oy oy oy senin cadı halini bile hiç düşünemiyorm şirin şey..
evli dimi şekerim 35 yaşında muhtemelen evlidir..
yada bekardır herşeye karışıyorsa:))
ya kızlar birde eşiniz kız kardeşini korur mu size karşı?
bnm eşimin koruma huyu yok çok şükür
ama birgün korursa beni delirtirse diye düşünmüyor değilim...
neden korursa dedim çünkü istemiyorum görüşmek diye üstüne basa basa söylüyorum
acaba bi noktodan sonra gıcık olur mu bu duruma eşim:97:
oy oy oy senin cadı halini bile hiç düşünemiyorm şirin şey..
evli dimi şekerim 35 yaşında muhtemelen evlidir..
yada bekardır herşeye karışıyorsa:))
ya kızlar birde eşiniz kız kardeşini korur mu size karşı?
bnm eşimin koruma huyu yok çok şükür
ama birgün korursa beni delirtirse diye düşünmüyor değilim...
neden korursa dedim çünkü istemiyorum görüşmek diye üstüne basa basa söylüyorum
acaba bi noktodan sonra gıcık olur mu bu duruma eşim:97:
ayyy ufaklık dedinde aklıma geldi...
yarın yola çıkacam ya eşime yemek yapıyorum.ütüsünü felan yaparken.
benim kızın sesi çıkmıyor diğer odada.
yanına bi gittim.ne göreyim.
sen benim makyaj çantamı al..
içinde kıpkırmızı bi ruj vardı
ruju al suratının heryerine sür sadece gözleri görünüyor yüzünde...
ne halı kalmış ne üstündeki kıyafetler kalmış.
makyaj malzemelerin hepsini batırmış..
dellendim yaaa..naptın kızım diyorum cici cici deyip dudağını gösteriyo...
dudağına sürmüş güya...
tatlımm karşılaşamadık bugun senle yaahoşbulduk canım hiç öyle bakınıyorum napıyorsunuz nasılsınız?
valla benim eşim evliliimizin ilk yıllarında çok korurdu ailesini bana inanmazdı.ama artık oda farkında herşeyin.boşver diyor kafana takma lafını yapıştır.ama ben yapamıyorum.
neden biz kadınlar genel olarak 100/90 ımız eşlerin ailelerinden şikayetçi.neden iyi olmuyor herşey aslında aile oluyoruz çocuk sahibi olunca kan bağı oluyor.1. derece sayılıyor.neden gelinler kabullenilmiyor anlamıyorum....................
kolay kolay cadılaşmam ama haksızlığa ve bencilliğe asla gelemem,çok sinirlendirlerse öyle kavga etmem ama daha beterini yaparım
evet canım görümcem evli,3. kocası
eşim evliliğimizin ilk yıllarında çok korurdu prenses ablasını,ablasıda birkaç bana ters hareket yaptı,bende madem öyle dedim ablasının yalanlarını eşimin gözüne soktum,şimdi eşimin dediği laf;HAKLISIN KARICIM,çok fenayım çooookkkk
kızlar fazla kaynak yaptım. konudan saptırıorum sizi ama karar verince gidip uyuycam. 3 tane tel buldum. müsait olanınız varsa bakabilir mi? fiyatlar 400-600-800 civarı. fiyat farkı çok olduğu için değer mi değmezmi kıvamındayım...
cnm inanki dediğim tele baktım sanırım kodunu unutmuşum ben ama aklıma gelirse yazacam
cnm inanki dediğim tele baktım sanırım kodunu unutmuşum ben ama aklıma gelirse yazacam
çok basit canım,sonuç olarak onlar bizim anne babamız değil,bizde onları gerçek çocukları değiliz,birde hayat tarzları farklı olabiliyor,gelenek görenek falan,görümce,elti varsa yada oğlunu paylaşamayan bir anne,kıskançlıkta cabası,ondan yaniiiii.......
evet ama niye erkeklerin bi çoğu hiçbirini yaşamıyo bunarın
bu telefonlar biraz erkeksi durmuyor mu tatlım ya?
haftasonu müzik okanın programı kk ohh değme keyfine şekerimay okan bayüleni izliodum biyandan lafı geçti aklıma gelmişken bi dinliyim dedim çok seviyorum bu şarkıyı belki bilirsiniz.
Dailymotion - FATIH ERDEMCI - BEN OLMEDEN ONCE - Müzik Kanalı
çok basit canım,sonuç olarak onlar bizim anne babamız değil,bizde onları gerçek çocukları değiliz,birde hayat tarzları farklı olabiliyor,gelenek görenek falan,görümce,elti varsa yada oğlunu paylaşamayan bir anne,kıskançlıkta cabası,ondan yaniiiii.......
sanırım annelerimiz damatlarının bizleri üzmemesi için,ama o zaman erkek anneleri niye böyle düşünmüyor,gelin aman oğlumuzu üzmesin diye,sanırım ataerkil toplum olduğumuz içinevet ama niye erkeklerin bi çoğu hiçbirini yaşamıyo bunarın
saol canım canın saolsun. ilgilenmen yeter
haftasonu müzik okanın programı kk ohh değme keyfine şekerim
katılıyorum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?