sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla benim eşim evliliimizin ilk yıllarında çok korurdu ailesini bana inanmazdı.ama artık oda farkında herşeyin.boşver diyor kafana takma lafını yapıştır.ama ben yapamıyorum.

neden biz kadınlar genel olarak 100/90 ımız eşlerin ailelerinden şikayetçi.neden iyi olmuyor herşey aslında aile oluyoruz çocuk sahibi olunca kan bağı oluyor.1. derece sayılıyor.neden gelinler kabullenilmiyor anlamıyorum....................

kolay kolay cadılaşmam ama haksızlığa ve bencilliğe asla gelemem,çok sinirlendirlerse öyle kavga etmem ama daha beterini yaparım
evet canım görümcem evli,3. kocası
eşim evliliğimizin ilk yıllarında çok korurdu prenses ablasını,ablasıda birkaç bana ters hareket yaptı,bende madem öyle dedim ablasının yalanlarını eşimin gözüne soktum,şimdi eşimin dediği laf;HAKLISIN KARICIM,çok fenayım çooookkkk

ahanda bu hale gelmiş benim cadı....

hoşbulduk canım hiç öyle bakınıyorum napıyorsunuz nasılsınız?
tatlımm karşılaşamadık bugun senle yaa
valla benim eşim evliliimizin ilk yıllarında çok korurdu ailesini bana inanmazdı.ama artık oda farkında herşeyin.boşver diyor kafana takma lafını yapıştır.ama ben yapamıyorum.

hayatta tahammülüm olmaz sanırım kardeşini bana karşı korursa ikizcim..Allah korusun..
ama eğer haksız bir durumda isem tabiki korusun..
sonuçta ben haksızlığa gelemeyen bir insanım neyse
kapattık gelin görümce muhabbetini:)

çok basit canım,sonuç olarak onlar bizim anne babamız değil,bizde onları gerçek çocukları değiliz,birde hayat tarzları farklı olabiliyor,gelenek görenek falan,görümce,elti varsa yada oğlunu paylaşamayan bir anne,kıskançlıkta cabası,ondan yaniiiii.......

sen çok fenasın çokkkkk

ikizcimm sanırım kabullenemiyorlar bazı durumları
oğlunu el kızıyla bir arada geçinirken düşünemiyorlar
ama bakıyorki kaynana
çok güzel yağ bal araları...
o zaman delleniyorlar işte

evet ama niye erkeklerin bi çoğu hiçbirini yaşamıyo bunarın

neyse arkadaşlar sohbetinize doyum olmaz.kendinize iyi bakın.herkese iyi geceler.bütün güzellikler hep sizinle olsun.

bu telefonlar biraz erkeksi durmuyor mu tatlım ya?

cnm görüntü tabiiki önemli ama.. görüntü olarak hoşuma gidenler özellik olarak işime yaramıyor. açıkcası en önemlisi şarjın iyi gitmesi ve 3g olması. nokia tercih etmemin sebebi de 3gyle pcye bağlayarak nete girebilioruz. işletim sistemi bilindik olduğu için nokia seçtim ama başka da olabilir. bi de eski telime göre çok kadınsı bunlar. eski telim de buydu bak:

ay okan bayüleni izliodum biyandan lafı geçti aklıma gelmişken bi dinliyim dedim çok seviyorum bu şarkıyı belki bilirsiniz.
Dailymotion - FATIH ERDEMCI - BEN OLMEDEN ONCE - Müzik Kanalı
haftasonu müzik okanın programı kk ohh değme keyfine şekerim

katılıyorum şekerim

evet ama niye erkeklerin bi çoğu hiçbirini yaşamıyo bunarın
sanırım annelerimiz damatlarının bizleri üzmemesi için,ama o zaman erkek anneleri niye böyle düşünmüyor,gelin aman oğlumuzu üzmesin diye,sanırım ataerkil toplum olduğumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…