sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla cnm sen böle yazdıkça atlayıp yanına gelesim geldi valla...

ben aynı şehirde olmadığım için 1 ay sonra gitmiştim.
ayak dönmesi diyolar bizde,giresunda da kavuma geldik diyolar

bir hafta sonra gittik...
valla ben hiç utanmadım kıss.
daha evlendiğimin farkında bile değildim..
tatile çıkmışım geri dönecekmişim gibi hissediyodum.
1 ay sonra benim kafa dank etti evlendiğime...
bi gün oturdum aĞladım ...
sonra annemi aradım.normal konuşuyoruz annemle .
tabi o an günde annemde...anne ben seni özledim dedim başladım ağlamaya..
annem ağlıyo ben ağlıyom...ordakilere söylemiş böyle böyle diye...
onlarda başlamış ağlamaya...hepberaber ağlaştık yaniii

annem yok benim. babama da ne zaman gittik hiç hatırlamıorum. aramız ii diildi zaten o aralar salalmamışım pek. kaynanamlara da hiç hatırlamıorum ne zaman gittiğimizi. amaann sanırım o günleri pek hatırlamak istemiorum kızlar o yüzden. benim nişanlılık sürecim çok kötü geçmişti çünkü. annem öldü. babam 1 aya evlendi. evlenene kadar çatı katında, çok soğuk havalarda abimlerde kaldım. kaynatam eşimle kavga etti evden ayrıldı eşim. erkenden ev kiraladık. biraz da etrafın zoruyla erkenden nikah yaptık millet bekar evine girio muhabbeti yapmasın diye. ablam çalışıodu. yengemin yeni bebeği vardı. gelinliğimden tutun kına için mekan seçmeye kadar neredeyse herşeyimi tek başıma halletmeye çalıştım. yanımda bi arkadaşım vardı bi de izin günlerinde ablam sağolsun ama o kadar işte. daha neler neler... offf aklıma geldi gene. ama neyse cnm şimdi geçti gibi hepsi sadece sildim o günleri kafamdan. arada böle gelio gidio.

hımmm el öpmesi diye biliyordum değişir tabi şekerim
utanmış mıydın?

zaman geçtiği için utanmadım.düğünümüzün olduğu gece kayınvalidem bana tembihliyo yarın mutlaka gelin uzaktan gelen misafirler vardı onları uğurlayacakmışız
sabah gittik ama yüzüm kıpkırmızı düşünsene herkes gece ne olduğunu biliyo
kayınvalideme çook kızdım ne gerek vardı yani

ya alıntı yapmıyor sistem
bu pcde böyle oluyor bugun yaa:84:

gecelerin kadını
denizzzzz hoşgeldin kızzz denzz
su perisi dur sanada cevap verecem pc kapatıp açaymda

ay çok güldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…