kurdelam sen geldin topic doldu..................
beni saymadınselam kızlar nasılsınız
ne güzel cnm keşke bnmde öyle küçük olsa...
bnmki benle yaşıt...
kendini ağırdan alıyor bazen ve iyice soğudum bu ara...
çağırmadığım halde ara ara geliyor
cnm hg nasılsın güselim?bnde yeni geldim
cnm ya o çok rahat biri oturması etmesi
neyse o onun sorunu ama ben herzamn güler yüzlüyüm ama onun moreli bozuk olunca surat yapıyor keyfi olmadan iyi olmuyor onun için soğudum ve istemiyorum artık görüşmek
arkadaşlar aranızda adet öncesi sendromunu zorlu atlatan var mı?hani kısaca PMS denen durum.Vücutta şişklinlik oluyor,çok stresli gergin ve alıngan oluyorsun vs yani bununla başetmek zor ve benim her ay bu dönem çok zorlu geçiyor.bunun bir ilacı tedavisi yok mu acaba??
arkadaşlar aranızda adet öncesi sendromunu zorlu atlatan var mı?hani kısaca PMS denen durum.Vücutta şişklinlik oluyor,çok stresli gergin ve alıngan oluyorsun vs yani bununla başetmek zor ve benim her ay bu dönem çok zorlu geçiyor.bunun bir ilacı tedavisi yok mu acaba??
ikizcim bereketlimiyim neyim:)
gülüm kusura bakma görmedim seni son güncellediğimde yoktun sayfada demek ki
hoşgeldinnnnnnn
hadi sende yorum yap soruma
:92:
cnm işin ne?valla ben ızın gunlerımde bıle sıkılıorm evdee..
hımm anladım tatlım ya olsun ne güzel bebişin olmuş işi her zaman bulursun ne yapacaksın başka olsun umarım harika bir iş seni bekliyordur kısmetindeotomotivde kalıp tsarımı yapıyordum. bebek olduğu için bırakıcaktım ama krizden çıkarıldım zaten. hemile olduğum biliniyodu. aslında işimi çok seviyorum ama çok stresli olduğu için ed eşim pek istemio aynı sektörü. aslında en önemli sorun çocuğa bakıcak kimse yok. eşim de bakıcıya pek yanaşmıo. ne gerek var kreşe kadar çalışma diyo.
cnm evli misin?yazdınsada göremedim...arkadaşlar aranızda adet öncesi sendromunu zorlu atlatan var mı?hani kısaca PMS denen durum.Vücutta şişklinlik oluyor,çok stresli gergin ve alıngan oluyorsun vs yani bununla başetmek zor ve benim her ay bu dönem çok zorlu geçiyor.bunun bir ilacı tedavisi yok mu acaba??
hb tatlımmm iyilik canımmm oglanla ugraşıyorum bi elimde kaçık çorba içiriyom bi yandan buraya bakıyorum ne yaptı kurdalem diyee senden naber gezdiniz mi sekerimm
gezdik tatlım kadıköyde şöylee bi hava aldık:)))
ne iyi ettin geldin ya...
canım o şişkinlik bendede oluyo ama öle bel ağrısı gögüs ağrısı pek bilmem çok şükür
sadece şişkinlik ve asabiyet
gerçi her zaman sinirliyimdir genelde
sen sölemeden yapmıştım bile
sana karşı kıskanşlığı fesatlığı fln oluyo mu
hımm anladım tatlım ya olsun ne güzel bebişin olmuş işi her zaman bulursun ne yapacaksın başka olsun umarım harika bir iş seni bekliyordur kısmetinde
ay kuşum daha demin geldim valla geçmişi okuyamadan burda alıntı yaparak cevaplıyorum
belkide yorumuna cevap bile vermişimdir
verdim mi yoksa cevabını:)
anee valla transa geçtim ben cevap verecem diye
hg cnm...naber dicem ama gitmişsiniyi geceler kıslar nasılsınız
hg yeni üye...sende gitmişsin:)selam ben yeni üyeyim:80:
bende geldim iyi qeceler herkese hafta sonu ondan kimsecikler yok heralde
evet cnm çok yeni dahabir gecede karar verdim kıbrıstayken türkiyeyede gidemedim malum burda o tarz kıyafetlerde yok temmuz sıcağında kışlık ince yün hırkalarımı giyiyodum pişiyodum resmen ama o bile bana haz veriyodu Allahım senin için yapıyorm diye geçiriyodum o ferahlık buz gibi suya girip rahatlamakta bile yok.yaz dönüşü türkiyeye gittiğimde annemler kabullenmişlerdi artık ve bukadar kararlı olduğumu görüp alışverişe çıkıp bi gardrop düzdü bana o çektiğim sıkıntının hediyesini yine Allah annem vesilesiyle nasip etti çok güzel bişi herkese nasip olsn inş
valla benim eşimin kız krdeşi benm en yakın arkadalarımdan biriydi lisede hatta eşimle tanışmadan önce o arkadaşımdı.snra eşimin onun abisi olduğunu bilmeden tanıştık değişik neyse dur konudan çıkmıyım neyse lise bitti biz eşimin kardeşiyle pek görüşemedik araya mesafe girdi sonra eşimle başladık fln ama eskisi gibi hiç olmadım bi mesafe hep koyuyorm çnkü o artık arkadaşmdan önce eşimin kardesi ve mesafeliyiz oysdende çok sıkı fıkı olmadığımz için artık pek sorun olmuyo çekince oluyo ister istemez.öle habersz gelme flnda olmuyo oysden
cnm nasıl anlatsam...mesela ben morelim çok yüksek değilken bile ona belli etmem...
güleriz edseriz
ama onun moreli bozuk olsun böyle ağırdan alır kendini...
ne biliyim hiç sevmem böylr tipleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?