sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım yeni kapandın herhalde rabbim daim etsin
aramıza birinin daha katıldığını bilmek sevindirdi beni canım

canım yeni kapandın herhalde rabbim daim etsin
aramıza birinin daha katıldığını bilmek sevindirdi beni canım

evet cnm çok yeni dahabir gecede karar verdim kıbrıstayken türkiyeyede gidemedim malum burda o tarz kıyafetlerde yok temmuz sıcağında kışlık ince yün hırkalarımı giyiyodum pişiyodum resmen ama o bile bana haz veriyodu Allahım senin için yapıyorm diye geçiriyodum o ferahlık buz gibi suya girip rahatlamakta bile yok.yaz dönüşü türkiyeye gittiğimde annemler kabullenmişlerdi artık ve bukadar kararlı olduğumu görüp alışverişe çıkıp bi gardrop düzdü bana o çektiğim sıkıntının hediyesini yine Allah annem vesilesiyle nasip etti çok güzel bişi herkese nasip olsn inş

günaydııın kızlarrrrr bugün işe gittmedim ama buranın dükkanı ben acıym bariiiiiiiii

derfatcıııım gelince bana ulaş bi kuzuuu seni ve cağanı gördüm rüyamda anlatmam lazım

günaydın kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum çağanın gaz sancısı vardı uyumadı hiç gece hast götürdük lavma yaptılar birisi çağana baksada bende uyusam ya uykuya hasret kaldım

cümleten günaydınlar olsunn selamlar olsunnn
kızlar hazırlanmam gerek eşimle evde yokuz bugun büyük ihtimal....sizlere bi yazayım dedim.

günaydın kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum çağanın gaz sancısı vardı uyumadı hiç gece hast götürdük lavma yaptılar birisi çağana baksada bende uyusam ya uykuya hasret kaldım

günaydııın canııım ben uyudum senn yerine akşam 11di yattım 10da zor kalktım valla ne güzel uyumuşum

güyaydın cnm hoşgeldin nasılsın?
bi uğrayayım dedim ya c.tesi bugun hiç birşey yapasım yok..
bir tek gezmek istiyor cnm ama onun öncesindede ön hazırlık olmasa
günaydııın kızlarrrrr bugün işe gittmedim ama buranın dükkanı ben acıym bariiiiiiiii

derfatcıııım gelince bana ulaş bi kuzuuu seni ve cağanı gördüm rüyamda anlatmam lazım
hg geçmiş olsun cnm ne yapacaksın işte bebek büyütmek zor olsa gerek

ters yazmışsın kuzuuuuuu uyanamadınmı dahaaa

ters yazmışsın kuzuuuuuu uyanamadınmı dahaaa

kiraya vercekmiş bugün kocm bizim kullandığımız arabayıda o yüzden arabasız kaldıkkk benm kocam araba olmadan bakkala gitmezz kaldıkii gezmeye gitmekk şöyle dursun

anladım cnm doğrudur tabi arabaya alıştıktan sonra bırakması da zor...bizde evlendiğimizden beri çok masraf ettik çok eksiklerimizi giderdik karı koca birşeyleer yaptık evde eksiklerimizi...
araba almayıda düşünüyorduk ama bu ara hiç öyle bi hevesimiz kalmadı...sanırım biz tüp bebek yoluna

hayırlısı olsun bitanem yaaa hiç sıkma canını Allahtan hayırlısını dilee ....

derfattt nerrdesiin

sembasım neyse tatlım sen kahvaltı yaptın mı?
ben takılıyorum şimdi bi yandan..gidiyor musun burda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…