hahahah evet valla eşim annem abim fln herkes karşı çıktı ama ben böle olmasını istediğim için yaptm her gün bi kere daha iyikide yapmışım diyorum ama tabi 21 sene sonra bütün düzenin değişmesi zaman alıyor.bana hiç karışmazlardı yazığada giderdik denizede girerdik ama şimdi durumlar değişti ona rağmen içimde hep iyiki yapmışsın geçio iyiki yapmışım
canım yeni kapandın herhalde rabbim daim etsin
aramıza birinin daha katıldığını bilmek sevindirdi beni canım
tabi cnm Allah böyle nasip etmiş sana...
alışırsın daha
hepinizi çok öptüm iyi geceler kızlarrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum çağanın gaz sancısı vardı uyumadı hiç gece hast götürdük lavma yaptılar birisi çağana baksada bende uyusam ya uykuya hasret kaldım
günaydıın tatlııım ohhh gezin havada cok güzel gözüküyo bugüüüün biz bu hafta sonu evde olucaz galiba arabamız yokcümleten günaydınlar olsunn selamlar olsunnn
kızlar hazırlanmam gerek eşimle evde yokuz bugun büyük ihtimal....sizlere bi yazayım dedim.
güyaydın cnm hoşgeldin nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum çağanın gaz sancısı vardı uyumadı hiç gece hast götürdük lavma yaptılar birisi çağana baksada bende uyusam ya uykuya hasret kaldım
hg geçmiş olsun cnm ne yapacaksın işte bebek büyütmek zor olsa gerekgünaydııın kızlarrrrr bugün işe gittmedim ama buranın dükkanı ben acıym bariiiiiiiii
derfatcıııım gelince bana ulaş bi kuzuuu seni ve cağanı gördüm rüyamda anlatmam lazım
günaydıın tatlııım ohhh gezin havada cok güzel gözüküyo bugüüüün biz bu hafta sonu evde olucaz galiba arabamız yok
güyaydın cnm hoşgeldin nasılsın?
bi uğrayayım dedim ya c.tesi bugun hiç birşey yapasım yok..
bir tek gezmek istiyor cnm ama onun öncesindede ön hazırlık olmasa
hg geçmiş olsun cnm ne yapacaksın işte bebek büyütmek zor olsa gerek
arabamız yok derken kuşum?
ters yazmışsın kuzuuuuuu uyanamadınmı dahaaa
kiraya vercekmiş bugün kocm bizim kullandığımız arabayıda o yüzden arabasız kaldıkkk benm kocam araba olmadan bakkala gitmezz kaldıkii gezmeye gitmekk şöyle dursun
günaydııın kızlarrrrr bugün işe gittmedim ama buranın dükkanı ben acıym bariiiiiiiii
derfatcıııım gelince bana ulaş bi kuzuuu seni ve cağanı gördüm rüyamda anlatmam lazım
anladım cnm doğrudur tabi arabaya alıştıktan sonra bırakması da zor...bizde evlendiğimizden beri çok masraf ettik çok eksiklerimizi giderdik karı koca birşeyleer yaptık evde eksiklerimizi...
araba almayıda düşünüyorduk ama bu ara hiç öyle bi hevesimiz kalmadı...sanırım biz tüp bebek yoluna
geldim canım hayırdır inş
kıss derfişş bende yazdım san mesaj bana niye cvp vermiosun
kusura bakma canım eşim aradı tlf daydım nasılsın canım?tüp bebek çinde hayırlısı olsun canım ALLAH gönlüne göre verir inş
sembasım neyse tatlım sen kahvaltı yaptın mı?
ben takılıyorum şimdi bi yandan..gidiyor musun burda mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?