sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

keremce ben biraz yoruldum cnm dinleneyim ya
valla ağrıyor sırtım falan
görüşürüz sonra tamm mı bebek hadi byby

kızlar ben geldim...kurdelamcım benim kınada yapıldı bozuk para ve kuruyemiş vardı tüllerin içinde hatta ben yapmıştım onları benim hoşuma gidiyo böyle adetler

kızlar napıyosunuz ne yemek var bugün menüde?

oy oy Allahım bu bebiş hiç bensiz durmaz her kkya geldiğinde banada uğrar vefalı kuşum bnm çok sağol.
valla cnm ben akşam üsrü pide ikide kurabiye çayla
eşimede türlü yemeğim var
tarhana çorbam var..
birde makarna yapardım erken olsaydı ama yapmam gece gece
he bird brüksel lahanm var zeytin yğlı

Selam kızlar.. nabersiniz

Ben de eşimi bekliyorum bu arada bakayım dedim size. Akşama görüşürüz

hoşbuldum canımmm yaaa sende hoşgeldin bende çoçuklrla ugraşıyorum canımmm bı bakayım dedim

iyi yaptın gülüm sen bebişlisin tutmayayım seni ben gel arada ama çok öptüm seni..
kalıyorsanda başım gözüm üstüne fıstığım ama iki çocuk bu saatte uyanıktır şimdi

ohh ne güzel sağol kuşum ben seni ziyaret etmeden gidermiyim bende eşimi bekliyorum çağanda uyuyo bende bi bakayım nete dedim eşim gelince giremiycem

Selam kızlar.. nabersiniz

Ben de eşimi bekliyorum bu arada bakayım dedim size. Akşama görüşürüz
bebiş hg ya sensiz espirisiz kalıyor topic
nasılsınn ne yaptın bugun cnm?
ohh ne güzel sağol kuşum ben seni ziyaret etmeden gidermiyim bende eşimi bekliyorum çağanda uyuyo bende bi bakayım nete dedim eşim gelince giremiycem

anladım şekerim olsun yarın görüşürüz
sen ne yaptın bize sordun sen söylemedin şekerim

bebiş hg ya sensiz espirisiz kalıyor topic
nasılsınn ne yaptın bugun cnm?

Hoşgeldim gülümm.. estğ canım ya .. ehh malum kocaları yatıralım yine koparızz

iyiym canım.. temizlik yaptım, çamaşır as kurut topla. sonra yemek yaptım. Bir ara ortanca görümce uğradı.. derken akşam oldu işte.

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…