ayşencimm kzucuk sanada günaydın:119:ilk günaydın benden olsun :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sonrakide benden olsuunn günaydın kızlarrr
günaydın cnm anladım olsun...günaydın kızlar nasılsınız?çok şükür bugün uykumuzu aldık dinlendik dün hiç giremedim annemler süpriz yapıp buraya geldiler aksama kadar bendelerdi aksamda eşim erken geldi yemek yedik eşimin müdürne çay içmeye gittik hiç giremedim
slm kızlar
gece epey kaynatmışsınız :.)
ben 11 de yattımiyice dinlenmişim valla.
kimsecikler yok.neyse ben kaçiyim şimdi kerem bırakmıyo görüşürüz
derfat beni gördün sanırım neden konuşmuyorsun cnm...sen pek geçmişi okumassn
mesajınada cevap verdim üstelik
canım nickim burda kalmış ben pcyi kapatmıştım özledim sizleri ya bi konusamıyoruz bi araya gelipte geçmişi okuyamıyorum çok uzun oluyo heö sıkılıyorum hemde okumak için pek zamanım olmuyo şimdide sen yoksun sanırım
yoktum ama geldim şimdide sen yoksun
anladım şekerim
inşallah rast geliriz
geldim canım burdayım müsaitmisin?
selam kıslarrr
tatlım hg pc başında değildim nasılsın?
bebiş nasıl?
iyiyim canım oda iyi çok şükür beni çekiştiryo evdeydim tüm gün boyunca çok sıkıldık sen naptın?günün nasıl geçti
aa selam cnm ara ara nickini görüyordum
selamını görünce çok sevindim
hg nasılsın?
iyiyim cnm bizde döndük evimize
oturuyoruz öyle bi bakayım dedim kkda dolaşıyordum öyle..
kk vitrinlere kadın modasına falan:97:
Sohbetlere çok katılmasamda topiğinize bakıyorum arasıra. İyiyim çok sağol ama bu bel ağrısı beni mahvedecek. Yine çok ağrıyor
selam kıslarrr
hımm iyi yapmışsın canım bende aksam banyo fialn yapıcam çağanın uyumasını bekliyorum yavrum bugün gündüz uyumadıydı yere uzanmış orda uyuyakalmış ama gerş uyandırdıum uyumaz diye
ay kıyamam yaa kim bilir nasıl üzüldün annelik iç güdüsüyle yerde uyuyor görünce:)
gündüzleri öğlen olmadan mı uyutuyorsun?
akşam kaç gbi yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?