sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

sana karşı kıskanşlığı fesatlığı fln oluyo mu

ben de çok sinirli olurum. hatta eşim nişanlıyken bile bilirdi bu dönemlerimi anlardı yani ve dokunmazdı bana hiç. hala öle. hiç konuşmaz adet öncesinde :)

canım o şişkinlik bendede oluyo ama öle bel ağrısı gögüs ağrısı pek bilmem çok şükür
sadece şişkinlik ve asabiyet
gerçi her zaman sinirliyimdir genelde

valla ben ızın gunlerımde bıle sıkılıorm evdee..
cnm işin ne?
hımm anladım tatlım ya olsun ne güzel bebişin olmuş işi her zaman bulursun ne yapacaksın başka olsun umarım harika bir iş seni bekliyordur kısmetinde
cnm evli misin?yazdınsada göremedim...
bnm adetim çok zor geçiyordu evlenmeden önce...
şimdide ağrı oluyor ilk başladığı saatlerde...
ve su topluyor karın bölgem..
regl bitince suda gidiyor...

sana karşı kıskanşlığı fesatlığı fln oluyo mu

cnm nasıl anlatsam...mesela ben morelim çok yüksek değilken bile ona belli etmem...
güleriz edseriz
ama onun moreli bozuk olsun böyle ağırdan alır kendini...
ne biliyim hiç sevmem böylr tipleri...

ay kuşum daha demin geldim valla geçmişi okuyamadan burda alıntı yaparak cevaplıyorum
belkide yorumuna cevap bile vermişimdir
verdim mi yoksa cevabını:)
anee valla transa geçtim ben cevap verecem diye

valla benim eşimin kız krdeşi benm en yakın arkadalarımdan biriydi lisede hatta eşimle tanışmadan önce o arkadaşımdı.snra eşimin onun abisi olduğunu bilmeden tanıştık değişik neyse dur konudan çıkmıyımneyse lise bitti biz eşimin kardeşiyle pek görüşemedik araya mesafe girdi sonra eşimle başladık fln ama eskisi gibi hiç olmadım bi mesafe hep koyuyorm çnkü o artık arkadaşmdan önce eşimin kardesi ve mesafeliyiz oysdende çok sıkı fıkı olmadığımz için artık pek sorun olmuyo çekince oluyo ister istemez.öle habersz gelme flnda olmuyo oysden

ahh canım bende aynısıydım ilk kapandığımda hiç eteğim yoktu kapandığım gün pantolonlarımın hepsini çöpe attım
bi eteğim vardı onunla dolaştım kaç gün dışarda üniforma gibi
benimde abbam kapanmama karşıydı çok kızdı ilk başlarda baskı altında kalıp kapandığımı düşünüyomuş
sonra anlayınca kendisi gidip bana 2 tane markalı pahalı eşarp almıştı
ilk zamanlar alışmak biraz zor oluyo ben mesela dışarı çıkarken unuturdum bazen kapıyı açardım aklıma gelirdi
şimdi 6 sen olmuş ben kapanalı zaman çabuk geçiyo
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşlhh

evet burdan anlıyorum ki ben biraz fazla sıkı fıkı olmuşum....
artık olmuyorum
zırt pırt gelir belki ama çağırmıyorm...
ama gene binde bir patttttt geliyo...

cnm nasıl anlatsam...mesela ben morelim çok yüksek değilken bile ona belli etmem...
güleriz edseriz
ama onun moreli bozuk olsun böyle ağırdan alır kendini...
ne biliyim hiç sevmem böylr tipleri...

cnm bana kalırsa sen de ona bişişer anlat sürekli. hatta ona fırsat bırakma. böle derdin yoksa bile uydur üret sürekli sıkıntılı olduğunu düşünsün. ne bilim mesela bugün çok cnm sıkılıo yaa işte hasta mı olucam ne felan de. yaa bi arkadaşla karşılaştım allahım daha görür görmez dert yanmaya başladı bu ne lavbalilik daha yeni görüşmüzü felan diye başla konuya mesela. ya da ne bilim kkda bi shadoww var allahım kıza kıl oluyorum yaa sırf onun yüzünden nete girmek istemiorum de yaa diorum ya uydur bişiler sürekli ve sen ona sürekli sıkıntı anlat. benm de başıma benzer bişi gelmişti böle atlatmıştım. gerçi seninki aileden ama bence denemeye değer :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…