sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

misafir konusunda ödül alacak hatunsun be kuşum hay maşallah

severler bizi sağolsunlarda bu akşam gelicek olanları ben sevmiyorum nasıl olcak bilmiyoruuum eşim benden habersiz davet etmiş akşam bağırındım bi sürü
gene gönlümü aldı gerçi uyuzum benm ama deliye döndüm akşam

valla bende deli olurdum katılıyorum sana fıstığım sembasım
bana sormadan misafir çağırmaz bnm kocam
ama senin eşinde senin misafir konusundaki yoğunluğuna göre hareket etmiştir belki
sembas misafir ağırlamakta uzman
ben şunlarıda çağırayım bnm karım ağırlar onları diye düşünmüştür belki.

kızlar bişey söyliyeyimmi çağana süt ısıtmıştım kkya takıldım akldım çocuğa sütü içiridm sanıyorum megerse içirmemişim şimdi içirdim

bna sormamasının sebebii alıcağı cevabı bilmesii biliyo hayır diyceğimi emri vakii yaptı uyuz
ya eşimin ortağı ve karısı gelicek ben kadından hoşlanmadıım hiiç oda birbrimizi tanıyalım istiyo onun içinn

kızlar bişey söyliyeyimmi çağana süt ısıtmıştım kkya takıldım akldım çocuğa sütü içiridm sanıyorum megerse içirmemişim şimdi içirdim

dünde ben öyle temizlik yaptım dedm bi sigara içiym aldım herseyi yanıma oturuyorum aaa içmeyi unuttum dediiim meğersem 2 tane içmişim farkında değilim yorgunluktann

sembasss sen rüyanı anlatmadın derfata cane....:86:

özelden atmıştım kuşuum sana da anlatıym cok kısa zaten bi yerden çağanın öldüğünü duyuyorum hemen derfatın yanına gidiyorum sac baş dağınık ağlıyo bende onu teseelli etmeye calısırken birden fırladım yataktan uyandııım hatta kalktığımda saat 4 tü..

kızlar ben kaçıyorum yorgunluktan ölüyorum vallahi kib kurdelamcım sana iyi gezmeler bol bol gezin bu günlerin tadını çıkarınn....sembascım sanada kolay gelsin sevmediğim insanı bende ağırlamak istemezdim gönülsüz yapardım herşeyi neyse eşin için idare edersin canım öpüyorum herkesi....

hımm anladım cnm o zaman dişini sıkarsın sen sabırlı hatunsun..
ama yatıya mı kalıyorlar
sabaha kadar otururuz dedinde:)
hay maşallah..
bizim sembasımız ağırlar misafirlerini sonrada geçer kenara
dünde ben öyle temizlik yaptım dedm bi sigara içiym aldım herseyi yanıma oturuyorum aaa içmeyi unuttum dediiim meğersem 2 tane içmişim farkında değilim yorgunluktann
sembas dağılmışın iyice temizlikten sonra kuşum

rüyanı okudum şekerim hayırolsun inşallah..çağanın ömrü uzamış belli...

derfatçım teşekkür ederim...
güle güle görüşmek üzüre cnm.

sembascım bende kaçayım balım biraz hazırlanaym
ama bakar mısın (biraz)

yok canım yaa ne yatılısıı hadisinler ordaaan aynı site içinde oturdugumuz içinnn sorun yok
sonra fena dağıtmışım kendimiiii

derfatcıım hoşcakal...:80:
kurdelam bebeğim bende kaçıyyym işlerr beniii beklerrr ii bak kuşum kendine

tamam bi tanem bende kaçıyorum iyi günler hepinize
kolay gelsin bebişim.
çok öptüm...
annemlern pc yawŞ kızlar biraz geç katılırım aranıza belirtiyim çok öptümmm
sen gece gelmezsn zaten ama okuyan olursa bu mesajımı lafım diğer arkadaşlara
çok öptümm

valla arkadaşlar daha neler duyacağız ya hay maşallah vallahi insan şok oluyor bazı konulara..
kkdaki dert bölümleri iki gündür baya haraketlendi valla.

valla arkadaşlar daha neler duyacağız ya hay maşallah vallahi insan şok oluyor bazı konulara..
kkdaki dert bölümleri iki gündür baya haraketlendi valla.

slmlar canım nasılsın mesajların için sağol canım hangi konular ne olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…