- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
ne güzel işte,şanslısın,gerçi uzak olduktan sonra zararı dokunamaz,bende 3 tane var ama hepsi almanyadabnm eltim yok
bende birde kayınbirader var düşman başına..................
neden ikizcim hayrola?annesine mi özenmiş acaba:)
dur bakayım cnm
ay cnm bnm kaynanam öyle oğluna pek cnm cicim değildir..
güleçtir ama fazla sırnaşmaz.
ay herşeye karışır.herşeye atlar.yaşı eşimden çok küçük olmasına rağmen akıl verir.bizim ilişkimize bile karışır.ha benim eşim pek tınlamaz ama ben çok gıcık alıyorum.çocuğuma koyacağım isme bile birsürü kulp taktı sorun yarattı.
ay herşeye karışır.herşeye atlar.yaşı eşimden çok küçük olmasına rağmen akıl verir.bizim ilişkimize bile karışır.ha benim eşim pek tınlamaz ama ben çok gıcık alıyorum.çocuğuma koyacağım isme bile birsürü kulp taktı sorun yarattı.
amaaannnn hehe de geç,bende öyle çok bilmiş görümce var,ailenin babası rolünde,herkesi yönetmeye çalışıyor,çokta tın
tam bnm sevmediğim tip...
sen sabırlı mısın cnm?
o öyle davrandıkça sen ne yapıyorsun?
amaaannnn hehe de geç,bende öyle çok bilmiş görümce var,ailenin babası rolünde,herkesi yönetmeye çalışıyor,çokta tın
kaç yaşında cnm?
one öyle bilmiş şey
ay çok sabırlıyım.ne yapayım cevap bile veremem çünkü küser tavır alır.bende mecburen yazları gidip 10-15 günde olsa kalıyorum.tavır yapması beni rahatsız ediyor.
25 yaşında ama dersin babam yaşında tavırlar.
benimde kaynım öyle beni inan çatlatıyor uzaktayız ama telefonda bile bazen laf sokuyor verm oluyorum.....................
ikizcim kimsenin tavrına mecbur değilsin bunu sende benm kadar biliyorsun...
tabi vardır bir bildiğin..
ama küsecek tavır alacak diye katlanmak zorunda hissetme cnm kendini
35 yaşında canım,oooo acayip bilmiş birşey ve hatta çokta uyanık takılır,hesapları hep biz öderiz eşimle,ayrıca ufak yalanları var,çok muhattap olmuyorum ben,ağzını açıp bişey diyemez bana,cadıyımda ben biraz
35 yaşında canım,oooo acayip bilmiş birşey ve hatta çokta uyanık takılır,hesapları hep biz öderiz eşimle,ayrıca ufak yalanları var,çok muhattap olmuyorum ben,ağzını açıp bişey diyemez bana,cadıyımda ben biraz
valla ben olsam anında yapıştırırım cevabını,hayatta alttan almam,yapıştıııııırrrrrrrrr
valla ben olsam anında yapıştırırım cevabını,hayatta alttan almam,yapıştıııııırrrrrrrrr
eşimin hatırı var birde ben çok hassasımdır.haklı bile olsam.bazen acaba bende mi bir sorun var der kurarım.
oy oy oy senin cadı halini bile hiç düşünemiyorm şirin şey..
evli dimi şekerim 35 yaşında muhtemelen evlidir..
yada bekardır herşeye karışıyorsa:))
ya kızlar birde eşiniz kız kardeşini korur mu size karşı?
bnm eşimin koruma huyu yok çok şükür
ama birgün korursa beni delirtirse diye düşünmüyor değilim...
neden korursa dedim çünkü istemiyorum görüşmek diye üstüne basa basa söylüyorum
acaba bi noktodan sonra gıcık olur mu bu duruma eşim:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?