sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ay canım bugün pek kimse kalmıyor gelen gidiyor arkadaş bugün ne yaptınız bari onu konuşalım diye konu açtı.
cnm su perisi gitti memleketine...
su peri ders çalışıyor
keremcenin annesi gitti erken uyuyor valla bildiklerim böyle...
sembas var bide o kuşumda çalışıyor işe başladı:)
bende anca girebildim.....
hoş geldin canıımm.. hiç sensiz olur mu? konumuz bugün neler yaptık
valla eşimle gezdik cnm sonra annemlere gittik öyle takılıyoruz klasik cumartesi gecesi..
bende ama daldık bı yerden konuya ıstee takılsende
olur cnm takılıyorum:)
hoşgeldin sende evlimisin bekar mı yaşın kaçtı?:26:

aslında size birşey danışmak istiyorum..ikizcim sende olgun bir ablamız olarak yorum yapmanı istiyorum....
eşinizin kız kardeşi aradada olsa böyle haber vermeden gelirse ne yaparsınız?
gündüz yada akşam hiç fark etmeden?

evliyimmm 24 yasımdayımm :))

ii geceler arkadaşlar..
hoşgeldin cnm nasılsın?
iyi geceler...
sen kaç yaşındasın cnm?
valla merak işte ben 23 24 arası evli bir bayanım:)
slmmmm ben geldimmmmmmm nasılsınızzz
ezgimmmmmm hg balım naber???
evliyimmm 24 yasımdayımm :))
anladım cnm bende senin gibiyim aynısının tıpkısı:)
desene herkes dağılmış... ay ben de başlayabilsem keşke çalışmaya. çok özledim işi yaaa :S

cnm eski işin neydi?bebiş oldu diye bıraktın sanırım

valla habersiz misafir pek hoşuma gitmez vede habersiz bir yere gitmem.görümce konusunda ben memleketimde hiç evlendikten sonra yaşamadığım içn bilemiyeceğim.birde görümcenle ilşkine bağlı canım............

selam kızlar
hortladım geldim
yatmıştık erken ama uykum gelmedi
sabahın 6 30 da da ayağa dikilcem ne olcek sonum bilmiyom

valla benmkiyle aramız çok iyi Allah bozmasın. 16 yaşında. çatkapı gelmez hayatta ama gelse bile çok sevinirim ben. hatta yeni eve geçtiimizde evin anahtarını vercem dedim :) dubleks alsaydık ona ayrı oda yapcaktım ama olmadı... ya öz kardeşim gibi. kardeşim de olmadıından heralde bu eksiimi gideriyorum sanırım onda.

1. kurdelam
2. aysen_34+
3. ezgiilknur+
4. shadoww+
5. candybaby
6. ikiz81+
7. derin55+
8. haldiye06
9. yamukprenses+
bizim topic her zaman fıstıksız kalmaz

cnm eski işin neydi?bebiş oldu diye bıraktın sanırım

otomotivde kalıp tsarımı yapıyordum. bebek olduğu için bırakıcaktım ama krizden çıkarıldım zaten. hemile olduğum biliniyodu. aslında işimi çok seviyorum ama çok stresli olduğu için ed eşim pek istemio aynı sektörü. aslında en önemli sorun çocuğa bakıcak kimse yok. eşim de bakıcıya pek yanaşmıo. ne gerek var kreşe kadar çalışma diyo.

ne güzel cnm keşke bnmde öyle küçük olsa...
bnmki benle yaşıt...
kendini ağırdan alıyor bazen ve iyice soğudum bu ara...
çağırmadığım halde ara ara geliyor
selam kızlar
hortladım geldim
yatmıştık erken ama uykum gelmedi
sabahın 6 30 da da ayağa dikilcem ne olcek sonum bilmiyom
cnm hg nasılsın güselim?bnde yeni geldim

cnm ya o çok rahat biri oturması etmesi
neyse o onun sorunu ama ben herzamn güler yüzlüyüm ama onun moreli bozuk olunca surat yapıyor keyfi olmadan iyi olmuyor onun için soğudum ve istemiyorum artık görüşmek

arkadaşlar aranızda adet öncesi sendromunu zorlu atlatan var mı?hani kısaca PMS denen durum.Vücutta şişklinlik oluyor,çok stresli gergin ve alıngan oluyorsun vs yani bununla başetmek zor ve benim her ay bu dönem çok zorlu geçiyor.bunun bir ilacı tedavisi yok mu acaba??

hb tatlımmm iyilik canımmm oglanla ugraşıyorum bi elimde kaçık çorba içiriyom bi yandan buraya bakıyorum ne yaptı kurdalem diyee senden naber gezdiniz mi sekerimm
hoşgeldin.iyi sen....................
hoşbuldum tşkelr bende iyiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…