olsun cnm ara ara gel muhabbette.geldiğinde selamını eksik etme:)
geçmiş olsun..
bnmde uyanmama yakın sabahları ağrıyor hatta bu sabah ağrıdı o kadar kötü bi his veriyor ki insana uyku sersemi..
dönünce falan düzeliyor biraz sonra gene başlıyor.
yaş kaçtı?
derfat bir ziyaretçi var şuan deminden beri kim acaba akşam üstü akşam üstü
öyle olabilr cnm evet.33 yaşındayım. Yaştan mı diyosun yani. Bazen düşünmüyor değilim hani. Şaka bi yana yıllardır ara ara tutar belim böyle. Ama bir iki yıldır soğuklar çıkar çıkmaz belim tutuluveriyor. Birde yarın adet günüm. Gerçi benim adet günlerimde hiç belim ağrımaz ama belki bu sefer onun habercisidir.
canım ya o ziyaretçi ne zaman görsem var ama kim olduğunu bilmiyorum sadece okuyo arkasımız
aleyküm selam canım hoşgeldin?
öyle olabilr cnm evet.
valla bel ağrısıyla ilgili aklıma bile gelmedi yaş sorma fikri:)
bnm klasik sorularımdır yeni bir arkadaşla konuşurken yaş sormak:)
evli misin peki?
çalışıyor musun?
bilmem bu sorular sıkar mı seni ama kişisel bilgiler maksat tanışmak yani:)
valla cnm bilmiyorum bende herhalde tanıdık biri olacak
Hoşbulduk canım. Allah bağışlasın oğlun var galiba. Ne güsellll. Hayırlısı ile Allah bize de kız-erkek hiç farketmez bir evlat nasip eder inşallah.
evvetttt kızlarrr
43 arkadaştan sadece iki kişi online rekor kırdı arkadaş listem:82:
Hoşbulduk canım. Allah bağışlasın oğlun var galiba. Ne güsellll. Hayırlısı ile Allah bize de kız-erkek hiç farketmez bir evlat nasip eder inşallah.
bravo vallah bugün pazar ya pek kimse yok kk izinli galiba
valla cnm biz senle pazar günleri bile mesai yapıyoruz kkda...
kknın temeli olduk
öyle olabilr cnm evet.
valla bel ağrısıyla ilgili aklıma bile gelmedi yaş sorma fikri:)
bnm klasik sorularımdır yeni bir arkadaşla konuşurken yaş sormak:)
evli misin peki?
çalışıyor musun?
bilmem bu sorular sıkar mı seni ama kişisel bilgiler maksat tanışmak yani:)
valla cnm bilmiyorum bende herhalde tanıdık biri olacak
Yok canım niye sıksın. Soru bahane sohbet şahaneeeee
Evliyim 4 yıllık. Çalışıyorum. Hemde lisede staja başladığım günden beri. Üniversitede de 2.öğretimde okudum ben. Akşamcıydım yani. Gündüz işe akşam okula giderdim. Şimdi de değişen pek bişey yok. Evli ve çalışan bayanlar için tempo hiç düşmüyor. Gündüz işte akşam evde çalışmaya devam. Şimdi birde geceler çıktı tabiii. Malum bebiş çalışmaları
Yok canım niye sıksın. Soru bahane sohbet şahaneeeee
Evliyim 4 yıllık. Çalışıyorum. Hemde lisede staja başladığım günden beri. Üniversitede de 2.öğretimde okudum ben. Akşamcıydım yani. Gündüz işe akşam okula giderdim. Şimdi de değişen pek bişey yok. Evli ve çalışan bayanlar için tempo hiç düşmüyor. Gündüz işte akşam evde çalışmaya devam. Şimdi birde geceler çıktı tabiii. Malum bebiş çalışmaları
anladım cnm ne güzel ya maşallah
Allah kucağını boş bırakmaz inşallah ne kadardır deniyorsun peki?
ben iki yıldır:18:
ayyy çok tatlısın ya çok güldüm yazdıklarına
Henüz bu 3. deneme. Biz biraz geç başladık çalışmalara. Keşke daha önce başlasaydık diyoruz. Ama yapcak bişey yok tabi. Yalnız kendimi çok tuhaf hissediyorum bu ay. Sanki bu sefer oldu gibime geliyor. Neyse kendimi boş hayallere kaptırmiiiimmmm. Birkaç güne belli olur herhalde.
Seninle evet daha öncede sohnet etmiştik. Bir hastalıktan bahsetmiştin. Ondan dolayı tedavi gördüğünü hatırlıyorum. Nasıl gidiyor var mı yeni haberler
Doğru değil mi ama? Hep çalış hep çalış. Bari çalışmalar boşa çıkmasa
yok cnm malesef..işte klomen kullandım bu ay....
inşallah birşeye yarar boş çıkarmaz rabbim...
senn daha çok yeni umarım en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın...olmadı tüp bebek..
ben bile sene sonunda düşüyorum ne yapayım....hayırlısı
Kayınvalidem çok istiyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli bebek bebek diyip duruyor. Geçenlerde çok güldüm. Dediki sen şimdi doğursan bir tane yaparsın, bi daha yapmazsın. O yüzden git tüp bebek yaptır bari tek seferde iki tane birden olur dedi. Yaa oturup neler düşünüyoo. Ama doğru tahmin. 33 te hamile kalsam 34 te doğacak. Onu büyütüp ikinciyi doğurayım desem vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?