizle
teşekkürler hoşsohbetiniz için
mzy cnm öptüm seni çokkk
cümleten iyi uykularrrrr
ahaha eski günler geride kaldı tatlm artık sennnn kapalısınnnn
güle güle kurdelam
bir başka gecede buluşmak dileğiyle
giderdik denizede girerdik ama şimdi durumlar değişti ona rağmen içimde hep iyiki yapmışsın geçio iyiki yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?