sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Öyle deme ama. Üzme hem kendini hem bizi. Bir tanecik olsun bizim olsun. Bizde bütün sevgimizi ona veririz.

Öyle deme ama. Üzme hem kendini hem bizi. Bir tanecik olsun bizim olsun. Bizde bütün sevgimizi ona veririz.

evet cnm orasıda var daha yaşım müsait
bir tane olsun ikinci Allah isterse olsun dicek başka laf yok...
muhabbetin çok hoş cnm ama bnm çıkmam lazım..
bayadır burdayım
görüşürüz sonra olur mu?
uğra arada byby

kurdelam,bebek istediğini biliyorum tatlım...hamilelerin duası kabul olur derler,dualarım seninle ve diğer tüm bebek isteyenlere.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız,bebeklerinize kavuşursunuız.

iyi aksamalr kızlar kimse yokmu ya bende hem eşimi bekliyorum hemde arka sıradakileri izliyorum

iyim canım.keremde uyuyo
kayınvalidemler bende yemekteydi onlar gitti .keremi uyuttum evi topladım.bulaşıklar var halledilecek daha :))
bakayım dedim kimse var mı diye
çağan nasıl
resimdeki annen mi??

iyi yapmışsın canım çağanda iyi uyuyo evet canım resimdeki annem canım arkasımın düğününde çekinmiştik

çenesi mi çıkmış?nasıl yani anlamadım

vallaha bende tam anlamadım aksam üstü bi komsumuz rahatsızlanmış onu hastaneye götürmüşler annem orda anne çenem tutmuyo titriyo filan demiş sonra eve gelmişler annemler tekrar hastaneye gtimiş tabi kardeşim çpk kötü olmuş beni aradı işte abla anneme ulaşamıyorum diye bende erkek kardeşime ulaştım ağzı gözü yamulmuş annemler yüz felci geçiriyo sanmışlar bi kaç hastane gezmişler en son işte bi tanesi çenesi çıkmış demiş düzeltmişler bant filan aldırmışlar gerisini bende bilmiyorum eşimde iş çıkışı oraya uğradı birazdan gelir ondan öğrenicem bakalım

aaa çok geçmiş olsun canım ya.
ben de yüz felci geçirmiş olabilir diyicektim sana..
aman Allah korusun

aaa çok geçmiş olsun canım ya.
ben de yüz felci geçirmiş olabilir diyicektim sana..
aman Allah korusun

sağol canım ya...gülaycım ben kaçıyorum eşim şimdi gelir pcde yakalamasın beni sonra kızıyo bana internet bağımlısı oldun diye kib canım iyi kasmalr sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…