sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

cnm mutfakla salon arasındaki o dolap gibi şeyi ikili bar masasıdenilen şekilde yapabilrsin böylece mutfakla yemek odası arasında dolanmadan geçiş sağlayabilrsin.senin için daha kolay olur projeden gördüğüm kadarıyla çok küçük bi mutfağın yok amerikan mutfak biz türk aileleri için pek tavsiye etmediğimiz zahmetli bi tür çnkü koku olduu gibi salonu kaplıyor ve heryenere siniyor daha alanı ferahlatmak için amerikan mutfak öneriyorz yinede benm için sorun değil misafirin mutfakla içiçe olması dersen güzel olmuş.evyeyi cam önüne almanda güzel ama mutfak dizaynında bi nokta daha var onuda söliyim buzdolabı evye ocak üçlüsü buzdolabıyla ocak arasına evyeyi koyman işini kolaylaştırıcaktır.çnkü dolaptan yiyeceği alırsın evyede yıkarsın ve ocakta pişirirsin bu mutfakta iş yaparken kolaylığını sağlar cam önündede hamur yoğur açma vs işini geniş bi alanda yapabilirsin böylece ama yinede bölede çok güzel benimki sadece ufak işini kolaylaştırcak fikirler

evye konusunda haklısın cnm. onu bi deniyim yrn nasıl durucak bakim bi. salonla mutfak arasındaki tezgah dediğine benzer olucak zaten. yani altı iki taraftan açılabilen raflı dolap olucak. konsol gibi kullanıcam salondan. mutfakta da masa olarak. çok sağol fikirlerin için.

ne demek cnm Allah iyi günde oturmayı nasip etsin

ahaha eski günler geride kaldı tatlm artık sennnn kapalısınnnn

hahahah evet valla eşim annem abim fln herkes karşı çıktı ama ben böle olmasını istediğim için yaptm her gün bi kere daha iyikide yapmışım diyorum ama tabi 21 sene sonra bütün düzenin değişmesi zaman alıyor.bana hiç karışmazlardı yazığada giderdik denizede girerdik ama şimdi durumlar değişti ona rağmen içimde hep iyiki yapmışsın geçio iyiki yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…