sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

günaydın şekerler... çok uykum var hiç uyumadım bu gece.2 tane sınavım var bugün:104::104::104:.kahvaltımı yaptım :125::125::125::125:sizlerre güneydın demek istedim canlarım ballarım.aklınıza gelirse bana dua edin.çok önemli bu sınavlar benim için.hepinizi öptüm

günaydın cnm.Allah zihin açıklığı versin.emeklerinin karşılığını alırsın inş.

günaydın kuzular nasılsınız?biz sabah erken uyandık ama geri uyuduk 11 de kalktık aksa eşim bana küstüde yattı bu kadar nete girilmez napıyosun sen beni bile görmüyo gözlerin dedi ama sabah unuttu

bebeğimm miniğim nasılsın bıdığım Allah zihin açıklığı versin kuşuma
günaydın cnm.Allah zihin açıklığı versin.emeklerinin karşılığını alırsın inş.
mzymmmm tatlımmmm günaydınnnnnn
günaydın kuzular nasılsınız?biz sabah erken uyandık ama geri uyuduk 11 de kalktık aksa eşim bana küstüde yattı bu kadar nete girilmez napıyosun sen beni bile görmüyo gözlerin dedi ama sabah unuttu

cnm geçmiş olsun o zaman:)
atlattın demek.
günaydınnnn

bizde eşimle demin kalktık
kahvaltı hazırlıyorum ekmek bekliyorum
o arada size bakayım dedim...
öptüm sizi görüşürüz şekerlikler:103::102::123::119::129::124:

hımmmm iyi insan lafının üstüne gelrmiş biz iyiyiz seni sormalı tatlışko...
işte misn?
rozi ne oldu nasl?
ne var ne yok bacıcık?

iyiyim bende çok şükür yeni geldim eve bi bakıym dedm
rozi gitti canıım yazmıştım buraya görmemişsin sanırım kuzenime verdim ama pek kolay olmadı bütün gece ağladıım kocam neler yaptı ama nafile tutamadım bi türlü kendimiii
başka bişey yok canım bi yere başvuru yaptım işte ordan sonuc bekliyoruu inşallah başka bi yere gidicem

rozinin gittiğini biliyorum cnm..kuzenine verdiğin için görürsün sık sık dedim onun için rozi ne oldu son durum ne dedim alıştı mı kuzenine demek istedim ama yarım anlatmışım şekerim.
işten erken gelmişsin bebiş...
başvurduğun iş nasıl bir iş peki?
hadi hayırlısı...

henüz gidemedim görmeye bu akşam istiyorum gitmek arabamız olursa gideriz inşallah ....
alışmış tabi zaten uslu benim rozim dinliyomuş kuzenmde sözünü iyilermiş yanii hergün arıyorum zaten napıyosunuz diye
bi araba firmasına giricem canıım ne konumda olcak pek belli değil ama büyük ihtimalle müşteri hizmetlerine giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…