işte önemli olan yüzüne demek tatlım..
çok güzel olmuşsun kızım yada ne biliim Allah mutlu etsin hadi maşallah vs
buyur cnm anlamadım ben
aynen öyle ikizcim..
hep öyle yaptı bir kere birşey güzel dediğini duymadım yaptıklarım hariç (yiyecek tarzı)
aman ne yapayım boşver cnı sağolsun.
kızlar yaa telefon alıcam kendime yeni. 500-600 civarı. içinizde anlayan var mı. ne kullanıosunuz. telefonda ne ararsınız. konu alakasız belki ama cvp vermek isteyenler yardım edebilir mi bana. aslında telefon vardı biri bozuldu diğerinde 3g yok. artık nete 3gyle bağlanıoz. ondan almak şart oldu. öle aceleye gelmesini de sevmiorum ama... neyse fikriniz varsa alabilir miyim...
ben o kadından her sözü beklerim ya:)
çok merci şekerim ama burda bağırıyorm yamukkk prensesss diye görmüyorsun yaaa
güle güle büyüt şekerim kalplerini...
üçle dörtle hatta beşle
nasıl oluo o yaaa.... çok gzl hayırlı olsun cnm
ben o kadından her sözü beklerim ya:)
çok merci şekerim ama burda bağırıyorm yamukkk prensesss diye görmüyorsun yaaa
güle güle büyüt şekerim kalplerini...
üçle dörtle hatta beşle
kızlar bu kaynana olayına bir şarkıyla eşlik etmek istiyorum
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
cnm mesaj sayına göre değişiyor kalplernasıl oluo o yaaa.... çok gzl hayırlı olsun cnm
kızlar bu kaynana olayına bir şarkıyla eşlik etmek istiyorum
kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
yok görüyorum canım,yoksa görmedimmi,naptın bugün kocişinle gezdinmi,kaynanayada gittiniz,ohhhh,kebap
kızlar yaa telefon alıcam kendime yeni. 500-600 civarı. içinizde anlayan var mı. ne kullanıosunuz. telefonda ne ararsınız. konu alakasız belki ama cvp vermek isteyenler yardım edebilir mi bana. aslında telefon vardı biri bozuldu diğerinde 3g yok. artık nete 3gyle bağlanıoz. ondan almak şart oldu. öle aceleye gelmesini de sevmiorum ama... neyse fikriniz varsa alabilir miyim...
bende eltide var,görümcede,kaynanada,kaynatada......
bende eltide var,görümcede,kaynanada,kaynatada......
pinphoneiphone nun çin malı olanı ama daha kaliteli ekranı vs. ve iphonedan çok daha fazla özelliği var görüntüsü birebir iphone bi tek kamerası çok yüksek kalitede değil idare eder çekimi. fiyatıda model model birebir iphonedaki uygulamalırn hepsinin olduğu son sürümü 360 tl cnm
tatlım ben nokia 7772mi öyle birşey yalan olmasın bi tel görmüştüm nette
çok harikaydı...
ama ben samsungd900 hastasıydım geçen sene...
ondan aldım sıfır..
daha önceden pahalı dedim bekledim elimde telefonumda vardı...
neyse hevesim geçsin diye onu aldım çokta memnunm çok seviyorum telefonumu..
kıskanıyor olmasınlar şekerim
neden ikizcim hayrola?annesine mi özenmiş acaba:)bende birde kayınbirader var düşman başına..................
dur bakayım cnmçok tşkkrler kızlar bakıorum dediklerinize netten şimdi. nokia7772 bulamadım cnm ama.
kesinlikle.eşime evlenmeden önce senin tek aşkın benim diye şaka yaptığını biliyorum
özünde çok ama çok temiz kalpli bi insan gerçekten çok tatlıdır kimseye toz konudrmaz laf söletmez onuda söliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?