sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ee kızlar gecenin konusu benden olsun madem... neler yaptınız bugün anlatın bakim.. önce ben başlim. eşimle plan yapmıştık. müteahhite borcumuzu ödemeye gidip oradan da arkadaşa yemeğe gidicektik ama işten çıkamadı yattı hepsi. üstüne üstlük yrn da çalışıcakmış. ben de 5e kadar görümcemle oturdum sonra beraber market alışverişi yaptık. onu eve bıraktım bu arada oğlumu babannesine ve dedesine gösterdim eve geldik. oğlum gene uyuyana kadar deli etti beni. ben beceremeyince de babası uyuttu. nasıl uyudu anlamadım. ama olsun ben yırttım işte... :)))))))

bugun sozde arkadasım gelcektı oturmaya sabah kalktım her cmt oldugu gııb temızlık yaptım esimi aksama dogru 16.oo gibi ise gonderdım sona aksam dısarı cıktım bı seyler alıp geldım arkadasımın son dakka goluyle sinirleirm bozuldu.. gelemeyecekmıs arkadasları ona gelcekmı.. sımdı de burda sııznle esim gelene kadar lak lak yapcam tek uyuyamıyorum

bende sabah oğlum erken kaldırdı.biraz temizlik yaptım.yemek yaptım. eşim akşam işe gitti .çocukları yatırdım.belki sohbet edeceğim birileri olur diye burda sizinle yazışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…